Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje je Katenjka ?

Kje je Katenjka ?

Nikoli ne reci nikoli, ampak Katenjka verjetno ne bo prišla nazaj. Zakaj bi izgubljala čas z branjem in pisanjem vedno istih nebuloz.

Očitno jo bolj ali manj vsi pogrešamo….
….minister Gregor pa nič…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nikoli ne reci nikoli, ampak Katenjka verjetno ne bo prišla nazaj. Zakaj bi izgubljala čas z branjem in pisanjem vedno istih nebuloz.[/quote]Saj se vsak enkrat naveliča, a ne?
Še dobrega se kaj šele tega kar se dogaja tu……. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vredu sem hvala. Očitno mi je ok tako kot je. Glede katenjke…če bo kdaj želela, bo sama povedala. Do takrat je vse klevetanje.[/quote]

Potem jo pa vprašaj na gmailu. Mora uradno zaprositi svet forumskih nabijačev, da jo razreši sodelovanja pri čvekanju?

Vredu sem hvala. Očitno mi je ok tako kot je. Glede katenjke…če bo kdaj želela, bo sama povedala. Do takrat je vse klevetanje.[/quote]

Potem jo pa vprašaj na gmailu. Mora uradno zaprositi svet forumskih nabijačev, da jo razreši sodelovanja pri čvekanju?[/quote]Kolikor se spomnim je nekoč povedala kdaj in zakaj bo končala s forumom.
Jaz ji želim veliko sreče. 🙂

Potem jo pa vprašaj na gmailu. Mora uradno zaprositi svet forumskih nabijačev, da jo razreši sodelovanja pri čvekanju?[/quote]

Ne razumem. Meni ni treba ničesar spraševati, ker vem.

Kdo pa je to Katenjka?

Potem jo pa vprašaj na gmailu. Mora uradno zaprositi svet forumskih nabijačev, da jo razreši sodelovanja pri čvekanju?[/quote]

Ne razumem. Meni ni treba ničesar spraševati, ker vem.[/quote]

goldfišica, pogrešam te.

o( *__* )o
|—( )—-|
__| | __

Oooj šupki moji, bombončki, sončki. Tu sem, na PC-ju Sadnega, še fčeraj sva seksala, pa danes bova spet.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ups, sem zbudila Katenjko? Očitno, da ne piše gor, ampak zato vneto bere. :)))))[/quote]Ni nujno, mogoče je ona komu dovolj blizu, da ve, da to ne drži in ga je zbodlo, ko si tako napočez kar nekaj napisala ;)[/quote]

On_, dobro si zajel bistvo.

Tudi jaz ji privoščim najboljše. 🙂

Ex krentam pusti tele nase MON punce pri miru, ker so vse oddane nam MON moskim. Če kako pogresas pa daj ven razpis ali oglas : ))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne razumem. Meni ni treba ničesar spraševati, ker vem.[/quote]

goldfišica, pogrešam te.[/quote]

velik si upaš…

goldfišica, pogrešam te.[/quote]

velik si upaš…[/quote]

Seveda si upam. Sedaj bo fight za goldfišico.

Joj ne fight:). Jst mam veliko srce:).

velik si upaš…[/quote]

Seveda si upam. Sedaj bo fight za goldfišico.[/quote]

V tvojih mokrih sanjah morda.. v reali ne. Žensk se ne pridobi s fightom, če ti tega še ni nobena šepnila.. Žensko lahko osvajaš.. izbrala bo pa sama 🙂

Waaau! Kako si ti brihtn! (si bom zapisal, da bom vedel za drugič)

Waaau! Kako si ti brihtn! (si bom zapisal, da bom vedel za drugič)[/quote]

🙂 pa še nekaj:
prijatelju pa sad biraj,
gledaj, gledaj, al ne diraj!

goldfišica ali me boš izbrala ? 🙂

Goldfish jih rada faše več naenkrat. Ni kaj, punca je zrela za gangbang.

Seveda, tudi zate je prostor:). Kar naprej:). Boš čez noč odrasel:))).

Počakej da ga NM3W dobi, da dela zdraho tle gor ga bo bos naj.ebal kot se šika : ))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

A Zmedene samice pa nihče ne pogreša?

Itak da jo 😀

seveda , vse samičke pogrešamo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close