Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kje je najtopleje v prvi polovici dec.

kje je najtopleje v prvi polovici dec.

morda kaj priporočate? Hvala.

JUžna polobla. Lahko pa tudi kje okrog ekvatorja – le da tam ni le v dec, ampak stalno.

Singapur, Cancun, Manaus, Barbados, Rio de Janeiro, Sydney, Cape Town, Cape Verde, Tenerife,.. Bi znale biti nekatere (turisticne) destinacije, ki dosezejo vrhunec temperatur februarja, torej so decembra prijetno tople.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

UAE

Imam pa tudi izkušnje na Malti in na Cipru -konec decembra v kopalkah sončenje na soncu , brez vetra, na plaži ( toplo, 21 stopinj).

Tole pa ni lih za kopalke. Najbolj cenovno dostopni so pomoje kanarci.

Tole pa ni lih za kopalke. Najbolj cenovno dostopni so pomoje kanarci.[/quote]

Jah, po mojih izkušnjah je – ker ko si na soncu se “uradno” ogreje tudi do 26 stopinj, če je sonce. Amšak se moraš pač sama prepričat, a ne ?

UAE je pa temperatura decembra dnevna okoli 28, ponoči pa nekje 20….

Sem bila pa tudi na Gran Canarii v 2. tednu decembra, pa je pihalo ko strela, ni bilo nikakor za kopat v zunanjih hotelskih bazenih ( v morju pa sploh ne), kaj šele za sončit v kopalkah, v povprečju 20 stopinj, kar je manj, kot na Malti. Razen kakšni entuziastični Rusi pa Angleži -ti se pa vedno razgalijo v kopalkah pri 20ih stopinjah.

Na jugu Krete zna biti v decembru morje še dovolj toplo za kopanje, če prej ni bilo kakšnega hujšega deževja. Je za preveriti sproti, ni garancije.

Kaj pa Egipt, ker so spet leti iz Ljubljane in se ugodno je.

Tole pa ni lih za kopalke. Najbolj cenovno dostopni so pomoje kanarci.[/quote]

Jah, po mojih izkušnjah je – ker ko si na soncu se “uradno” ogreje tudi do 26 stopinj, če je sonce. Amšak se moraš pač sama prepričat, a ne ?

UAE je pa temperatura decembra dnevna okoli 28, ponoči pa nekje 20….

Sem bila pa tudi na Gran Canarii v 2. tednu decembra, pa je pihalo ko strela, ni bilo nikakor za kopat v zunanjih hotelskih bazenih ( v morju pa sploh ne), kaj šele za sončit v kopalkah, v povprečju 20 stopinj, kar je manj, kot na Malti. Razen kakšni entuziastični Rusi pa Angleži -ti se pa vedno razgalijo v kopalkah pri 20ih stopinjah.[/quote]

smo razmišljali o Kanarih ampak me je razen na J delu Teneriffov v kopalkah v enakem terminu zeblo. Torej Malta bolje? Thnx

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close