Kje dobiti žensko
Sabina ne jezi se na ubogega Jackota. Tebi je vsaj odgovoril par stavkov. Meni pa še to ni sposoben. Poglej si dopisovanje med ubogim Jackotom in menoj, nasmej se prijetno in si reci: “O Bog daj Jackotu pamet!”. Potem pa pozabi na njega in uživaj dalje.
Jackoti so bili, so in še bodo!
Želim ti prijeten večer.
> ne poznaš me, zato ne veš nič o mojem seksualnem življenju in te tudi ne briga. ne veš, kaj počnem v življenju, kaj je moj poklic
Sabina Kokoš™ mimosunjena, niti me ne zanima. Zato se poberi ven iz moje Téme, kamor nisi bila povabljena. Saj razumem, da si želiš pridobiti pozornost z mojo pomočjo, ampak ali se ti ne zdi, da si v tem poskusu precej patetičen otrok?
> tako da ne govori, da naj se poberem z interneta.
Poberi se iz Interneta, Kokoš™ frigidna.
> a si mogoče ugotovil, da te čisto vsi napadajo, kje misliš, da je problem???
Problem je v tebi.
> Jacko ti si pravi mOŠKI!
To sva že obdelala, Dule. Jaz sem Moški, ti pa si umsko moteni Mimosunjenec.
Jst mam pa samo eno vprašanje ali nisi ti JACK na moškem forumu napisala da rabiš darilo za punco???????
Pa ne razumem zakaj se morate zmerjat in si pisat take stvari..pa zaničevat en druzga,no pa sej to ni moja stvar,se ne bom vtikala samo ne razumem kaj mislite s tem pridobit..pa se opravičujem samo po moje ne boste s tem nič dosegl…
lp
Jacko a so se ti povrnile tvoje umske sposobnosti in si zmožen napisati celo malo več kot nekaj “polegsunjenih”. Še vedno ne vem kakšna tolažba ti je “Jaz sem Moški, ti pa si umsko moteni Mimosunjenec.”? Kako pa veš da si Moški? Ali se tvoja roka pogovarja s tabo, medtem ko te gladi po “možganih”, in ti prigovarja: “Ti si mOŠKI, mOŠKI, mOŠKI!” Ne verjemi roki vsega, kar ti pravi!
Jacko, Packo, kje pobiraš takšne cvetke, kot so mimosunjenec in podobne? V kateri ustanovi za mentalno motene so te naučili teh izrazov? Ali pa imaš to še od vrtca naprej in še nisi odrasel? Najbrž je življenje s pametjo mimosunilo, ko te je spoznalo.
Ženske pa ni, pa ni, pa ni!
Jacko Packo! Še vedno nisi sposoben odgovoriti na moja osnovna vprašanja, ki izhajajo iz tvojega veleumnega vprašanja in to je:”Zakaj si tako perverzen in v vzburjajočem perilu gledaš Ženske kataloge. Ali je takrat monoseks boljši? Ali se že približuje stereo kvaliteti?”
Drugo vprašanje:” Zakaj blefiraš? Razvidno je da ne iščeš Ženske, ampak nadomestek za tvojo utrujeno roko, saj sam praviš, da si naveličan rednega monoseksa.”
Jacko Packo, Ženske pa ni, pa ni, pa ni!
hm, ob prebiranju teh postov sem se zelo zabavala, nisem hotela nič napisati, ker se mi zdi, da nima smisla kar koli temu “jacku” napisati, kajti vse, kar kdo napiše proti njemu, je takoj frigiden, neumen, umsko moten… očitno je ta “jack” prišel sem provocirati, ker če bi resno spraševal, ali iskal odgovore, mu negativni replay-i ne bi segli tako do srca. mislim, da mu je res dolgčas, da se iz vprašanja, kje dobiti žensko, vse skupaj prelevi v napadanje vseh, ki karkoli rečejo proti njemu.
“jack”, mislim, da je izbira nicka čisto zgrešena, ker če bi bil ti jack, ti ne bi bilo treba spraševati takih neumnih vprašanj. če pa resno sprašuješ, pa pojdi v mesnico, tam boš verjetno kakšno našel.
Ok Jack zdej pa ne vem kaj hočeš sebi ali drugim dokazat da vsako žensko bitje imenuješ kokoš?Kaj si pa ti potem?Mislim če so vse ženske kokoši in ti bi rad dobil kakšno žensko kaj si potem petelin najbrž pa eh škoda besed..pa že pričakujem da bom dobila nazaj da sem kokoš pa nič zato..
Če se ti ljubi in misliš da si s tem res kakšen Jack ok,ampak se pošteno motš..oprost an samo glede na tvoje izjave sledeč je tako…
pa lep pozdrav..
Draga Natalija! S katerega planeta pa si ravnokar prispela? Preberi si njegovo vprašanje na začetku, nato prva dva odgovora namenjena njemu, ki sta bila čisto normalna in resna, potem pa preberi še kaj je on odgovarjal in predvsem kako je odgovarjal. Potem čitaj naprej njegove odgovore, nato se pa zopet oglasi.
Pa brez zamere, ker ne mislim nič slabega. Samo takšen Jacko Packo si ne zasluži drugega.
> btw: lohk me zjebas do konca- i dont care!!!
Aneya, z otroci se ne ukvarjam.
Natalija, ne skrbi. Kdo sem v resnici, ne bodo izvedeli nikoli. Naj le glodajo kosti, katere sem jim v ta namen nametal.
> Ok Jack zdej pa ne vem kaj hočeš sebi ali drugim dokazat da vsako žensko bitje imenuješ kokoš?Kaj si pa ti potem?
Kokoš™, jaz sem Moški. Potem in poprej.
Ti Jack se imaš za moškega?samo glede na tvoje izjave ti ne bi rekla da imaš več kot 10 let pa še to sem preveč napisala?
Aja pa še nekaj Od kdaj pa prave “mačote” za kar,kot zgleda se imaš ti,pa zanimajo kokoši pa tut ne predstavljam si moškega in kokoš skupaj,…
Mislim žival in kao moškega,čeprav to nisi ampak u redu..
zanimivo ni kej pa še to da se maš za neki če nekomu kokoš napišeš, s tem samo kažeš kako ne zrel si..
lp
> jack, zaradi takih kot si ti, so vojne!!!
Rudi mimosunjenec, zaradi takih kot si ti, pa so umobolnice.
> Ti Jack se imaš za moškega?samo glede na tvoje izjave ti ne bi rekla da imaš več kot 10 let pa še to sem preveč napisala?
Me ne zanima tvoja avtobiografija in (ne)zrelost tvoje osebnosti.
> Aja pa še nekaj Od kdaj pa prave “mačote” za kar,kot zgleda se imaš ti,pa zanimajo kokoši pa tut ne predstavljam si moškega in kokoš skupaj,…
Tvoja nepismenost me ne preseneča. Kokoši™ tvoje vrste me ne zanimajo, zato ne išči(te) več pozornosti v moji temi.
Forum je zaprt za komentiranje.