Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje/kako spoznati!?

Kje/kako spoznati!?

Ali te lahko spoznam na plesu ko bova skupaj plesala .

Že več let hodim na ples vendar rad bi spoznal kakšno sletno dekle ki se bi z menoj učila plesati .

Rad bi spoznal kakšno dekle za ples .
Vendar nobena plesalka me noče imeti vse punce imajo že fanta ali kakšno prijateljico .
Zelo jo bi rad spoznal kje na veselici ali na morju .
Zato vas vprašam kako priti do nje ali kako jo dobiti .
Mislim da mi bo uspelo dobiti pravo plesalko za ples ki se bova imela strašno rada .
Naj se javi kakšna punca ki je zelo prijazna do fantov da se bo lahko lepo pogovarjala ter uživala ob muziki .
Komaj čakam dan ko se bova resnično spoznala .

Jaz bi rada šla na plesni tečaj, iščem soplesalca. Koliko si pa visok in od kod si pa seveda starost?

Draga moja prijateljica ali mi lahko poveš če bi sla z menoj na ples prijateljstva .
Vendar komaj čakam da te spoznam .

Sem Jože Oblak zato vas šprašujem kje kako spoznati dekle na veselici za ples .
Vendar hodim po veselicah in če vidim kakšno lustno punco ko hočem iti do nje je pri njej že kakšni fant .
Vendar povejte mi kako naj na veselici najdem plesalko za ples z menoj .

Upam vse mogoče reči na sprehodih vidim dve punci skupaj ki sta zelo lustni .
Na plesu spoznam kako se dve punci med plesom stiskata mogoče čakata prvi poljub fantov .
Vendar me ne pa zanima kje naj spoznam kakšno dekle za ples z menoj .

Med plesom lahko spznaš kakšno lustno dekle ki ti bo imela rada .

Vem da odgovarjam na 3,5 leta star komentar, pa vseeno

Kje ti vidiš, da Tezej komplicira? Da našteva “tukaj ne zato, tam ne zato”? Eno je, če bi mu predlagal razne opcije, ki jih še ni preizkusil, pa bi se branil še preden bi sploh poskusil, drugo pa če je že marsikaj poskusil in prišel do ugotovitve, da spoznavanje na raznih lokacijah in dejavnostih ne moreš spoznati dekleta oz. moraš imeti za to veliko sreče.

Mene zanima kje spoznati dekle za ples z menoj .

Jas upam da se lahko spoznaš na morju ko greš za več dni .
Vendar če se na plazi sončiš in če si fant sam se uziraj za puncam ki so ukoli tebe .
Takrat pojdi do njih in prosi kakno najbolj lepo punco za družbo .
Če je dekle vesela se bo naslonila nate ali te povabila v morje kjer bi skupaj steboj plavala .
Zvečer se lepo napravi in nadišavi ter počakaj na dekle ki bo sla steboj na prvi sprehot po kampu ali te povabila na pijačo .

Mene zanima kje na srečanju bi lahko spoznal lustno punco ki bi meusvajala .
Povejte mi tudi kakšne punce začnejo usvajati fante .
Ali bi me povabila na prvi ples prijateljstva .

Poskus na kakšni veselici!

Dekle visok sem 1 67 star 46 zato upam da bi me hotela vsaj za ples .
Zelo ti bo lepo sem pa zelo nežen in če boš hotela kakšni poljub se bova skupaj skupaj poljubila da ne bo kakšne zamere .

Kako spoznati punco ki je malo pijana kaj bi počela z menoj .
Več krat vidim kakšno dekle ki se fantom nastavlja z trebuhom da jo bi božal .
Zato samo vprašam ali bi upala punca ki je pijana z menoj seksati ali spati .

Popolnoma se strinjam s tabo in še več čudnih nasvetov sem slišal :). Ampak problem je še nekje druge; kako veš, da je ženska samska? Saj ji to ne piše na čelu :).

Dekle najpreje spoznaš na veselici tam se zbirajo razne samske punce .
Vendar samo lepo se napravi .
Če boš videl kakšno lepo punco pojdi do nje ter jo prosi za prvi ples .

Omisli si kakšen hobi. Pojdi na jogo, tam so same ženske.
Ali pa kakšen plesni tečaj.
Pa tudi v hribih se brez težav spozna, kakšno simpatično punco. Če hodi v hribe pomeni, da je polna energije, ni lena, zdrava,… Meni je vsaka ženska v hribih vsaj 50% bolj privlačna, kot bi mi bila, če bi jo srečal nekje v enem lokalu,…

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Kje spoznati na srečanju ivalidov spoznati kakšno dekle ki mi bo všeč .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close