Kje/kako spoznati!?
No ja, ti že veš – expert iz drkovede, upam da še kaj drugega obvladaš razen tega :P[/quote]
si upaš preveriti?? javi se mi ☺ (pa, da vidim, če so jajčniki enakovrednim jajcem ☺)[/quote]
Eeeeeeeeeeeeeeh, nisem se rodila za iskanje tovrstnih trivialnih dokazov oz ne zanima me fight testicles vs ovaries, koliko vem pa bi naj sodelovali za skupen “result”, skratka nima veze enakovrednost ali presežki enega ali drugega 😛
Čemu bi ti rad prepoznal enakovrednost? Where is the point?
Ja, mislim, da je to bistvo. Mislim, da obstaja eno naivno prepričanje, da ob spoznavanju ni neustreznih in da če spoznaš neustreznega, da se mora to tretirat ko neuspeh. In jasno pol, da je zatadi tega slaba volja. Ampak, če tako pogledaš, a ni to uspeh, da ugotoviš, mesto nekoga v tvojem življenju?[/quote]
Jaz pa mislim, da je največja ovira to, da se zaradi strahu pred zavrnitvijo izogneš tudi ustreznim.
Komu spoznavanje predstavlja problem, tisti že po navadi vsepovsod vidi neustrrezne. Zato brez truda in tveganja ne gre.
Splet je rešitev ja hahahaha. Mogoče za vs edina opcija, za kej več vam itak primanjkuje samozavesti. Tle vsi komunikativni na forumu v živo pa nemorte nekoga, ki vam je všeč pozdravit, hodte mim njih. Brezveze res. Nevem kako si lahko privoščite taki sploh delit nasvete ? Res si mu pomagala, ni kej…[/quote]
No, tu se motiš. Sicer bi morala preveč povedati o sebi za kvalitetno repliko, pa vendar: z vsemi ljudmi, ki so me pritegnili po pisanju, sem bila tudi na srečanju v živo. V živo sem prav tako komunikativna kot tu. Tega sploh ne ločujem in se mi zdi izguba časa pisati si z nekom in ga potem nikoli ne videti. Če si imaš z nekom veliko povedati v virtuali, se brez težav pogovarjaš tudi v živo. Problem je medsebojna fizična privlačnost, ki je ali pa je ni – zato sem mu napisala, da naj bo potrpežljiv in brez velikih pričakovanj.[/quote]
Ti se motiš. Na forumu imaš ogromno časa da odpišeš nazaj, ali pa sploh ne rabiš, medtem ko se sogovorniku še sanjalo nebo kaj počneš tm zadi, za škatlo. Se pravi so lahko tu odgovori dvakrat bolj premišljeni, kot bi bili v živo. Ponavadi so najboljši govorci tisti, ki razmišljajo hitro, ne glede na to na kiro temo prešaltaš. Drugo je pa potem, če prihajajo iz tvojih ust inteligentni / zanimi stavki, ali pa gluposti, ampak v obeh primerih boš označen za komunikativnega. Na drugi strani maš pa tudi take tipe ljudi, ki so v družbi precej zadržani ( mogoče tudi leni ? ), ponavadi so odlični poslušalci, pustijo folk da pove svoje, pa tu in tam dodajo še sami kaj zraven. Potem pa pride domov za računalnik, se logira na nek forum in ti napiše 3 strani dolg post. V bistvu ti lahko tud cel dan gor piše po več ur, medtem, ko bi bil v živo tih k bubica.
Se pa delno strinjam s tabo kar si napisala. Preko računalnika se tudi da pogruntat s kom se pogovarjaš, ampak potem bi rabla viset na kakem četu / skypu / msnju ( whatever ) in se pogovarjat s to osebo tudi po več ur na dan. V roku enega meseca, mogoče dveh bi pa že rabla pogruntat v kiro kategorijo jo vstavit. Torej biti na chatu / forumu je zelo velika razlika imo.
Aja pa vse pišem iz izkušenj, sem se že parkrat dobil s kom prek neta. Sem imel pa tudi sošolko na faxu eno tako, ki je bila na myspacu komunikativna k sto mater, pa uplowdala 1000 slik iz žurov na fejsbuka. No na faxu je bila pa vse prej kot to, v bistvu je šlo vse skp tok v extrem že, da smo jo na koncu označili za čudakinjo, o podrobnostih pa raje nebi, ker ne sodi sem gor.
No, tu se motiš. Sicer bi morala preveč povedati o sebi za kvalitetno repliko, pa vendar: z vsemi ljudmi, ki so me pritegnili po pisanju, sem bila tudi na srečanju v živo. V živo sem prav tako komunikativna kot tu. Tega sploh ne ločujem in se mi zdi izguba časa pisati si z nekom in ga potem nikoli ne videti. Če si imaš z nekom veliko povedati v virtuali, se brez težav pogovarjaš tudi v živo. Problem je medsebojna fizična privlačnost, ki je ali pa je ni – zato sem mu napisala, da naj bo potrpežljiv in brez velikih pričakovanj.[/quote]
Ti se motiš. Na forumu imaš ogromno časa da odpišeš nazaj, ali pa sploh ne rabiš, medtem ko se sogovorniku še sanjalo nebo kaj počneš tm zadi, za škatlo. Se pravi so lahko tu odgovori dvakrat bolj premišljeni, kot bi bili v živo. Ponavadi so najboljši govorci tisti, ki razmišljajo hitro, ne glede na to na kiro temo prešaltaš. Drugo je pa potem, če prihajajo iz tvojih ust inteligentni / zanimi stavki, ali pa gluposti, ampak v obeh primerih boš označen za komunikativnega. Na drugi strani maš pa tudi take tipe ljudi, ki so v družbi precej zadržani ( mogoče tudi leni ? ), ponavadi so odlični poslušalci, pustijo folk da pove svoje, pa tu in tam dodajo še sami kaj zraven. Potem pa pride domov za računalnik, se logira na nek forum in ti napiše 3 strani dolg post. V bistvu ti lahko tud cel dan gor piše po več ur, medtem, ko bi bil v živo tih k bubica.
Se pa delno strinjam s tabo kar si napisala. Preko računalnika se tudi da pogruntat s kom se pogovarjaš, ampak potem bi rabla viset na kakem četu / skypu / msnju ( whatever ) in se pogovarjat s to osebo tudi po več ur na dan. V roku enega meseca, mogoče dveh bi pa že rabla pogruntat v kiro kategorijo jo vstavit. Torej biti na chatu / forumu je zelo velika razlika imo.
Aja pa vse pišem iz izkušenj, sem se že parkrat dobil s kom prek neta. Sem imel pa tudi sošolko na faxu eno tako, ki je bila na myspacu komunikativna k sto mater, pa uplowdala 1000 slik iz žurov na fejsbuka. No na faxu je bila pa vse prej kot to, v bistvu je šlo vse skp tok v extrem že, da smo jo na koncu označili za čudakinjo, o podrobnostih pa raje nebi, ker ne sodi sem gor.[/quote]
Če imaš nekaj intuicije in občutka za ljudi, spoznaš človeka po pisanju. Izjema so virtualni manijaki, ki pa se srečanj v živo itak na daleč izogibajo, in tisti, ki na veliko lažejo. Ampak tudi te se da hitro spregledati, če nisi naiven.
Kakšna pa je razlika, če spoznaš novo žensko v reali? Vizualno ti je všeč – to lahko ugotoviš takoj -, ampak ko odpre usta, te vse mine. Tam je podobno, le v obratnem vrstnem redu. Nekaj časa pa moraš vložiti v to, saj tudi v živo nobeden ne pride domov.
Zanimivo, kako neka tema po parih dneh usahne… pa tudi, če je zanimiva … odprl sem jo, ker sem videl , da jo trenutno nekdo bere … napiše pa dolgo noben nič … ne štekam.
Kar se spoznavanj tiče in krajev imam majhno pripombo na ples ( bil je omenjen kot izjemno prizorišče možnosti za stike ) … Nekateri tipi (sam sem med njimi) smo popolnoma imuni na ples, pa ni nujno , da smo totalni kreteni .. naspotno ( dobro mnenje o sebi je sicer velikokrat tako huda subjektivna zmota, a vendarle, če te zanima cel svet, vse živo, le ples ne – a si zato invalid … ne me zezat ! )!
Enostavno me na plesni tečaj ne spravite, pa če mi skoraj kot protiutež ponudite smrtno obsodbo … na vse ostalo pristanem – to pa žal ne bi šlo in zdi se mi to prav – da bi nekdo šel na plesni tečaj precej na silo, zato ker lahko tam nekoga spozna – tam pa naleti na osebo , ki obožuje ples – tadva pa res nimata prihodnosti …
Saj se ne motim , a ne ? Vse ženske verjetno ne ljubijo plesa in takšne so mi najbolj všeč – se oproščam vsem ostalim …
Še jaz!
Naj pristavim piskrček:-) Tukaj 40.letnica.
Samska, in kako najti njega okoli mojih let, gor ali dol. Vseeno mi je, ali je mlajši ali malenkost starejši od mene. Samo, da je zrel in zanesljiv in ne ljubitelj besed, od katerih se bolj ne živi.
Sem bila tudi na portalu ona on. No comment:( Nikakor nimam časa za take zadeve, da tipčki zbirajo fotografije in jih ni več ali pa so že sami po sebi taki, da ne vedo, kam bi se dali.
Skratka, sem univ.izobražena, uspešna v svojem delu in ŽELIM partnerja. Avanturisti in ostali, ki bi rekreacijo, naj naredijo ovinek.
Pozdravčke vsem, Ljubljančanka
jezuskristusbogpomagajinvsisvetniki na pomoč
država naj a povrne vse kar smo od leta 1945 vlagali v univerze, fakultete ..vse do brezplačnih vrtcev.
in to je generacija premierke SVN???
če bi dopoldan tole prebral, bi se lako vrgel s kakšne pečine danes.
Avanturisti in ostali, ki bi rekreacijo, naj naredijo ovinek…
Če imam torej idejo it z biciklom recimo na Bled na kremšnite in bi mi sedlo vzet zraven kakšno fajn punco, pol bolje, da naredim obvoz?
(Si predstavljam kaj misliš povedat, ampak mi gre ta kvazi ščit pred seksualnimi aktivnostmi za eno noč ali pet minut med malico na wc pošteno na k****)
vsak dan pojdi k drugemu ribniku in poljubii vse žabce.
ni vrag, da ni eden princ iz sanj.
lahko pa naletiš na človeka, ki bo žabe nabiral za prodajo njihovih krakov.
vsak dan pojdi k drugemu ribniku in poljubii vse žabce.
ni vrag, da ni eden princ iz sanj.
lahko pa naletiš na človeka, ki bo žabe nabiral za prodajo njihovih krakov.[/quote]Eh, iz nekaterih žabcev pač nikoli princ ne rata pa jih lahko liže kolikor hoče…..
[img]http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-monkey/crazy-monkey-emoticon-044.gif?1292792390[/img]
Dobro vprašanje, vendar je za vsakega posameznika različno v različni situaciji… sama se preizkusila veliko od naštetega. Tako da se bom mogoče začela ukvarjati s psihologijo. Zanima me razmišljanje ljudi in obnašanje.
Menim pa, da se človek ne sme preveč obremenjevati in si tem delati sivih las.
Na zgoraj naštetih lokacijah lahko spoznaš ljudi, če si odprte narave in ne postaviš neprehodne pregrade, ko nekdo želi vzpostaviti kontakt s teboj. Ker je najbolj pomebnih prvih par sekund, kako te določena oseba sprejme ali kako ti odreagiraš na to. Vsaj tako pravijo prvih 3 sekunde neprekinjenega očesnega stika ti da vedeti kako oseba misli, ker bo naslednja poteza odločila kako naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.