Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kje je servis HP tiskalnikov?

Kje je servis HP tiskalnikov?

Zanima me,ali kdo ve,kje je servis HP naprav?
Prosim za kak naslov ali tel.številko.
Hvala!

Sicer ne vem iz kje si, tako da tukaj nekaj iz LJ

Tukaj imaš pa vse servisne partnerje za HP

LP

V trgovini SVET ČRNIL, Litijska cesta 12a, LJ, tudi popravljajo tiskalnike.

Nesi na Pro-tek kajti z Birotehno imamo veliko slabih izkušenj (predvsem dolge čakalne vrste). Z protekom smo pri nas zelo zadovoljni.

zajcekd sm upostewu twoj naswet pa sm se zajebu..kr smrdi od tega proteka..prejsn tedn u tork sm nesu jim printer sam na diagnozo in da me poklicejo in sporocijo kasna bi bla cena poprawila u petk sm klicu ce so ze pregledal pol u pondelk in pa uceri k mi je pa prekipel in sm sou tja in ga uzeu. ne vem zakaj jim na spletni strani pise danes diagnoza jutri popravilo ce smradi u enmu tednu se diagnoze pustawt ne morjo..tko da odswetujem protek..
lp rok

živijo!
mi kdo lahko pove kje bi lahko dobila program oz. driverje za hp-jev printer psc 1410.

hvala!

eny

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=441115&lc=en&cc=nz&dlc=en&lang=en&cc=nz

Pozdravljeni!

A veste, če je kje možno dobit polnilni konektor za HP Compaq 8230?

LP

Sam sem zelo zadovoljen s servisom v TPC Murgle, LJ. Tam je računalniški servis Piara kjer sem popravljal dva tiskalnika. Pri enem sem imel okvaro predala na drugem stare gumice za zamenjat.

Prvi bil rešen s pomočjo prelisičenja senzorja za predal in sedaj delam brez problema…. drugi menjane gumice…. in sedaj normalno vleče papir.

Cena 30€ za oba. Bil vesel, fantom dal še za kavo. Toplo priporočam tudi pri večjih problemih kot je bil moj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close