Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupiti hijab v Sloveniji?

Kje kupiti hijab v Sloveniji?

Mene pa zanima kje pri nas muslimanke kupujejo hijab? Ne poznam nobene da bi jo vprašala. Oz. kje bi lahko kupila?

Ti to kaj pomaga?

http://med.over.net/forum5/read.php?69,8561438

Prva SLOVENSKA islamska spletna trgovina: haljine.blogspot.com

bosnatex, balkantex -trst italija

Are u a revert?

Jaz osebno prek aliexpresa naročim kr niam druge

Jaaa jaaaa..
FIRDAWS | FULL FASHION SHOW
Prilepi to u youtube. 15:38 traja video. Ne smem to da gledam?

Sem pred leti poskušala najti hlače dimije v Sarajevu, na Baščaršiji. Misija nemogoče, razen če bi čakala kakšen dan, da jih zašijejo.

Na Jesenicah delijo hijabe in burke zastonj.

Če pa jih javno nosiš, ti savdski in katarski vahabiti celo plačajo. Tako, da kar veselo na Jesenice po te cote.

Kje vi slisite taksne?

Islam je kuga človeštva.

Odgovor na objavo uporabnika
Krema advantan?, 16.08.2021 ob 22:49

Kje vi slisite taksne?

Ti mene spominjaš na nekega džekija. Si ali nisi?

To so napake ljudi. Ne pa napake islama.

Pise. Zažaliče nevjernici što nisu postali muslimani.

Tako ko gledaš.

Mi molimo 5x. Judje 3x (67%več). Za kristjane ne vem.

Ne vem kako judje postijo ampak katoliški post je “catwalk” proti našemu.

Sve u svoje vreme. Jst ti ne morem dopovedat. Niti te usmert. Piše da se bo uprašalo človeka a ni to resnica. In bo rekel uprašani. Mislim da piše tako mi Gospodara jeste.  Pa jamrali boste da se vas povrne nazaj da delate dobra dela.

Polako. Vsi bomo uzveroval tako kot treba.

Za kremco, 16.08.2021 ob 23:05

Ti mene spominjaš na nekega džekija. Si ali nisi?

??

Ne vem kaj mislis.

Krema advantan?, 16.08.2021 ob 23:06

??

Ne vem kaj mislis.

Na nekoga me spominjaš. Tud je imel take izjave približno kot ti 🙂 samo da ni omenjal advantana in mazanje vagin :)))

Ti bednik islamistični, pojdi živet v Afganistan!!!

Tam lahko živiš v vrednotah, ki jih zagovarjaš in častiš pedofila ter morilca mohameda.

Ampak boš tudi deležen ekonomskega stanja, ki ga islam prinaša. Pa saj nam je vsem jasno, da ste v Sloveniji zato, ker je tako lepo viseti na naši sociali.

za tole… 1 mesc.

demvktmv, 16.08.2021 ob 23:55

Ti bednik islamistični, pojdi živet v Afganistan!!!

Tam lahko živiš v vrednotah, ki jih zagovarjaš in častiš pedofila ter morilca mohameda.

Ampak boš tudi deležen ekonomskega stanja, ki ga islam prinaša. Pa saj nam je vsem jasno, da ste v Sloveniji zato, ker je tako lepo viseti na naši sociali.

Ne takole, nismo tukaj za to. Malo heca pa druženja pa to …

Za tebe: CELO ŽIVLJENJE V AFGANISTANU!

V tvoje veselje in veselje Slovencve, pa tudi vseh Evropejcev.

Ker islam ne spada v Evropo, ker je hegemonistična ideologija, ki ne priznava demokracije in individualnih človekovih pravic.

In ja, mohamed je bil pedofil, ki je posiljeval 9-letno Aišo. Ogaben, lažnjiv in nasilen tip. Pač čisti psihopat.

demvktmv, 17.08.2021 ob 00:08

Za tebe: CELO ŽIVLJENJE V AFGANISTANU!

V tvoje veselje in veselje Slovencve, pa tudi vseh Evropejcev.

Ker islam ne spada v Evropo, ker je hegemonistična ideologija, ki ne priznava demokracije in individualnih človekovih pravic.

In ja, mohamed je bil pedofil, ki je posiljeval 9-letno Aišo. Ogaben, lažnjiv in nasilen tip. Pač čisti psihopat.

Za pedofilijo pa se tudi ve, da je tradicionalna slovenska katoliška značilnost.

Poslušaj, ti peder Kokoši, pojdi še ti skupaj s tem forumskim islamistom v Afganistan. Pa boš kmalu doživel lepote islama na svoji lastni koži.

demvktmv, 17.08.2021 ob 00:23

Poslušaj, ti peder Kokoši, pojdi še ti skupaj s tem forumskim islamistom v Afganistan. Pa boš kmalu doživel lepote islama na svoji lastni koži.

Pedofilija in zoofilija sta tradicionalni slovenski značilnosti, ki sta bili pred 100 leti 100 krat bolj pogoste na naših tleh kot danes. Povzročeni pa sta bili s strani katoliške cerkve, ki je že od malih nog pri otrocih zatirala njihov seksualni razvoj in odnos do telesa kot nekaj sramotnega, kar je pripeljalo do razvoja aniomalij kot so zoofilija, pedofilija, spolna agresija, incest in do manj hudih motenj kot so nevrotičnost, eksihibicionizem in voajerizem.

(Pa še to imigranti se do mene kot geja zelo lepo obnašajo, lepše kot naši katoliki.)

Tale zgornji klepet ne gre na dobro. Kajbko bi naredila vidva pavzo pa spat?

Poznate civiliziran dialog?, 17.08.2021 ob 00:44

Tale zgornji klepet ne gre na dobro. Kajbko bi naredila vidva pavzo pa spat?

To velja zanga. Kaj a jaz nisem civiliziran in kulturen?

Jaz nisem dolgo na MONu, ampak včasih nekoč takih ostrih besed ni bilo. Jaz pridem gor vsake toliko malo pogledat pohecat. Pa tko … Preveč je ostrine v ljudeh.  Vera in seks pa vedno data žolčne razprave. Od nekdaj.

https://www.bolha.com/tovorna-vozila/tam-110-4×4-hijab-kiper-oglas-7442526

Hijab, 17.08.2021 ob 01:40

https://www.bolha.com/tovorna-vozila/tam-110-4×4-hijab-kiper-oglas-7442526

vendarle:-DD

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close