Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje je tema?

Kje je tema?

ma dajte to to se kar ene ***** nekaj brezveze promovirajo- neke prostozidarke , ki v resnici nimajo pojma o ničemer pol so pa kar naenkrat neke poznavalke nečesa kaj jest vem koga -glupa slovenija ko je lahko že vsak ***** kar hoče in si sam svojo diplomo napiše kot na slovenskih železnicah dajte bit mal manj naivni.
evo jest zdravim alternativno spolne težave žensk
pridite na seansko 10 jurjev pa še pofukam vas zdraven.

Ti se kar zajebavaj mulc,se boš spomnil čez nekaj let ,kaj si misliš o alternativi.

odvisno kaka alternativa
če maš zdravo pamet pol obstaja 1% alternastivcev ki so dejasnko sposobni nekaj nardit. drgač pa je to čisto nategovanje ljudi-banda ki služi na račun bolnikov. sama ničvredna golazen ti rečem.
delomrzneži, lenuhi, nesposobneži in podobna govna.

ona Tanja nima nobene lepotne izobrazbe, je navaden laik in ima pomoje lih toliko pojma kot moja stara mama o letečih krožnikih! Opazila sem da so zanjo slabi vsi alkoholi, vse je komedogeno, razen kakih CENENIH kremic, ki jih kupiš po 900 sit – te so pa najboljše, po njenemu mnenju. zaradi mene se ta Tanja ali karkoli že je lahko maže tudi z navadnim šmirom za čevlje loščit po obrazu, tisti forum je pa zame itak sama bedarija.

Kaj pa je pravzaprav lepotna izobrazba?
Kemija, farmacija, toksokologija, dermatologija?… daj no bit malo bolj precizna.
Edini pravi, kompetentni strokovnjaki na tem področju so farmacevti kozmetologi, ki pa jih je žal bore malo.
Vsa ostala večina raznih kvazi svetovalcev te ali one firme (Loreal, Oriflame, avene, itd.) pa dela za denar.
Glede alkohola pa imajo na planetu lepote povsem prav.

Kritike na planet lepote pa letijo ravno s foruma, na katerem se pojavljajo vprasanja v stilu: ” A lahko jem KT in panadol?”

bravo p.!! se popolnoma strinjam s tabo!

Joj, svetilnik, moje spolno življenje je zanič. Kaj predlagaš ti kot “bio-energo-sexo-terapevt”?
Tarifo imaš malo visoko, pa saj veš, kako pravijo ljudje: če je cena visoka, potem ziher nekaj bo…
Ja, tako nizko je padel povprečen Slovenec, da se na vsak nateg obesi! (Seveda s tem ne mislim nič slabega o alternativi, le malo selekcije in zdrave pameti pa še vedno potrebujemo, a ne!)

Svetilnik, bravo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close