Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje in kako ste 40 + letniki spoznali nove partnerje?

Kje in kako ste 40 + letniki spoznali nove partnerje?

Mogoče pa tudi smiselno vprašanje “Kakšnega partnerja iščem”? pred določitvijo kje in kako iskati.

Odgovor na objavo uporabnika
point, 03.10.2021 ob 15:04

Jaz problem vidim v tem, da bi skoraj vsi moški radi imeli mladenke, tam od 25 – 30 let.

Zakaj bi bil to problem?! Tud 25 letnica bo 1x 30+ in potem…jo bo zamenjal za mlajši model?! Js takega deda ne rabim. Pa tud dedi niso večno mladi, tak da… Odvisno, kaj iščeš…strast, užitek…ali pa ljubezen.

Hermann, 03.10.2021 ob 08:42

jaz že dolgo ne iščem več partnerja. Sploh pa Slovenke ne. Včeraj sem gledal po tv oddajo od Zvezdane Mlakar. Kdor je to gledal, bo vedel o čem govorim. Tudi kar je povedala o moških, je čisto res. Mi smo res en poseben narod.

Ne gledam TV, zato mi je nepoznano. Katera oddaja je to in kdaj se je predvajala?

Ja ker pac ni vec tolk stara… In je zato pac…

Ma glej s pozitivne strani. Zadnjic sem se z mamo pogovarjal… Ti ce ne “izpitas” kot pise… Pac ce ne izprasas… Praktično vzemas macka v zaklju. Isto te ki te izbegavajo… Ce ves kaj ti hocem povedat. Naj ma nek “fajn” “grušt”.

Moon431, 03.10.2021 ob 16:24

Sedaj verjamem v čudeže…da se na tem forumu kdo poparčka…in to uspešno 🙂 Predvidevam, da nisi pričakoval, da se ti bo zgodilo tu gor 🙂 …torej…kot sem napisala…dokaz vsem nejevernim Tomažem…ko ne iščeš oz kjer najmanj pričakuješ…

Odg za »Moon431« – ker predvidevam, da meni pišeš;

Seveda nisem pričakoval, niti iskal. Čisto dobro sem se imel sam. Polno življenje, dovolj prijateljev in prijateljic, šport, itd. Vsega je bilo – a »ona« je bila pač »prava« in zgodilo se je, kar se je moralo.

Najboljši so vedno zasedeni. ?

rok-1, 03.10.2021 ob 17:23

Odg za »Moon431« – ker predvidevam, da meni pišeš;

Seveda nisem pričakoval, niti iskal. Čisto dobro sem se imel sam. Polno življenje, dovolj prijateljev in prijateljic, šport, itd. Vsega je bilo – a »ona« je bila pač »prava« in zgodilo se je, kar se je moralo.

Pravim, da – ob daljšem branju prispevkov nekoga – lahko sklepaš tudi, kakšna oseba se nahaja ob ekranu. Težko se blefira v nedogled, marsikomu je v preteklih letih “ušla” kakšna podrobnost. Ki bi ti tudi v reali prižgala rdečo luč.

Se pa, tako kot povsod, najdejo fajn ljudje. Škoda je le, da marsikoga s forumov odženejo taki, ki to niso.

A lej: že mora biti tako!

bedarija, 03.10.2021 ob 14:41

se mi je zgodilo samo od sebe, 03.10.2021 ob 13:56

bedarija, 03.10.2021 ob 12:49

V shrambi, 03.10.2021 ob 11:16

Moon431, 03.10.2021 ob 10:31

Baje najdeš/te najde, ko ne iščeš…ko vse pošlješ v maloro… Pač čudna logika lajfa…

?

Jaz ponavadi spravim stvari tako, ko jih iščem jih nikoli ne najdem. Potem pa, ko jo najmanj rabim …. volia … jo končo najdem. Kdo bi razumel. Tako, da ja …. ko najmanj pričakuješ …. takrat pride ….

Če hočeš koga spoznati se moraš pač postaviti v situacijo kjer imaš možnost spoznavati ljudi.

In ne ne zgodi se kar iz neba. Ne vem za nikogar, ki bi mu partner v naročje na kavč priletel. Je potrebno biti aktiven. Sploh pri 40+ ko imaš neko rutino (služba, dom, znani prijatelji….). Se je potreba dat v situacijo kjer nove ljudi spoznaš. Z internetom ni nič narobe če ga znaš uporabljat in filtrirat ljudi. Pač samo še ena možnost kjer si daš možnost koga spoznat. Lahko pa seveda čakaš da se na pumpi nekdo vate zaleti in si padeta v naročje :). Isto kot se moraš potruditi za vse ostalo (iskanje službe, iskanje prijateljev, iskanje novega stanovanja recimo….) se moraš potruditi tudi za partnerja. Nič se ne zgodi kar tako iz nule. Nismo 16 letniki na žuru kjer spiješ dva deci in si čez par min že prisesan na nekoga 🙂

Meni se je zgodilo iz neba ….. 22 letna soseda pri mojih 44 tih. Tri nora leta so bila to. Druga puberteta. Nato pri 49 tih 29 letna. S katero sem še sedaj. Tako da ne na pamet nekaj pisati.

Če si jih naročiš na dom ne velja….

Ne sodi po sebi in tvoji žlahti….

Ja, tebi je bilo namenjeno, samo gumb citiraj mi je ušel. Kakorkoli, možnosti za spoznavanje so povsod, samo če se človek ne omejuje v glavi. Da ne išče obupano, ampak pušča pa odprte možnosti. In dober odgovor “se je zgodilo, kar se je moralo”.

Janez315, 03.10.2021 ob 16:56

Ja ker pac ni vec tolk stara… In je zato pac…

Ma glej s pozitivne strani. Zadnjic sem se z mamo pogovarjal… Ti ce ne “izpitas” kot pise… Pac ce ne izprasas… Praktično vzemas macka v zaklju. Isto te ki te izbegavajo… Ce ves kaj ti hocem povedat. Naj ma nek “fajn” “grušt”.

Lej ga Sambadija. Ne morš se skriti.

Sej pa se ne.

pupa509, 03.10.2021 ob 17:49

Najboljši so vedno zasedeni. ?

Mogoče pa niso srečno zasedeni 🙂

rok-1, 03.10.2021 ob 13:58

zapleteno, 03.10.2021 ob 08:30

Vem, da se jih večino pri teh letih spoznava preko raznih spletnih portalov, ampak meni je to tako instant, da ne pride v poštev.

Me pa zanima, kje in kako ste 40 + letniki (torej, ne več rosno mladi) spoznali nove partnerje, saj je pri teh letih vedno manj izbora in možnosti?

Prosim za iskrenost.

Lepo nedeljo vam želim.

Na tem forumu.

jaz tudi 🙂

Si bil hud za pogledat? ?

Si še?

No, ne velja za vse, a ne? Eni imajo radi tudi tiste svojih let, ali celo starejše. Tukaj res ni pravila ?‍♀️

Drugače pa s prve roke… spoznala pri 45, 39-letnika. Kje? V hribih. Tam je res ogromno fejst moških in žensk. Samskih! Paše nekaj ti to da vedeti… da taks oseba ne pegla samo kavča doma, mar ne? Če imaš rada hribe, pojdi gor, kjer je lepo… tudi če si gor sam, ti hudega ni ?

tujina896, 03.10.2021 ob 10:04

Kristalka 001, 03.10.2021 ob 09:34

Janez315, 03.10.2021 ob 09:08

Heh?? kaksna merila… Slast lupine hitro zbledi. Pol pa ?…

Enkrat sem poslusal en hadis. Naj bi poslanec videl nekoga ki je hitro molil… In naj bi rekel na to “žalim njegovu kučnu pčeljad”… pač da ga žalosti oz sočustvuje z njegovimi domačimi. (od tega ki je na hitro)

Pa so ga uprašal zakaj (tega hodzo)? Je rekel da ne ve. Ampak meni se je zdelo po pogledu kot da ve. Ampak rekel je da ne ve.

Pa sem malo razmisljal o tem… Zakaj tako?

Zato ker vse na huu-buu. Ja. Ze ko gres na cik hoces mir… Da lepo v miru opravis. In to je cisto res. Ce si ti nemaren in nestrpen, zivcen ko delas to… To zelo zelo zelooooo veliko pove o tebi. Ker kako se ti spravljas to delat tako se tudi druge manj pomembne stvari spravljas. Ampak vi ste itak na drugi stopnji.

Hm, tole je pa vredno razmisleka! Ja, ravno take nepomembne stvari, ki jih človek opravlja …povedo največ o njem.

Je katera od Monkelj doživela,  da bi neznanec, stopil do vas in vam rekel, da bi vas rad bolje spoznal, ker se mu zdite zanimiva? Kaj si mislite o tem?

Ko sem živela v tujini se mi je večkrat zgodilo da je kdo pristopil, se predstavil, vprašal če sem za kakšno kavo ker sem mu zdim zanimiva v pogovoru…..v sloveniji se mi pa to še ni zgodilo. Mislim da smo zelo zategnjeni kar se tega tiče. Če že kdo pristopi je ali pijan ali pa prepotentno teslo, ki z nekimi “forami” joj imaš najlepše učke na svetu ipd. najeda. Vsiljivost iz nule pač večina žensk vrže v stanje samoobrambe. Vsaj pametne :). Mislim ali je res tako težko pristopit, vprašat kakšno malenkost in se predstavit?

V tujini ti je nabluzil, kako se mu zdiš zanimiva v pogovoru. Še en dokaz, kako ženske naravnost padate na lepe besede, čeprav so laži. Nategnit te je hotel, samo o tem je razmišljal. In ženske naj bi imele lučko za alarm? Ta bi ti morala takoj zasvetiti, ko je uporabil besedo “zanimivo”. Ali pa recimo (v angleščini) “nice”. Samo beži stran od takih.

Slovenci so predvidljivi in pošteni fantje, 03.10.2021 ob 23:46

V tujini ti je nabluzil, kako se mu zdiš zanimiva v pogovoru. Še en dokaz, kako ženske naravnost padate na lepe besede, čeprav so laži. Nategnit te je hotel, samo o tem je razmišljal. In ženske naj bi imele lučko za alarm? Ta bi ti morala takoj zasvetiti, ko je uporabil besedo “zanimivo”. Ali pa recimo (v angleščini) “nice”. Samo beži stran od takih.

Pa zakaj bi točno bežala? Vsak moški ki te ogovori in se zanima zate ga zanima seks. Saj nismo glupe :). Je pa razlika ali se nekdo vsaj trudi te spoznavat ali pa pijan prilomasti k mizi in blebeče o tem kako bi te. In svojega moža sem ravno tako spoznala. V knjigarni me je ogovoril in sva šla na kavo. In ja jasno da sem mu bila fizično privlačna zato me je ogovoril. Ti ogovarjaš ženske zato ker iz njih sije njihova duša?

tujina267, 03.10.2021 ob 23:52

Pa zakaj bi točno bežala? Vsak moški ki te ogovori in se zanima zate ga zanima seks. Saj nismo glupe :). Je pa razlika ali se nekdo vsaj trudi te spoznavat ali pa pijan prilomasti k mizi in blebeče o tem kako bi te. In svojega moža sem ravno tako spoznala. V knjigarni me je ogovoril in sva šla na kavo. In ja jasno da sem mu bila fizično privlačna zato me je ogovoril. Ti ogovarjaš ženske zato ker iz njih sije njihova duša?

Ne nagovarjam neznanih žensk, razen, če je res taka situacija, da je treba. Sicer pa se mi zdi zdravo, če pride do spoznavanja lepo počasi, npr. če recimo nekje skupaj delata ali sta v neki skupini ali karkoli že in se vsaj malo poznata. Da bi pa kar iz 0 pristopil, se mi pa nekako zdi odvratno. Spontanost je zakon. Tega sicer ne pravim, da so Slovenčki sposobni, ampak vsaj veš, kaj te čaka. Najboljše ženske sem spoznal tako, kot opisujem – s spontanostjo in to počasi, v več srečanjih in zanimanje drug za drugega je počasi naraščalo, dokler nisva prebila ure in ure skupaj v privatnem času in se pogovarjala cele noči. Noja, pa kaj govorim, folk se ne bo spremenil, ženske se tudi ne boste…

Normalno, da vsak moski rad pogleda lepo, urejeno zensko. In kaj je tu narobe, ce moski pri zenski isce samo sex? To da zenske pri moskih iscejo samo denar je pa Ok.

Lover Boy, 04.10.2021 ob 01:01

Normalno, da vsak moski rad pogleda lepo, urejeno zensko. In kaj je tu narobe, ce moski pri zenski isce samo sex? To da zenske pri moskih iscejo samo denar je pa Ok.

Oboje je narobe. Plitka družba. Plitka, potrošniška, požrešna, hedonistična in omejena. Ljudi obravnavate ravno tako, kot pločevinko pijače – samo odprete, spijete in briga vas vsebina, s tem se boste kasneje ukvarjali, če sploh, sicer pa boste zavrgli, kot smet.

Takšni se kar poparčkajte. In pustite normalne ljudi pri miru.

fiiju, 04.10.2021 ob 07:52

Takšni se kar poparčkajte. In pustite normalne ljudi pri miru.

za Lover Boya

fiiju, 04.10.2021 ob 07:52

za Lover Boya

Danes grem na Šmarno goro. Držite pesti.

Po pomoti pritisnila gumb citiram (fiju)!

Ljubezen nam je vsem v pogubo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close