Kje/kako spoznati!?
Rad bi spoznal kakšno dekle za ples .
Vendar nobena plesalka me noče imeti vse punce imajo že fanta ali kakšno prijateljico .
Zelo jo bi rad spoznal kje na veselici ali na morju .
Zato vas vprašam kako priti do nje ali kako jo dobiti .
Mislim da mi bo uspelo dobiti pravo plesalko za ples ki se bova imela strašno rada .
Naj se javi kakšna punca ki je zelo prijazna do fantov da se bo lahko lepo pogovarjala ter uživala ob muziki .
Komaj čakam dan ko se bova resnično spoznala .
Vem da odgovarjam na 3,5 leta star komentar, pa vseeno
Kje ti vidiš, da Tezej komplicira? Da našteva “tukaj ne zato, tam ne zato”? Eno je, če bi mu predlagal razne opcije, ki jih še ni preizkusil, pa bi se branil še preden bi sploh poskusil, drugo pa če je že marsikaj poskusil in prišel do ugotovitve, da spoznavanje na raznih lokacijah in dejavnostih ne moreš spoznati dekleta oz. moraš imeti za to veliko sreče.
Jas upam da se lahko spoznaš na morju ko greš za več dni .
Vendar če se na plazi sončiš in če si fant sam se uziraj za puncam ki so ukoli tebe .
Takrat pojdi do njih in prosi kakno najbolj lepo punco za družbo .
Če je dekle vesela se bo naslonila nate ali te povabila v morje kjer bi skupaj steboj plavala .
Zvečer se lepo napravi in nadišavi ter počakaj na dekle ki bo sla steboj na prvi sprehot po kampu ali te povabila na pijačo .
Omisli si kakšen hobi. Pojdi na jogo, tam so same ženske.
Ali pa kakšen plesni tečaj.
Pa tudi v hribih se brez težav spozna, kakšno simpatično punco. Če hodi v hribe pomeni, da je polna energije, ni lena, zdrava,… Meni je vsaka ženska v hribih vsaj 50% bolj privlačna, kot bi mi bila, če bi jo srečal nekje v enem lokalu,…
Forum je zaprt za komentiranje.