Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kje kupiti mp3je po internetu

Kje kupiti mp3je po internetu

Nisem izkusena glede kupovanja mp3 po internetu. Rada bi kupila eno pesem, ki se veliko vrti trenutno, čimbolj enostavno, da placam s kartico, ali se bolje, s Paypalom. Kam naj grem? Na itunes lahko samo če imaš katero od inaprav, če prav razumem. Jaz imam navaden hp, na domačem internetu, in bi rada kupila, potegnila dol, zapekla na cd, poslusala v avtu.
Hvala vsem za pomoč

Simpl.

Najdeš ga na Youtube[/url]

ga konvertiraš z converterjem[/url]

In skraniš h sebi!

Pazi, ona ga želi kupiti ne “ukrasti”:))))

Hvala za nasvet. Ne bi rada nobenih programov downloadala, nič konvertirala, in podobno. Nobenih sitnosti. Samo šla na neko zanesljivo stran, kupila, potegnila dol, basta. Poskusila sem amazon de. in amazon co.uk, pa ne dovoli, ker nisem iz DE oziroma UK. Sem celo nastavila naslov v De in UK, pa vseeno ni dovolil. Ne vem. Kje lahko kupujes tujo muziko, če imaš IP iz Slovenije?

Zakaj pa tok kompiliciraš? Na youtubu nobenih programčkov ne downloadaš, samo pesem konvertiraš in si jo shraniš. Aja, plačaš pa res nič.

Kakor češ!

Evo, sem poskusila, pa dobim tole.

Google Inc. doesn’t want you to convert this video.
Please sign a petition to change their mind:

Mi lahko še kdo svetuje?

Kaj pa amazon.com? Knjige za kindle recimo lahko kupuje s samo na tej strani, na UK in DE pa ne.

Sem poskusila, me je tudi ta odbil in rekel

We are sorry…
We could not process your order. The sale of MP3 Downloads is currently only available to US customers. Please refer to the terms of use of the MP3 store to determine the geographical restrictions.

We apologize for any inconvenience this may have caused you.

Kaj vsi: ali imajo applovo opremo ali pa vlečejo audio tracke z youtuba? Saj ljudje imajo gore teh mp3jev na računalnikih, telefonih ipd. Če ima še kdo kakšno idejo, vnaprej hvala.

http://www.downloads.nl/local/en/mp3.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close