Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje dobra pedikura v Ljubljani?

Kje dobra pedikura v Ljubljani?

angell lej lahko ti povem da poskusiš ne bo ti žal pa tudi zgubiti nimaš kaj ,sam prepričaš se lahko.
Sigurno ima certifikat za ostalo pa ne vem,Nimam navade ful spraševati:)))))

Sem jo lih kar poklicala in sva jutri ob 16h zmenjene
Hvala svobodna za informacije,če ima še katera kake
izkušnje z pedikerji naj prosim kaj napiše.
Lep pozdrav in srečno

Jaz osebno nimam najboljših izkušenj,mam pa zdaj eno ki je najboljša.

Pozdravljene!
Sem bila na morju in vam šele danes poročam
z punco sva se dobile in vam lahko povem samo,
da sem zelo zadovoljna.Res naredi pedikuro da
nimaš besed na njeno delo.Drugače pa dela tako,
da vsake dve uri ima eno stranko in material je
razkužen od stranke do stranke.Zato pa samo
dela po ljubljani in okolici.
lep pozdrav in upam da sem kaj koristla.

Ali ima še katera punca izkušnje z kakoo dobro pedikerko,jaz bi rabla po petka nujno eno?

Počutim se dolžno zahvaliti se svoboobodni za kontakt od pedikerke,ki jo je navedla.
Res sem bila zeloooo zadovoljna z njo.Včeraj me je porihtala,manikuro pedikuro piling,lakiranje,čiščenje in vse kar mora bit masaža stopal in še več… v nulo mi je vse
porihtala.Računala mi je 23 eurov.punca je zelo prijazna in res je da se ti posveti doo konca in vsak problem dokumentira (če ga seveda imaš).
Priporočam!!!!!

Hvala dadija tudi jaz sem zato danes na netu, da se zahvalim za kontakt od te pedikerke ki jo je ena navedla.Zdaj je bila pedikerka pri meni in sem zelooo zadovoljna.Punca je zelo strokovna, veliko zna in ti tudi veliko svetuje.Ima pravo roko za izvajanej pedikure pa tudi z masažo sem bila zelo zadovoljna, sem ji kar rekla da se rada masiram in je kar podaljšala z masažo.
V glavnem nimate kaj zgrešit, če se oglasite ji oglasite in se tudi vi prepričate v njene čarobne roke:))..maloo heca, malo pa zares..

jaz sem pedikerka in z mojim delom so stranke izredno zadovoljne
če potrebujete se lahko oglasite na qwasika@gmail.com

Po novem je NAJBOLJŠA pedikura v studiju Lepi nohti v plavi laguni v Ljubljani!!!

jaz sem tud bla že v ave po vašem priporočilu, pa nisem bila preveč zadovoljna samo z lakiranjem ostalo v redu, zdej grem se v energomed, a je katera bila že tam? kako je? a se je treba naročit?

cen nisem našla na spletu? ali pa nisem dobr vidla,
zana

Žana a ta forum bil mišljen meni,da si tam bila,pa nisi bila zadovoljna?ne bi rad kritiziral ostalih takozvanih pedikerk,ampak tako kot sem bil zadovoljen z pedikuro v studiu lepi nohti v podhodu plave lagune,nisem bil še nikol nikjer!!!Pa še sproščeno vzdušje je,studio ni baš tipi topi,ampak važna je storitev!Poskusite,ne bo vam žal!Evo še gsm vam posredujem,če koga zanima za narocila in info:040 280 360-ga.Danica

Pozdravljeni!

Res je imate prav,sem po dolgem premisleku šla ponovno k pedikerki ker sem imela res hude probleme z tavelkimi nohti na nogah sta obadva vraščena in to tako boli da groza.Zdravniki me niso hteli operirat,sem se pa mogla sama znajdit.Šla sem pa pri punci ki je cela debata zgoraj o njej,in res sem zdaj zelo zadovoljna.Nič več me ne boli pa čeprav je že teden dni odkar sem bila pri njej

uživajte

Ne bo ti žal tud jaz hodim tja cena je 35, ampak men je vrhunsko,
cenik pa je na spletu, mislim, da je eden redkih salonov ki ima cene objavljene na spletu , ostali saloni tko mal po občutku računajo, se mi zdi..kokr te ocenjo tko te opiljo… ha ha

Energomed, priporočam

Gospa Renata v hotelu Park na Ilirski, Tabor na zalost novih strank vec ne jemlje. Jaz sem sla potem na pedikuro v salon Fanci in nisem bila zadovoljna. Nohti niso najlepse oblikovani, kar me pa najbolj moti, pa je, da mi je obnohtno kozico prevec postrigla in imam sedaj krvavo ter me boli. Upam, da se mi ne bo kaj zagnojilo.

zelo zadovoljna z svojimi nohteki 051633421

Ga. Anancica, oglasite se v salonu Lepi nohti v Plavi laguni pa bo strokovnjakinja pogledala in vam pošlihtala noht!Žal ja,bi se Vam znalo zagnojit,zato ne čakat predolgo!031 20 40 43 za vse info in naročila,dela pa ob torkih v Ljubljani v tem salonu ga.Danica

Pozdravljeni,
če kdo potrebuje pedikuro naj me kontaktira na 051/212-735
Pridem na dom
lp, Špela

www.salon-eva.si

Precej nov salon, ful prijazni in precej ugodni!

Ja Tanja,morda je tale salon Eva prijazen,saj tudi mora bit,cene…ne zdijo se mi glih poceni,glede na to,da traja pedikura medicinska kakih 45 minut verjetn,kot pr večini,imajo pa cenik tako sestavljen,da sem se kar malček nasmejal pri depilacijah,katere merijo v minutah!In…ne vem kaj delajo 30 minut za depilacijo nog do kolen!?? Ne vem no,poskušajte,to je moje mnenje.Nočem s tem nikogar žalit,kar sem napisal!

Tudi jaz se strinjam z martin1.Pa tko površni so se vidi, da so tam samo za denar vsako stvar še dodatno zakasirajo že tko so zelo dragi,,zelo nezadovoljna stranka
Pa še en salon v ljubljani,ki sem bila naročena pred dopustom da še opravim pedikuro,sem šla tja ob naročeni uri in je blo vse zasedeno zatrjevali so mi, da sem jaz preslišala ure in naj pridem ob 18h popoldne (5ur kasneje),,kaj druzga ko so pa vsi zasedeni,sem čakalaaa.
Pridem ob 18h nazaj je pa vzela stranko pred mano in jaz spet mogla čakat,,tam pa vrsta strank čaka in mi pravi, da danes ne bom mogla pridt na vrsto,,,pa tko hitro površno delajo
zjokala sem se od žalosti,,saj sem se mogla it pripravljat za na morje,pa še dosti druzga dela sem imela in me tko po domače naserjejo,,,nikoli večččč

razočarana nad saloni

samo to lohk rečem,

Energomed, rečte za Sabino ( ona je the best) natančna,potrpezljiva.
cena je 22 ali pa 35 eur za vse tipi topi

redna stranka Vesna,

ga.Stanka,huda izkušnja z pedikerko je za vami,ne vem kam sedaj hodite,ampak,polagam na dušo,pokličite 040 280 360,in boste zelo zadovolni z njeno storitvijo,gospe Danice!!!srečno

poskusite še v Centru Pedimed – PEDIKURA

Meni je najboljša v salonu moments.
poglej : http://moments.si/opi.shtml

Najboljša pedikura zame je v salonu Moments v Trnovem LJ. Delajo z OPI-jem. Lak mi obstane 1 mesec pa še ful prijazni so…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close