Kje dobiti žensko
Jack, samo nekaj…
Očitno imaš velikooo preveč časa, da se ti da odgovarjati vsem provokacijam in da se ti da provocirati. Namesto da sprašuješ kako spoznati in zraven sedeti za računalnikom, pojdi raje ven!!
Ti pa vseeno odgovorim na tvoje vprašanje, čeprav menim, da nisi povsem resen.. Eden izmed dobrih načinov za spoznavanje žensk je na sprehodu s kužkom (če ga nimaš si ga pa sposodi) ali pa kakšen fitnes.
Zdaj pa dajte že mir!
Lep pozdrav!!
Uh, kako pihamo od tega, ker smo ranjeni tja, kamor najbolj boli! Hvala za vse žaljivke, ki se enkratno podajo tvojemu resničnemu karakterju in vsemu tvojemu naravnost ganljivemu trudu in širokemu pisanju, ki je dokazal točnost mojih trditev.
Čisto na koncu pa še potrditev – ja, prav si razbral eno malenkost. Če ti omejenost dovoli, pa že veš katero.
In tako Jack nadaljuje sago. Ustavi ga lahko le ignoranca, ki pa si jo bo žal v svoji samozazrtosti vase razlagal kot svojo zmago. Poslavljam se že prej. In naj imajo nekateri veselje še naprej. Stanje ignorance in popolno mrtvilo pa bo nastopilo prej k si Jack misli, kajti vso blato se je že pokazalo tukaj. Nika kaj dodati. Ponavljajo se le tisti, ki sami sebi ne verjamejo.
Očitno tudi Kokoši™ Tamari ni preveč jasno, kaj sem mislil s tem, ko sem že spočetka večkrat poudaril, da me avtobiografije Kokoši™ NE zanimajo. Sicer ne vem kaj Kokoš™ TamaraMr misli, da je, da lahko kompletno ignorira to željo samega avtorja Téme in iz svoje luknje sikne na njej nenaraven medij ter pobruha ves svoj žolč na vse udeležene v tej Témi.
Kot sem rekel, Kokoš™ TamaraMr, nič ni nenavadnega v tem, da si želiš pridobiti pozornost v moji Témi. Razlika med ostalim Kokošim™ in tabo je morda le v tem, da so si oni poskusili pridobiti pozornost le na moj račun, ti pa kar na račun vseh udeležencev po spisku.
Sicer pa močno sumim, da se bo Kokoš™ TamaraMr kaj kmalu spet oglasila. Kar brez strahu, Kokoš™ TamaraMr, pokaži se. Jack ti je dal to priložnost.
Mene pa zeloooo zanima, kaj TamaraMr počneš v življenju, pa tudi smer izobrazbe. Saj pravim, različna mnenja so strašno dobrodošla, toda ob vaših odgovorih, ko pravite, da naj se vsi zamislimo nad sabo, ker smo toliko zagrešili, kar je tudi glavni vzrok problema družbe v današnjem času, se najbrž vsi počutimo totalni nesposobneži. Ne vem, vsaj jaz tako zaznavam vaše odgovore. Pa brez zamere.
Zdravo Jack !
Uspel si sprovocirati kar nekaj kokoši in petelinov-čestitam!
Preden grem sedet na jajca ti moram povedat, da je tvoja mama verjetno prva kokoš, ki je naredila najhujšo napako- preveč dolgo te je imela v gnezdu . Zdaj na sončku pa ne veš v katero smer bi jo ubral in čivkaš tja v tri dni.
Izogibaj se blondink in poišči kakšno nasprotje tebi…
Mirno, nežno in krhko bitje- ki bo zadosti pametno, da bo iz tebe potegnilo najboljše.
Ej fant, ni važna lepota, važna je samozavest (ne prepotentnost). To je SKRIVNOST in bistvo vsega.
Bodi trden možak, ki ve, kaj hoče v življenju in ne sanja gradov v oblakih.
Bodi prijazen do žensk in ne išči barbik. Z žensko, s katero se boš lahko o vsem pogovarjal, ti bo vedno lepo v življenju, ker me to cenimo. Če pride pa še kaj drugega, pa sploh super.
Malo sem prebrala odgovore in mislim, da bi se morali vsi malo zamisliti. Jack je postavil neko enostavno vprašanje in ste ga kar napadli. Ej, tako se ne dela z ljudmi. Če mu niste imeli kaj pametnega in vzpodbudnega napisat, bi raje brali druge teme.
Mislim, da tudi od tebe Jack ni lepo, da kar vse ženske imenuješ kokoš. Vem pa, da ti dejansko ni preostalo kaj druga, kot da se braniš. Ne bom pametovala, želim ti, da si najdeš žensko, ki te bo ljubila in te sprejemala takega kot si. Verjamem, da si dober človek, ki se je v vsej debati pač moral branit:))
Ah, punce, punce… saj vam ne bi mogel nihce zameriti.
Alexa alias Jacka je pac treba jemati z rezervo, kajti visek inteligence, ki jo premore, ga pac ovira, da bi nasel svojim nazorom primerno zensko.
Ne zasluzi si nobenega pomilovanja in usmiljenja, kajti ce bi si resnicno zelel zenske v vlogi zivljenjske sopotnice in ne le kot objekta za zadovoljevanje seksualnih fantazij, potem bi mu njegova inteligenca zlahka pomagala do spoznanja, da bo potrebno malce spustiti kriterije, na podlagi katerih si isce zensko.
“Izogibaj se blondink…”
Kaj pa je narobe z nami blondinkami, da se nas mora izogibati?
Zakaj imaš predsodke do nas?
A se sploh zavedaš kako grdo je, da ocenjuješ ljudi po barvi las?
Očitno si zelo naivna in verjameš vsem vicom na račun blondink..
Samo si pozabila, nekdo je lahko blond na glavi, drugi pa v glavi…ne enači tega!
Lep pozdrav!
Mene ni sram. Tebe?
In na moj mail nisi nič vprašala…torej poglej pri sebi, kje je problem. Jaz ga ne vidim.
In nikakor nočem postati javna oseba, čeprav bi ravno zaradi mojega poklica lahko bila. Kot je napisala sanja…sicer pa je bistvo tele teme nekje drugje ne pri meni. Se ti ne zdi, da sem zadela v epicenter?
Ej, pa saj ne moreš verjet kaj vse se napiše tle gor. .:))
Nimam se sploh namena oglaševat na tejle temi…me ne zanima.
Kar se pa TamareMr tiče, pa že nekaj časa berem tule forume in če vem prav…si TamaraMr ena izmed mojih najljubših ( saj veš:)) ) Ostalo pa ni važno.
Aja, pa strinjam se s tvojim mnenjem popolnoma.
čao
Forum je zaprt za komentiranje.