Kje in kdaj bodo gradili?
Kupiti nameravam varovano stanovanje. Slišala sem, da naj bi jih v Ljubljani gradili v Šiški in v Trnovem. Brskala sem po spletu, vendar ne najdem nobenih podatkov. Morda kdo od vas ve kaj več o tem? Kje natančno v Šiški in v Trnovem se bo gradilo? Predvsem pa me zanima, kdaj se bo gradilo.
Vnaprej hvala.
Vljubljani na veliko gradijo : Šiška ob Celovški, na Železni ob glavni postaji, na Šmartinski blizu Summita, pa v zeleni jami, …
malo se pelji čez Ljubljano.
Je pa velikokrat tako, da so stanovanja že rezervirana predno spoh pridejo uradno ven (izkusila na lasti koži), zato ti svetujem, da na gradbišču na tabli pogledaš, kdo prodaja (to tam piše) in se pozanimaš pri njih.
Zdi se mi, da mogoče nisem bila dovolj jasna. Ne kupujem običajnega stanovanja, ampak varovano stanovanje. Gre za stanovanja v zgradbah, ki so nekakšni domovi za ostarele, vendar to niso. Imaš svoje stanovanje, za razliko od doma za ostarele, uporabniki varovanih stanovanj pa imajo zdravniško pomoč in nego na voljo štiriindvajset ur na dan. In takšna stanovanja naj bi se gradila v Šiški in v Trnovem.
Forum je zaprt za komentiranje.