Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje dons dobit eno resno punco 20-30

Kje dons dobit eno resno punco 20-30

Nevem kje si prebrala da jaz tukaj kaj iščem, hotel sem samo povprašati ostale kje so drugi spoznali svoje boljše polovice,in kakšnje izkušnje imajo drugi glede tega. Mislim da je bilo precej jasno napisano ne glede na nekaj slovničnih napak. 😉 Kar se pa tega tvojega navedenega primera tiče pa res nevem kaj imava skupnega, je lepo napisano priznam, samo teme sta pa popolnoma drugačne, ubistvu je povdaril da on tukaj išče eno dekle. Sam nimam namena iskati partnerke preko interneta, sicer bi se že prijavil na spletne portale kol so “ona-on” in podobno. Do sedaj sem vse punce spoznal osebno, in srčno upam da se bo tradicija nadeljevala, mogoče je bil tudi to razlog da sem povprašov vstale da bi morda dobil kakšnjo novo idejo. 😉 Sam sem mnenja da je iskanje partnerke preko spleta za tiste zelo obupane, sramežlive,.. , sam pa nimam takšnjih težav in mi ni bilo nikoli nerodno pristopiti do katerega čednega dekleta. 😉 Sem se pa veliko naučil odkar sem odprl svojo temo, sedaj bom vedno in povsod pazil na pisavo, vse je za nekaj dobrega! ;)[/quote]

Si usekal mimo žal!!! Nisi znal izluščit bistva kaj sem ti želela povedat. Ti bom pa direkt in lahko boš lovil sapo na drugi strani.
Ta tvoj način te do 30. letnic ne bo pripeljal, vsaj do kake take, ki bi si sama želela resne zveze. Tvoj pristop se bo nekako ujel tam na 20. letnice +/- kako leto gor-dol. Ampak te imajo spet svoje muhe in ko bodo videle kaj bolj zanimivega boš ti izvisel. Ne dvomim o tvoji samozavesti, ampak če hočeš resno dekle se temu začni vest primerno! Tudi na določena vprašanja si si sam sebi odgovoril! Sicer pa ti polagam na dušo, da se izogibaj kakih fensi (elitnih) lokalov, ker v veliki večini se tam zadržujejo samo interesarji.
Ti spet kaj ni jasno?

bi zapela skupaj..kam le čas beži?[/quote]

Povej kako si? Zakaj te ni bilo več?[/quote]
hvala za vprašanje, dobro sem, pa mine leto, dve, kaj moreš

Probaj poklicat na Amazon…. morda majo kako v skladišču da ti jo pošlejo lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Povej kako si? Zakaj te ni bilo več?[/quote]
hvala za vprašanje, dobro sem, pa mine leto, dve, kaj moreš[/quote]

Kaj novega? V tem času se je pa ja kaj zgodilo? Nova ljubezen al stara še gori? Lepo, da si spet med nami.

Nevem kje si prebrala da jaz tukaj kaj iščem, hotel sem samo povprašati ostale kje so drugi spoznali svoje boljše polovice,in kakšnje izkušnje imajo drugi glede tega. Mislim da je bilo precej jasno napisano ne glede na nekaj slovničnih napak. 😉 Kar se pa tega tvojega navedenega primera tiče pa res nevem kaj imava skupnega, je lepo napisano priznam, samo teme sta pa popolnoma drugačne, ubistvu je povdaril da on tukaj išče eno dekle. Sam nimam namena iskati partnerke preko interneta, sicer bi se že prijavil na spletne portale kol so “ona-on” in podobno. Do sedaj sem vse punce spoznal osebno, in srčno upam da se bo tradicija nadeljevala, mogoče je bil tudi to razlog da sem povprašov vstale da bi morda dobil kakšnjo novo idejo. 😉 Sam sem mnenja da je iskanje partnerke preko spleta za tiste zelo obupane, sramežlive,.. , sam pa nimam takšnjih težav in mi ni bilo nikoli nerodno pristopiti do katerega čednega dekleta. 😉 Sem se pa veliko naučil odkar sem odprl svojo temo, sedaj bom vedno in povsod pazil na pisavo, vse je za nekaj dobrega! ;)[/quote]

Si usekal mimo žal!!! Nisi znal izluščit bistva kaj sem ti želela povedat. Ti bom pa direkt in lahko boš lovil sapo na drugi strani.
Ta tvoj način te do 30. letnic ne bo pripeljal, vsaj do kake take, ki bi si sama želela resne zveze. Tvoj pristop se bo nekako ujel tam na 20. letnice +/- kako leto gor-dol. Ampak te imajo spet svoje muhe in ko bodo videle kaj bolj zanimivega boš ti izvisel. Ne dvomim o tvoji samozavesti, ampak če hočeš resno dekle se temu začni vest primerno! Tudi na določena vprašanja si si sam sebi odgovoril! Sicer pa ti polagam na dušo, da se izogibaj kakih fensi (elitnih) lokalov, ker v veliki večini se tam zadržujejo samo interesarji.
Ti spet kaj ni jasno?[/quote]
saj ima razpon od 20 let naprej, torej je na pravi poti, kar si že sama ugotovila

hvala za vprašanje, dobro sem, pa mine leto, dve, kaj moreš[/quote]

Kaj novega? V tem času se je pa ja kaj zgodilo? Nova ljubezen al stara še gori? Lepo, da si spet med nami.[/quote]
kaj novega? novo je pred vrati, še 26 dni to se dogaja vsakih 365 dni:)

Kaj novega? V tem času se je pa ja kaj zgodilo? Nova ljubezen al stara še gori? Lepo, da si spet med nami.[/quote]
kaj novega? novo je pred vrati, še 26 dni to se dogaja vsakih 365 dni:)[/quote]

Dobro, ostajaj skrivnosten:).

20 letnice in resne zveze? Ehhhh
Naj proba, če ne poskusiš ne veš!

Naj proba, če ne poskusiš ne veš![/quote]
mlajše zanjo bit dosti bolj resne, predvsem na osnovi iluzij , ki jih še premorejo v teh letih

kaj novega? novo je pred vrati, še 26 dni to se dogaja vsakih 365 dni:)[/quote]

Dobro, ostajaj skrivnosten:).[/quote]
ni ravno neka skrivnost, da je novo leto pred vrati ali pač?:)

ti bom jaz po domace razlozil, da se bos se malo vec naucil. Ce pises v taki spakedravscini, kot si odprl prvi post, kaze to na nic kaj dobrega. In tudi ce ti poudarjas kako ne spoznavas zensk preko interneta, ampak v zivo, to tudi tam velja. Ko bos prvi zreli zenski poslal sms v taki spakedravscini bo mislila ali da ima opravka z najstnikom, ali pa nekim polpismenim bebcem.
Jaz se nisem spoznal zrele, odrasle zenske, ki bi pisala v najstniski spakedravscini in bi se ji to dopadlo

Dobro, ostajaj skrivnosten:).[/quote]
ni ravno neka skrivnost, da je novo leto pred vrati ali pač?:)[/quote]

Ne, to je jasno vsako leto:). Glede tebe pa vse ostaja zavito v meglo.

Sadni, po mojem si zgrešil forum. Mislim, da je tule velika večina kar nekaj več kot 20 stara.
Poskusi raje na forumu za mlade do 30.

Drugače pa nekaj nasvetov:
Ženske rade padamo na moške, ki znajo dobro pisat (torej vsaj približno slovnično razumljivo).
Spoznaš pa lahko ženske povsod. Najprej moraš ugotoviti kaj ti rad počneš, kake imaš hobije, imeti kup hobijev in potem akcija. Če rad hodiš v gledališče, išči tam, ne v disku. Če rad športaš, išči na športanju.

ni ravno neka skrivnost, da je novo leto pred vrati ali pač?:)[/quote]

Ne, to je jasno vsako leto:). Glede tebe pa vse ostaja zavito v meglo.[/quote]

diani je bilo jasno, da so gorile v megli:)

Ne, to je jasno vsako leto:). Glede tebe pa vse ostaja zavito v meglo.[/quote]

diani je bilo jasno, da so gorile v megli:)[/quote]

🙂

Se vidi, da to drži. Namreč niti citiral nisi tako, kot bi bilo treba. Preden naslednjič pošlješ sporočilo, preveri izgled s klikom na Predogled. Že jaz sem imel kar nekaj dela, da sem zaradi tvojih napak tekst uredil tako, da ga prikaže kot je treba.

Tukaj se strinjam z Iskreno in pfist-om. Sandi, očitno ne dojameš da ti tukaj želimo dobro. Kar je Iskrena želela povedati je to, da ni pomembno le to, kje spoznavati dekleta, temveč tudi vtis ki ga pustiš. Sem tip, pa ko sem prebral tvoj prvi prispevek sem dobil občutek, da nisi starejši od 18 let.
Pa kot pravi pfist, s takim pisanjem oz. izražanjem si pri normalnih, resnih ženskah zapiraš vrata. Imam izkušnjo izpred nekaj let, ko sem v Termah Čatež padel v oči neki punci, pa je potem želela preko oglasa navezati stik z mano. Toda ko sem prebral tisti oglas, sem se vprašal ali je njej resnično do tega, da bi me spoznala. Namreč oglas je bil zmazek, poln pravopisnih napak! Ko bi vsaj napisala v slengu, me ne bi zmotilo in bi imela šanse. Tako pa sem dobil pomisleke, ali je njej resnično do tega, da se spoznava. Na oglas se ji nisem odzval. Pazi, takrat sem imel komaj 19 let, pa me je to kako je napisala oglas, odbilo. In to je tisto, kar ti skušamo dopovedati. Že s pisanjem ogromno sporočaš.

a se na mercator pike nič ne dobi?

Mah sj se mi neda, obistvu mi je škoda dragocenega časa zapravljati s takimi bedaki. Lepo se imejte na tem forumu, ste mi saj dali vedeti da ni vsak za vse! 😉 Kle ste res eni sami zakompicirani bedaki ki nimate svojega živlenja in se vtikate v vasko temo! Bog vam pomagej, kaj nej rečem, sem vesel da nisem v vaši obupani koži! Želim vam še kar uspešno kritiziranje, Slovenci pač! 😉

Zdaj sem se fuuul zasekirala:). A veš, s tem poslovilnim postom si pa vse povedal:).

Naj proba, če ne poskusiš ne veš![/quote]
mlajše zanjo bit dosti bolj resne, predvsem na osnovi iluzij , ki jih še premorejo v teh letih[/quote]

Živa resnica.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Nič iz napisanega ni bilo mišljeno kot kaka žaljivka, le kot dobro namerna kritika. Največja težava ljudi je v tem, da ne morejo in nočejo sprejet kritike. To velja tudi zate!

Druga težava ljudi pa je, da kritirajo le nagativno, pohvale pa ne znajo dat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Druga težava ljudi pa je, da kritirajo le nagativno, pohvale pa ne znajo dat. :)[/quote]

S takimi ljudmi, ki jih ti opisuješ je problem pri njih, ker so negativno nastrojeni in s takimi boš težko sploh shajal, ker bodo želeli imet vedno prav. Osebno se takim ljudem izogibam!

Druga težava ljudi pa je, da kritirajo le nagativno, pohvale pa ne znajo dat. :)[/quote]Tisto kar je dobro je itak samoumevno in se pogosto skoraj ne opazi/omeni, tisto kar ni ok se omeni/poudarja in potem izpade, da nekoga samo kritiziramo.
Težava nastopi, ko nekdo obupno rabi pohvale, da ima tist občutek večvrednosti in če tega ne dobi je “opravičen”, da žali druge, ker je sam tako prizadet. Tudi kar tako, na zalogo….
Zveni znano? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Druga težava ljudi pa je, da kritirajo le nagativno, pohvale pa ne znajo dat. :)[/quote]Tisto kar je dobro je itak samoumevno in se pogosto skoraj ne opazi/omeni, tisto kar ni ok se omeni/poudarja in potem izpade, da nekoga samo kritiziramo.
Težava nastopi, ko nekdo obupno rabi pohvale, da ima tist občutek večvrednosti in če tega ne dobi je “opravičen”, da žali druge, ker je sam tako prizadet. Tudi kar tako, na zalogo….
Zveni znano? ;)[/quote]
Ma meni je vse znano. :))
Saj se strinjam, vendar zakaj bi tisto, kar je dobro bilo samoumevno, tisto kar pa ni, pa ne? Želel sem samo povedat, da marsikdo kdaj naredi kaj dobrega, pa se tega niti ne zaveda. Enako pa kdo naredi kaj slabega. Zakaj torej le negativno kritizirati, pozitivno pa ne? Zakaj je eno prioritetno pred drugim? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close