Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kje je najboljs na grskih otokih

kje je najboljs na grskih otokih

rodos -santor-naksos-ios…za te.ne vem pomagajte to sem samo slisal.in kje je najbolj ugodno!!!!!!!!!!!!!!!!mislim na vse grske otoke!

Cao,
slisala sem, da sta Santorini in Mikonos najdrazja, a Santorini najlepsi, Paros je primeren za srfanje (ker ful piha), Naxos je cisto zraven Parosa in je malo bolj umirjen (tudi tako za druzinice) – sta pa dva otoka dobro izhodisce za obisk ostalih kiklandskih otokov, Kreta – velik in verjetno najbolj zanimiv otok, kar se ogledov tice, standardna destinacija nasih absolventov, videla se Aegino, Poros in Hydro – primerni, ce si v Atenah in nimas veliko casa (so najblizji Atenam), sicer pa nic posebnega.

cav!

Bila sem letos julija na santoriniju! fuuuuuul lepo, romanticno, najlepsi soncni zahod (oia) , tudi zura se (fira), plaze fajn (kamari, perisa) , morje kristalno cisto,vulkan, bele modre hiske,ozke stare, strme ulice, vsepovsod zelo zivahno, ljudje prijazni ….men je bilo res vsec. je pa res , da je kr fejst drago, ampak ce si pa na sntoriniju.
nekaj let nazaj sem bila na iosu, kjer je prav tako lepo, ampak se ne spomnim tako dobro vec (krivo je celo tedensko popivanje, ker smo bili tm na maturantskem izletu), tak da ce te se kaj zanima, kaksne podrobnost povej, ampak o santoriniju mam vec info, kot iosu.
lp

ok mikonos cim vec informacij prosim!

Mikonos. Meni osebno se mikonos sploh ni dopadel. Res, da je tega že tri leta, odkar sem bila dol, a sem takrat prepotovala Santorini, Naxos, Folegandros in Mikonos. Predvsem cene so bile mnogo višje, kot na ostalih otokih,..Če mene vprašaš, sem bila najbolj navdušena nad Santorinijem, majhen otoček, kjer prav vsak najde nekaj za svojo dušo,..
Lep pozdravček

THANKS

sem trenutno na kosu in je tema-moja pot pelje proti pirejam in bi se ustavil nekje na poti nazaj 3 mogoce 4 dni zal pridejo v postev samo paros naksos mikonos(a je res tako drag koliko drag)tu na kosu pac pravijo da edino tu dogaja,no mene zanima nekje v tej okolici predvsem me zanima a se se kej dogaja po 01.09.mislim zura-hvala za informacije kdor-kol.kar kol-skuter.

Mykonos ti bo še posebno všeč, če si gay…

na trajektu za SLO

Bil lani na Krpathosu. Zaenkrat še ne tako turističen otok. Vroče a vedno z vetrom, tako da je prava klima. Lepe plaže, zgodovina,…

Lp,
Aleš.

Za romanticna dozivetja v dvoje je najboljsi Santorini, za otpiceno zabavo polno alkohola pa Ios.

Ej, tej majhni otoki so kar neki… Naxos pa ma to dolgo pesceno plazo na jugu, ki je mega. Pa se dva majhna otocka zraven. Kufunisi in Ikufunisi. Tja te peljejo tudi ribiske ladje. Tisto pa je raj…

Najleps je zagotovo na Santoriniju!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close