Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje je ta plaža???

Kje je ta plaža???

Poznavalci in poznavalke Jadrana, prosim, pomagajte!
Ali prepoznate tole plažo, ki je na sliki:
http://www.adrialin.com/adrialin-international/
???

glede na kamenčke bi lahko bile Zrče, ampak verjetno niso, tisto zelenje v ozadju mi ne gre zraven…

Lahko bi bile Zrče, lahko tudi Bol.
Drugje take nisem videla!

…mogoče kaka Makarska?…Brela ali podobno..

Kaj pa Straško? Lahko bi bila tudi Makarska

Bol po moje.

Meni je tudi podobna ,kot plaža v kampu Straško…..mogoče.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

..poglej pod brela.hr in fotogalerija (sem skoraj prepričana, da je to to)…

Tole je res podobno (glej spodnje fotke):

mi smo tako vidl pri Sukošanih pri Zadru

tole ni na pagu, niti pod razno

nikjer tam ni toliko dreves, da bi bila plaža tako v senci. V zrčah dreves sploh ni, straško pa jih ima dosti dosti manj. isto šimuni.

Tole je spletna stran, ponavadi se najde kakšna kontaktna številka ali mejl, pa vprašaj. Beseda ni konj. 😀

Vrboska?

Bol.

Na delu kjer je pol plaže za nudiste.

Makarska riviera 100%

Zdaj vidim da ni Bol. Je preozka plaža za Bol.

Prepričana sem, da je to v Makarski revieri. Tja hodim že 8 let in takšna plaža je vse od Brele, Baške vode, Makarske do Tučepov.

Hehe, tudi jaz sem naprej pomislila na plažo pri Sukošanu. Ampak tam ni dreves tako blizu plaže. Tudi Straško ni.

meni se zdi kot baška voda!?

To je Senj.
Ko sem kliknil na sliko (na sliki zgoraj, ko že izbereš jezik) z desno tipko na miški in izbral Shrani sliko kot, mi je ponudilo ime datoteke senj_ort. Sedaj, ko sem poskusil še enkrat mi pa ponudi adrialin_si. Kako čudno, ampak prvič mi je res ponudilo senj_ort.
Tako, da skoraj zihr je Senj.

HVALA!!!

Brela.

100% to niso ne Šimuni in ne Straško.V straškotu so večji kamni, v šimunih je res takšna plaža le dreves ni žal:(

lp

Skoraj gotovo nekje na Makarski rivieri. Smo bili letos, v ozadju borovci.

Tudi jaz mislim, da je Makarska riviera. Prelepo. Toda meni ravno take plaže a la Bol niso všeč, ker mi šljunak ne sede. Je pa prelepo, Biokovo v ozadju…ehhh

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close