Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje je gripa?

Kje je gripa?

Kam se je skrila?

Baje je oktobra in začetek novembra ful razsajala, ampak zdej ne več. Zdej je omikron. Spomladi bomo spet slišali, da gripe letos ni bilo, ker smo se tako dobro držali vseh ukrepov.

Če  se dnevno testira s PCR tszi več tisoč ljudi in jih je tretjina pozitivnih na Covid-19, kaj imajo oni, ki so nrgativni in imajo gripi podobne simptome?

Odgovor na objavo uporabnika
idesi, 22.12.2021 ob 11:54

Če  se dnevno testira s PCR tszi več tisoč ljudi in jih je tretjina pozitivnih na Covid-19, kaj imajo oni, ki so nrgativni in imajo gripi podobne simptome?

Pusti jih. Odstotki so zanje preveč kompleksna zadeva.

predvidevam, da smo zopet anticepilci krivi, da že drugo leto gripe nije bilo nikamor.

A ne bi bila fora, da bi z ukrepi proti covidu (ki je btw ene 10x bolj nalezljiv od gripe) uspeli izkoreniniti gripo? Pravzaprav ni tako nemogoče?

Ena in ista zadeva.

Glede na to, da virus gripe ni tako kužen kot Covid-19, pa glede na to, da se v vseh prostorih, trgovinah, prevoznih sredstvih, izvajajo zaščitni ukrepi imaš idejo, kje ga bi dobil?

se dprasujem po mentalnem zdravju znanstvenikov ki jim v 100 letih ni uspelo izkoreninit gripe z preprostim razkuzevanjem…glavno da so cepiva  hehe

Eno drugo virozo (krvna slika kaže na virozo).  Nihče pa ne pove katero …

gripa se širi s kapljično okužbo in ne aerosolom, tako kot covid. kužni so samo ljudje s simptomi.

glede na to, da manično vsem merimo temperaturo, hodimo okoli z maskami, vsak, ki zgolj zakašlja, se mora že izolirati, se gripa ne more širit.

problem pri gripi je, da virusi konstantno mutirajo, da bi jih cepivo lahko omejilo in poleg tega se še vedno znova novi sevi prenašajo iz živali (večinoma ptice) na ljudi. zato dvomim o tem, da bi jo lahko kdaj izkoreninili.

domnevam, da bo covid nova gripa. vsako zimsko sezono bo štala. ne taka štala, kot trenutno, ampak močno sumim na to, da se bo v jeseni treba cepit, pa celo zimo bomo hodili okoli v maskah

Debili blesavi, covid je gripa in covid je prehlad….covid je vse, kar pokaže ali ne pokaže nek brezvezen test.

Covid je izraz vaše debilnosti, ker brez debilnosti ni covida.

Robi650, 23.12.2021 ob 10:41

Debili blesavi, covid je gripa in covid je prehlad….covid je vse, kar pokaže ali ne pokaže nek brezvezen test.

Covid je izraz vaše debilnosti, ker brez debilnosti ni covida.

covid je loterija

naša 92 letna oma ga je prebolela na nogah, 70 letna prijateljica pa je skoraj umrla v bolnici.

za 70% ljudi je prehlad. za ostale pa ne. vprašanje je samo, kako rad se greš rusko ruleto.

Mislim, da jo ravno prebolevam. Gripo namreč. Ampak sem doma, ne hodim na obiske, ne sprejemam obiskov. Tako kot sem to pri gripi in virozah počela od nekdaj.

In ne, ne grem se testirat.

jaz jo mam, 23.12.2021 ob 15:35

Mislim, da jo ravno prebolevam. Gripo namreč. Ampak sem doma, ne hodim na obiske, ne sprejemam obiskov. Tako kot sem to pri gripi in virozah počela od nekdaj.

In ne, ne grem se testirat.

Drži se in okrevaj čim prej. Vse dobro

čekdisout, 23.12.2021 ob 11:29

covid je loterija

naša 92 letna oma ga je prebolela na nogah, 70 letna prijateljica pa je skoraj umrla v bolnici.

za 70% ljudi je prehlad. za ostale pa ne. vprašanje je samo, kako rad se greš rusko ruleto.

Kovid ni loterija, špika je ruska ruleta

Ja, saj so v Izoli potrdili gripo pri  ENEM  10 mesečnem dojenčku.

Jaz sem imel enga vraga novembra. Al je bla gripa al kaj drugega pa ne vem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close