Kje imate spravljene knjige?
v naši hiši se je nabralo kar lepo število knjig, problem pa je, da nimamo dovolj primernega prostora zanje. Spravljene so v omarah v dve vrsti, po raznih zabojih in predalih in povsod, kjer se najde kaj placa. Tak način mi seveda ni všeč, ker bi imela rada prave knjižne omare (po možnosti seveda tudi posebno sobo za knjižnico), kjer bi bile knjige lepo pregledno naložene, ampak žal ni prostora.
Moja sanjska knjižnica sicer izgleda takole: http://northwestbookbuyer.blogspot.com/2007/12/george-lucas-skywalker-ranch-working.html
Ampak to bom imela, ko bom velika ( v $$$$ :). Zaenkrat je žal tako, kot je. Kakšne ideje?
Pri nas je bilo podobno, dokler mi ni mizar naredi omar- prcej preproste s policami in zastekljenimi vrati, imamo jih v dnevni sobi na steni, ker ostalega pohištva tam skoraj ni(mislim omar)niso moteče. Vanje spravimo kakih 600 knjig,so 4 omare s tremi policami, vse skupaj dolžine kakih treh metrov. meni je fino, vsakič ko stopim v prostor vidim knjige…
Sam počasi os že te premajhne..
Ti želim da najdeš dobro rešitev, lp
Pred kratkim sem se preselila, in v “novi” sobi nimam dovolj prostora za vse knjige, za katere mislim, da me MORAJO spremljati, zato si bova s cimro (ki je – mimogrede – neskončno srečna, ker ima dostop do moje male knjižnice) sami izdelali knjižne police.
Tudi nad vrati. In okoli vrat (vrata so vgrajena v zid tako, da je okoli njih nekakšen okvir, dodatno zamaknjen v steno).