Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje je Matkič

Kje je Matkič

Kaj se je zgodilo z Matkičem? Ali kdo ve?

Zlo zanimivo je blo prebirat njegove prispevke!

Še koga zanima kaj se je zgodilo z njegovo internet gospodično, mislite da jima je uspelo? Ali se je ustrašil?

Ustvarite si svoj lajf in ne bo vas več zanimalo, kaj se dogaja nekomu drugemu.

Punco si je našel in mu ni treba več tu gor viseti, ker ima lajf.

Po tvoji logiki bi to pomenilo, da je bil obupan in se ga je končno ena usmilila, katera ga bo sedaj spremenila v copato. 🙂

Po moji logiki bi to pomenilo, da se tipu pač več ne da sem pisat. Mora vas prosit, da ga odrešite dolžnosti do čvekanja?

Seveda je to možno.
Vsi se vsega prej ali slej naveličamo.

Izhajal sem le iz predpostavke, da si je našel punco in ti trdiš, da smo mi, ki smo v resni vezi vsi neki obupanci, katerih se je ena ženska usmilila.
In se ji moramo podrejati, če želimo shajati.

Upam, da se ima fajn, kjerkoli že je.

odplavilo ga je, ker je pozabil rit dvignit in školjko pokrit, ko je spustil vodo po sranju iz kotlička

Tolele piše Matkic. Pa sem tako upala, da je šel v svet, t.i. Ljubljano:)).

SCORE 😀

Dobra logika 😀

Odkrito povedano se mi ne ljubi več sodelovat v drkariji na čveku, ker se mi zdi, da se ponavljate… se pa nasmejim ob izjavah marihuance, Enostavno Sadnega Boga in resnicoljuba aka, Spiderja…

Sem tudi bil v ”Svetu” Fišika hvala za ”skrb” 😉 verjameš al ne, še celo ”malo” dalj od omenjenega ”Sveta” sem prišo!

Saj vas dokaj redno berem, ko mi je dolgčas… niti tebe ne spustim ribica pa čeprav ti je ”vseeno” 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

SCORE 😀

Dobra logika 😀

Odkrito povedano se mi ne ljubi več sodelovat v drkariji na čveku, ker se mi zdi, da se ponavljate… se pa nasmejim ob izjavah marihuance, Enostavno Sadnega Boga in resnicoljuba aka, Spiderja…

Sem tudi bil v ”Svetu” Fišika hvala za ”skrb” 😉 verjameš al ne, še celo ”malo” dalj od omenjenega ”Sveta” sem prišo!

Saj vas dokaj redno berem, ko mi je dolgčas… niti tebe ne spustim ribica pa čeprav ti je ”vseeno” :P[/quote]

Aja? Ob izjavah EB, spiderja in marihuance ja ob mojih izjavah pa ne?? A jaz sem pa klon anonimnosti ali kako?

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Sam sebe si klical:))). Saj bi ti zaželela wb, pa ne bi bilo iskreno, ker mi je res čisto vseeno, kdo je ali ni gor:).

Seveda, mimogrede, sem tudi Enostavno Bog, resnicoljub, marihuanca, in še kdo… aja NM sem tudi bil dokler me niso banali 😛

Tough luck!

Mimogrede, upam da veš kaj je web proxy server 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je moja intuicija, ker imaš poseben slog in sicer dodajanje praznih vrstic med stavki:)). Keri slog…

Aja to je tista intuicija o keri je pisal marihuanca nekaj dni nazaj da vam tolko uspelih zvez in dobrih moških z katerimi ste forever skupaj prnese? 😛

s katerimi*

Aja to je tista intuicija o keri je pisal marihuanca nekaj dni nazaj da vam tolko uspelih zvez in dobrih moških z katerimi ste forever skupaj prnese? :P[/quote]

Jp:). Eni znamo, a ne:).

takna obsolutnost mnenja mi je všeč … ker velja tudi za ednino v 1. osebi

Pa ne moreš vseh soditi po sebi! Ni pošteno!

To sem se zadnje dneve tudi sama spraševala.

Upam da bo še kdaj kaj napisal. So se mi zdeli komentarji dobri. Sem res dobila občutek, da je fajn fant oz. mlajši moški.

ali pa ona njega in … po naključju našla njegove pisarije po forumu. Zdaj so pa posledice.

No, pa se je le prikazal. Jst tud mal pogrešam njegove komentarje. 🙂

Upam da bo še kdaj kaj napisal. So se mi zdeli komentarji dobri. Sem res dobila občutek, da je fajn fant oz. mlajši moški.[/quote]

Saj sem tu!!!! 😀

Nekdo more povedat Primožu da ta jeben oglas ko citiram besedilo da naj povezujem številke s točkami je tak tečn, da te mine komot 😉

Upam da bo še kdaj kaj napisal. So se mi zdeli komentarji dobri. Sem res dobila občutek, da je fajn fant oz. mlajši moški.[/quote]

Saj sem tu!!!! 😀

Nekdo more povedat Primožu da ta jeben oglas ko citiram besedilo da naj povezujem številke s točkami je tak tečn, da te mine komot ;)[/quote]
Saj imaš zgoraj desno gumb, nadaljuj na medovernet in ne rabiš povezovati. 🙂

Saj sem tu!!!! 😀

Nekdo more povedat Primožu da ta jeben oglas ko citiram besedilo da naj povezujem številke s točkami je tak tečn, da te mine komot ;)[/quote]
Saj imaš zgoraj desno gumb, nadaljuj na medovernet in ne rabiš povezovati. :)[/quote]

1 klik več zaradi butastih odločitev 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close