Kje kakšna kopija Brele?
Do sedaj se nam je najbolj dopadla Makarska rivjera in sicer kraj Brela. Ker pa bi radi leto malo zamenjali, me zanima, ali je kje med zadrom in Splitom kakšen manjši kraj, kjer je prodnata plaža, kjer je na plaži tudi senca, da ni prevelike gužve, da od apartmaja do samega mesteca ni več kot 20 min. peš, da ne gre kakšna cesta s prometom takoj za plažo, da je takšno mesto na celini.
Hvala za odgovore oz. nasvete.
LP
Hvala za odgovor.
Kje konkretno v Primoštenu oz. pri Primoštenu misliš?
Tam sicer še nisem bil, vendar bi me sigurno zanimal kakšen apartma kakšnih 20 min od mesta (da je do mesta lep sprehod) in pa da bi bila plaža nekaj takšnega, kot sem napisal.
Imaš kakšne internet naslove?
Prijatelj je bil lani v Primoštenu – ne vem , kje vendar se spomnim, da je bil kar razočaran nad plažo – skale, kot v istri.
LP
Pozdravljen!
Kar se tiče Brele je res mega. Če te ne moti trajekt priporočam Bol in sicer ne zlatni rat ker tam v sezoni skoraj hodijo en po drugem ampak ravno nasprotni del, kjer je bolj mirno ravno tako čudovite plaže s peskom, senco, kristalno čisto morje. Če te zanima poznam super urejene apartmaje na novo opremljene, klima, terasa, kamin, čistoča na nivoju, bližina plaže. Kar pa se tiče trajekta ni več dolgih čakalnih vrst, ker so postali fleksibilni in trjekti vozijo nonstop tudi po dva če je potebno.
Forum je zaprt za komentiranje.