kje kupiti obleko?
Sicer niste povedali od kod ste, ampak ce ste iz Stajerskega konca oz. iz MB obstaja trgovina Hollywood, kjer poleg porocnih oblek izposojajo tudi obleke za maturantske plese. Ena se nahaja nasproti Zelezniske postaje, druga pa na Borstnikovi.
Veliko srece pri izbiri in uzivajte na Maturantskem plesu:)
Manica!
Ne bi delala kakšne reklame ampak ne morem drugače…
Imam obleko ki sem jo oblekla le enkrat in to za maturantski ples,je modro-vijolične barve,ima široke naramnice na katerih so čipke ki gredo proti razporku,obleka je dolga,na čikah ima tudi biserčke in št.40,če vas zanima mi lahko pošljete mail in si obleko tudi ogledate.Sem pa iz lj.Prodala bi jo pa za 15.000,lp
Kot prvo pojdi v ZARO v Ljubljano,tam se najde od obleke do čevljev in dodatkov.Hčera jo bo lahko še nosila kakšno leto ta novo leto ali kaj podobnega.
Druga možnost pa je Emporium tam se dobijo zelo izvirne in ne tako drage oblekce za 18-letnice.
Veliko sreče pri nakupovanju in sam še en nasvet,naj ne pozabi da je stara 18 let
živjo!
še en nasvet toda žal s primorske
poznam šiviljo, ki naredi obleko po meri in želji, pol jo pa pustiš njej da jo naprej sposoja – okvirna cena je okrog 20.000 SIT; meni jo je naredila za 18.000 in bila sem več kot zadovoljna – prava princeska
če te zanima še kaj piši pa se bom pozanimala za naslov in ti ga napisala
Tudi jaz bi priporocala Emporium, ce ne zelite zapraviti prevec denarja. Pa se bolj primerno se mi zdi za osemnajstletnico, kot ena resna vecerna damska obleka.Pri Top shopu je dosti takih stvari in res za malo denarja. pa pri kaksni drugi znamki tudi. Po mojih izkusnjaah je Top Shop dosti bolj kvaliteten od Zare (gledano v tem cenovnem razredu). Pri Zari je dosti stvari slampasto izdelanih (detajli…) in veliko je cenenih plasticnih materialov.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.