Kje je Darwin? Darko?
CrazY FroG ?, 18.11.2021 ob 18:16
?????? …. če je on legenda mona pol je pa to odpalena osebnost do amena. Sicer tule ste že vse naumli kdo je kdo!
Legenda ne vemo, če je. Ampak xrobe je sigurno on, ker se je enkrat spozabil in je preklinjal nazaj poed vzdevkom xrobe, ko je odgovarjal nekomu ki je pisal Darwinu.
darwindarko, 19.11.2021 ob 01:44
S pičkami moškega spola, manipulatorji in lažnivci se je težko pogovarjat po forumu zato me vsekakor ni več toliko tu, kot bi bil sicer.
Zlim shizofrenikom,ki me zamenjujejo z xrobe pa sploh ni pomoči. Ampak lej, prej al slej jih bo zemlja vase vzela pa jim pokazala kaj so.
čaw baw
Jutro. Dobro da si se javil, a veš preveč jih skrbi zate. Zdej se bodo še name spravili, kaj delava skupaj pokonci ob isti uri heheh ? ravno uč vrgla ker ugašam TV, pa vidim da si gor. Dajmo prebrodit še malo, mogoče se nas univerzum vseeno malo usmili. Mirno noč.
Eni ja eni ne, 18.11.2021 ob 18:43
Legenda ne vemo, če je. Ampak xrobe je sigurno on, ker se je enkrat spozabil in je preklinjal nazaj poed vzdevkom xrobe, ko je odgovarjal nekomu ki je pisal Darwinu.
Dokaži! Povej ime teme.
Ker meni delujeta 100% različna. Kot dan in noč.
Ja ti šment! Js te pa tk pogrešam??
@Grenivka ti pa deluješ čist preveč dobra dušica za ta zmazek od foruma..
CrazY FroG ?, 19.11.2021 ob 07:39
Ja ti šment! Js te pa tk pogrešam??
@Grenivka ti pa deluješ čist preveč dobra dušica za ta zmazek od foruma..
Za crazy frog
?? Ja jaz sem res zelo malo gor, nisem dolgo tu, sem mislila, da bodo tu gor komunikacija čisto drugačna, potem pa šok :)) bum tras ……
Grenivka422, 19.11.2021 ob 14:10
Za crazy frog
?? Ja jaz sem res zelo malo gor, nisem dolgo tu, sem mislila, da bodo tu gor komunikacija čisto drugačna, potem pa šok :)) bum tras ……
Te bo utrdilo? sam ne se “pokvarit”.. ?
Darko se je podal v podjetniske vode.
Forum je zaprt za komentiranje.