Kje je opravičilo JJ?
Naš odrešitelj naroda se bo seveda pritožil in postopek vlekel do zastaranja s tem pa seveda tudi državni denar, ki se na takih postopkih izgublja.
Če se ga bo vprašalo zakaj ima toliko primerov na sodišču in zakaj troši državni denar, ki ga on baje hoče tako skrbno razdeliti za narodov blagor bo enostavno rekel: “če me komunisti ne bi toliko napadali preko svojih sodišč potem tudi ne bi bilo treba tega denarja zapravljati”.
In tako bo strokovnjak za vse zopet prepričal svoje vernike, da bo slovenija brez komunistov zacvetela v vsem svojem sijaju in da kar Janez reče je edina pravica in tako se mora zgoditi.
Kakšna je resnična usoda Moskovičeve vile
Pa dobro preberi! Do konca!
Gospod Janša ni imel možnosti zagovora in obrambe. Vedno mu namerno dostavljajo takrat, ko ne more prevzeti pošiljk. To je del nagajanja. Gospod Janša se močno trudi in vlaga res vse napore, da bi v roku prevzemal pošiljke. Upamo, da bo končno dobil priložnost za zagovor in obrambo in s tem dokazal svojo čisto nedolžnost.
Saj ga vidiš. Ponosni naslednik komunistične tradicije in velikega vzornika Josipa Broza. “Ne priznajem ovaj sud” pravi veliko maršal Twito,, ajnfah ozmerja sodnike in je zanj stvar rešena.
Kako da za ostale državljane Slovenije veljajo sklepi, privedbe, izvršbe in vse ostalo, on se pa požvižga na vse? Ene same sodne pošte še ni dvignil, če jaz to naredim, mi pozvonita dva policaja in me pospremita na sodišče, po sklepu se mi pa usedejo na račun in mi trgajo, ne da bi koga zanimalo, kaj jaz mislim o sodnikih?
Ta država dejansko ne funkcionira več. Ne zdravstvo, ne sodstvo, ne mediji, ne pošta, ne državni zbor, NIČ.
Totalno razsulo in kaos.
hehe, zdej bo gorelo na forumih od jajohojsaste nora24tv s(d)s propagandne greznice… kopija..
—————-
Spet klasika: Janša na sodišču zmaga = ”Pravica”
Janša na sodišču izgubi = ”Krivosodje. Komunisti. Lustracija. Rdeči Kmeri.”
Čestitam, to se lahko tudi ameba zapomni. Dajte že enkrat te svoje prepisane žalitve prilepiti pod članke o tem, kako je nekdo ”prepomemben za demokracijo” itd. Če si upate. Laž, gola hudobija ali Dunning-Kruger? Vi povejte.
Forum je zaprt za komentiranje.