Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje dobiti žensko

Kje dobiti žensko

A je tu ze konec al’ kaj? Saj se vedno ni odgovora na vprasanje “Kje?”. Ergo… }:)

OdgovoAvtor: Mrs.Hyde
Datum: 13-03-04 09:27

Da povzamem.

Ženska:
“Odgovor: v radiusu 52,3 km!
Ergo, če si res kej dedca, pardon Dedca, jo boš zaznal s prostim očesom!”
Jack:
“Sem dobil zahtevane podatke iz USAF, pa so potrdili, da v okrožju 52.3 km ni Ženske”.

In zdaj trenutek resnice.

Ženske sam očitno nisi sposoben zaznati (ne z očmi, niti s kakšnimi drugimi čutili), mogoče, (pravim, mogoče), bo kdaj nate naletela kakšna ženska in kmalu ugotovila, da je naredila napako. Lahko pa, da bosta ostala skupaj, nesrečna do konca svojih dni…, Ženske pa ne boš našel, niti Ona tebe.
Srečno!

Tadeja, kaj na rečem, eni mimosunjeni uporabniki so kot lajne, pametnih je pa očitno zmanjkalo. Ergo odgovora na moje vprašanje ne bo.

Odgovora ne bo. Mogoce pa se najde Zenska.
LP
N.

važn, da si ti tok popoln. hvala bogu, da je več takih kot smo mi.

Kokoš™ Sanja, en verz zate, v tolažbo.

Never underestimate the power of stupid people in large groups.

Ti skoraj zavidam, da si v tej nadmočni skupini.

meni je pa Jack faca, ki dobro ve kaj dela!!! Mislim, da ga berem:)
Svaka ti čast!!

bogi revček, dej mi še kakšen verz…

nisem prebrala vseh odgovorov, le dva tvoja posta in sem ugotovila, da morš bit ti res en zelo zatežen tip, dokler boš imel tak nastop, ne bo nič!

sicer pa ne vem, kaj iščeš na tem forumu, da bi bil edini fant in da bi tako kakšno dobil, kajne…, si pa prefrigan, to vprašanje raje postavi na forumu o spolnosti!

Kot sem rekel, omenjena skupina je res velika.

*Se pokriža.*

Najprej bom začela s takim bolj splošno znanim dejstvom, da Žensko res težko najdeš.
Še posebej če si bolj zahteven glede intelekta in možganskih sposobnosti, ki po vsej verjetnosti precej izstopa iz vsakega stereotipa, tako kot ti sam. Zato je tudi ne najdeš na krajih, kjer se zbirajo stereotipneži.

Ena varianta torej je, da ugotoviš kakšne hobije recimo naj bi imela tvoja Ženska in poiščeš naslove, kjer se taki hobiji izvajajo.

Druga varianta, ki ti jo priporočam, je malo težje izvedljiva…
Mene osebno si očaral prek svojih natančno odmerjenih in hudomušnih izjav. Če se še ne ukvarjaš s pisanjem, bi lahko razmislil o tovrstnem poklicu in mogoče na delovnem mestu spoznal dekle, ki bi imela podobno ostrino.

Na splošno pa menim, da so taki kreativci, kot si ti, zelo redki in je torej možnost, da najdeš ”sorodno dušo”, toliko manjša. Mogoče je zato tretja varianta ta, da svojo energijo usmeriš v svoje delo in se na intimnem področju zadovoljiš z najboljšim približkom Ženske. Popolnih partnerjev tako ali tako ni.. odločiti se moraš le, kaj ti je najpomembnejše: toplina, zavetje, skupnost, nadpovprečna inteligenca, lepota, istomisleči partner, nasprotnomisleči partner, itd?

Verjamem, da te moja avtobiografija ne zanima, ampak morda lahko pomaga kot argument tretji varianti: jaz sama sem zelo izbirčna, pa sem na koncu le morala spustiti kriterije. Dobila sem tisto, kar se mi zdi najpomebnejše za blagostanje moje osebe, sem pa dobila tud veliko manjših, pa vseeno motečih dodatkov. Od tukaj naprej so pa le še kompromisi.
🙂

hehe puce moje, tale model je nekje prebral da se prijaznim pristopom ne pride daleč, pa v(n)as obmetava z ljubkovalnimi vzdevki:)
jacky, morda ti uspe, k na sončni strani alp nam je dano, da gledamo tudi “temno stran meseca”. Še tole zate Jack: Lepote ne boš nikoli razumel, lahko jo samo občuduješ.

*Jack doživi šok ob pravkaršnjem enormnem podvigu skale intelekta v tej temi.*

…in bi rad eno tako kot je ursaa…

Ada, tudi sama lahko pošlješ svoje fotografske predloge na e-poštni naslov.

pa ne da te samo vizualno zanimam?? :((

Seveda ne samo vizualno, ampak za začetek bo moralo zadostovati.

he he..oki za začetek bo res dovolj, samo upam, da ne bom podlegla tvojim zahtevam;)…

bemu jack………..sem nova…in nikakor ne štekam zakaj tako rad uporabljaš ta izraz *kokoš,kokoška….*pa toliko bolj ljubkovalnih izrazov je…..

🙂

Kokoši™ še marsikaj bolj relevantnega ne “štekajo”, kot to, zakaj jaz uporabljam določene izraze.

🙂 pustiva relativo……in a sem že ….al še bom dobila ta častni naziv

:))))))))))

To pa menda že sama veš.

Vse rak-rane sodobnega človečka na enem mestu!!!
In najbolj globoke umazanije skrite pred javnostjo so tako dobile priložnost ugledati luč ravno na internetu, ki je javen. (no, Primož ima seveda moč t.i. boga, pa tegale ne ustavi, ker ga očitno zabava, ali pa gleda kam se bo ta kača usmerila).
Dragi moji! – vsi, od jacka, do vseh, ki ste se zapletlli v tole.
Vse kar je napisano zgoraj je samo strah pred lastnimi najbolj črnimi sprevrženostmi, zavitih v nekak besedni dvoboj, ki se ponavlja, vsak na svojem bregu nekaj, skupnega toka, pa nikjer. Vse je kvazi intelektualno zavito v umetelni kokteil parih naučenih težkozvenečih (menda)inteligentnih besed. Pospremljeno pa s psovkami, ki so menda namerno čim bolj domiselno izbrane. Vsi tako – tako jack, kot ostali.

In kaj to pove? Da vprašanje ni bilo pomembno, da ni pomembna vsebina, da ni pomembno kdo je kdo, ampak je point v tem, da si vsakdo, ki je kaj napisal reče: ja jaz sem slab, toda poglej, drugi so tudi!!! Jupi, nisem edini! Frustracije, lastni miselni konflikti, lastni strahovi, gnus ob svojih mislih in dejanjih so dobili svoj odlagalnik – to je žal tale tema.

Karkoli bo kdo napisal zdaj o meni, je samo potrditev, da išče nekaj gnilega v sebi.

Na žalost moram poročati, da je ves trud Ursee, katera je poprej naenkrat uspela prevesiti skalo intelekta te Téme iz krepke negative v nekolikšno zmerno pozitivo, Kokoš™ TamaraMr uspela naenkrat doseči ravno obratni efekt in je potisnila skalo še bolj nizko v minus, kot je bila poprej. In kot je poprej dobila Ursaa čestitke iz moje strani za svoj pozitivni dosežek, si tudi Kokoš™ TamaraMr zasluži čestitke za največjo bojevnico na strani slaboumnih Kokoši™. Čeprav ta TamaraMr ni ravno timski igralec, saj je že takoj na začetku pljunila tako na svojo stran, kot na drugo in v samotolažbo sebi v istem momentu nad glavo zarisala angelski sij, ki ji bo zdaj pa zdaj kot težko nakovalo padel na nogo in bo odšepala nazaj tam od kamor je že prišla.

Največja ironija zgodbe pa šele sledi s sledečo izjavo…

> Karkoli bo kdo napisal zdaj o meni, je samo potrditev, da išče nekaj gnilega v sebi.

Precej Kokošja poteza, če resnično pričakuješ, da bo kdo nasedel tej slaboumnosti.

Če torej prevedemo vse besede in dejanja Kokoši™ Tamare v eno poved:

“Vi vsi ste ene velike umazane svinje, ampak jaz sem tudi taka svinja kot vi.”

Nekaj si pač morala napisati, da malo opozoriš ljudi, da tudi ti obstajaš. Ni panike, želeti si pozornost je povsem človeško. Pa lepo se imej, izobčena Kokoši™ TamaraMr.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close