Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje kupiti kunčico-mlado?

Kje kupiti kunčico-mlado?

Ja ne takrat je samica pripravljena za mladiče, drugače pa se lahko že pri 4 mesecih.
Malo me je strah če bi jo res lahko oplodil, to ne bi bilo dobro.
En čas jo je kar lepo naskočil ampak še niti mod nima tako da ne vem.

A bi mogoče kdo imel hišno kunčico?

Pa dej nehte že s temi kunci:). Tisti, ki imate te živalce doma, vam nič ne smrdi (urin, seno…)? Vidim, da imajo nekateri kletke celo v otroški sobi.

No, saj veš.

Tudi od zlatih ribic zasmrdi, če jim ne čistiš akvarija.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sigurno zna tudi akvarij zasmrdet, ampak pri zajcih smrdi že samo seno (vsaj meni).

Tvoja češplja zna tudi imeti kakšen vonj.

Vsaj iskreno povem, da mi smrdijo zajci v bajt…ti voluhar se pretvarjaš ali imaš pokvarjen nos.

No, meni ni smrdelo, ko je imela cimra kunca. Je bila pa pedantna, to pa.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Marsikomu ne smrdi. Ljudje, ki imajo psa v stanovanju, celo pravijo, da njihov ne pušča dlake:))). Ko si na obisku pa kar frči po luftu in prideš domov ves kosmat od pasjih dlak.
Ja, ljudje imamo različne senzorje in nekoga bo nekaj motilo, drugega pa ne.

He,he,he…. a krznen plašč ti pa ne smrdi nosit? 🙂

Kakšen krznen plašč? Kaj je s tabo?
Vidim, da tebi tudi ne smrdi in bi lahko imel zajca v kletki poleg postelje. Izvoli, osreči svojo drago:).

Tako utrganih lastnikov psov pa ne poznam. So prej taki, da bi se spraševali, kaj je z njihovim psom narobe, da vsaj ob prehodih letnih časov ne menjajo dlake. Pa vsi vedo, čemu služi pasja krtača…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close