Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje je Katenjka ?

Kje je Katenjka ?

Sicer je moje pravilo…nikogar ne pogrešaj:). Ampak njeni komentarji so bili zanimivi. Tako kot od katenjke.

goldfišica, torej boš katenjki posredovala pot do tvojega srca? 🙂

Sicer je moje pravilo…nikogar ne pogrešaj:). Ampak njeni komentarji so bili zanimivi. Tako kot od katenjke.[/quote]

Pravila so zato… da se kršijo! 🙂

What? Beri v kontekstu, ki je izven konteksta naslova posta:).

What? Beri v kontekstu, ki je izven konteksta naslova posta:).[/quote]

Natanko tako, v kontekstu.

What? Beri v kontekstu, ki je izven konteksta naslova posta:).[/quote]

Natanko tako, v kontekstu.[/quote]

Še vedno ne razumem. Pač sem blond:).

Natanko tako, v kontekstu.[/quote]

Še vedno ne razumem. Pač sem blond:).[/quote]

Pa menda ne.

Takle mamo:).

Sicer je moje pravilo…nikogar ne pogrešaj:). Ampak njeni komentarji so bili zanimivi. Tako kot od katenjke.[/quote]Najbolj so bili takrat, ko sta “trčili” skupaj…… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sicer je moje pravilo…nikogar ne pogrešaj:). Ampak njeni komentarji so bili zanimivi. Tako kot od katenjke.[/quote]Najbolj so bili takrat, ko sta “trčili” skupaj…… :/[/quote]

Presenečaš me s svojim dobrim spominom, Bilobil torej deluje:)). Kaj naj rečem, odlično evidenco vodiš:).

Najbolj so bili takrat, ko sta “trčili” skupaj…… :/[/quote]

Presenečaš me s svojim dobrim spominom, Bilobil torej deluje:)). Kaj naj rečem, odlično evidenco vodiš:).[/quote]Učil sem se od (vas) najboljših….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

a nebi pietetno počakali na 01.11. … ko se spominjamo crk ☺
zdej bi naj bili aktualni živi …

ups, aja — smo v SVN, kjer je fetiš razpravljati o odsotnih, mrtvih .. nad živimi se pa znašati ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A ta je še kar tukaj?

goldfišica, ni lepo, da se delaš blond. Morda se ti pa želja kdaj uresniči. 🙂

Da.[/quote]Pač ja.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Yeeeeeeeey, she’s alive :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pa redkobesedna tudi. 🙂

Katenjka, če se boš spet odločila pisat na forum, ti bom za naslednji rojstni dan kupil največjega dildota, ki si ga kdajkoli držala v rokah.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ja zdej pa bo….. ziher

Najbrž si je našla koga, ki je vreden kuhanja in pranja.

Ženska si je našla moškega kot se spodobi in ima boljše opravke kot brati tvoje poste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close