Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje je tema?

Kje je tema?

O planetu lepote.

očito tudi tu brišejo poste, sem mislila , da jih samo na PL 🙂

Mislim, da se vam da…. :{

očitno je bilo preveč reklame za naš forum…

Ja očitno res, ja.

mislim da bolj negativne reklame :))) hehe
ene stvari so preveč krute in istočasno resnične, da bi bile za v javnost :))

ja res, kje je tema? ko sem jaz napisala nekaj besed po vsem vašem pljuvanju, je tema izginila. vse vaše žaljivke so bile na forumu, v mojem postu ni bilo niti ene, napisala sem tako kot je treba, na primernem nivoju, sedaj pa nikjer nič. res zanimivo. kaj takega še nisem doživela. lp.

Mislim, kaj takega. Da se kar takole zbriše tema, brez pojasnila. PA to ne moreš verjet.
Še en razlog več, da ostajam zvesta Planetu in samo Planetu.

Planetovke, rada vas imam.

PLfanica2, jaz tudi. se bereva tam! lp

Taja, lepo.
Ti si tista, s katero sva bili pred časom na kavi v Plavi Laguni, kajne? 😉

Glih kar bom sladkorno fasala….

mogoče, če si ti blond ali pa rdečelaska s kratkimi lasmi. lp.

idea, mogoče jo pa že imaš?

100% nimam, ampak glede na vso osladnost jo pa lahko še fašem.
Dva dni nabijanja tukaj in tam o tem kako so vam izbrisali temo. Saj smo zakapirali da ste totalno zgrožene, demokracija pa to!

ne bi rekla, da se čutimo ogrožene, prej bi to veljalo za tebi podobne. lp.

Napisala sem zgrožene in ne ogrožene.

pardon, res sem narobe brala. ampak mislim še vedno isto. zgrožena sem jaz, ker nisem nič takega napisala, da bi bilo potrebno brisat. torej, ne prenesete drugačnih misli kot so vaše. če bi bilo drugače, bi že prej vse poste zbrisali, kjer ste nas obmetavali z raznoraznimi imeni. sicer pa: vsak gre tja, kjer mu je všeč. in jaz grem ta hip nazaj na moj planet, ker ni takih simpatičnih primerkov, kot ste tukaj, tako da se ti ne splača odpisovat, ker ne bom več brskala tukaj. lep pozdrav in lep dan želim vsem.

Saj je res, da na tem PL dobiš koristne info glede kozmetike. In vse so uh in oh frendice, pa prijazne, dokler njihovi t.i. “dobri vili” ne stopi na žulj…..

ja pa mojo temo so ztbrisali kjer iščem bejbo za v savno.
kok je eden nevoščljiv. ponavadi so taki najhujši ! pa še drkači ha ha

svetilnik, itak da so jo zbrisali, saj valda ne misliš, da bo šla kakšna iz PL s tabo v savno. o maj gad, potem se pa še čudiš.

V salomoncu imaš več strani takih bejb, ki bi šle s tabo.

hihi:) kaj sploh iščete tukaj, če pa imate planet grdote 🙂

joj flamingica a res al kaj.
a dej nehi no a kr salomonca nej kupim
al je 500 tolarjev veš da ni una not tok vredna?s tabo vred se razume:)

Ja to je pa čista resnica. Kar nekaj “članic” so se na ta način odkrižali…

Men se tko zdi k da si tista urednica ene hude komplekse zdravi s tistim forumom.

Mene pa zanima kaj je ta urednica po izobrazbi.Sem slučajno naletela na članek resnica o kozmetki,kjer je napisala kar nekaj neumnosti,poleg tega pa še posplošuje(vse kozmetičarke delajo samo zato da čimveč prodajo).
Sem prav iskala,kakšen drug podatek o njej,pa je možno zaslediti samo ime,tako da sem ta forum ravno zaradi tega takoj odpisala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close