Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style KJE DOBITI KREMO

KJE DOBITI KREMO

ZELO SEM BILA ZADOVOLJNA S KREMO CRISTIANA BRETONA. ODKAR JO ORBICO NE TRŽI JE NIKJER NE DOBIM. ALI MOGOČE VESTE KJE BI SE JO DALO DOBITI?
HVALA IN LP

Ja, če boš potovala kaj po Franciji jo bo zagotovo dobila. Sicer pa jo prodajajo tudi v Londonskem Haroldu, če ti jo lahko kdo prinese.
Malo daleč ne? Najbrž bo enostavneje najti drug izdelek. Tudi jaz sem uporabljala izdelke CB, pa sem našla zamenjave.
Katero kremo pa si uporabljala?

lp Jadranka

nekaj mesecev nazaj sem CB kremce videla v kompas shopu pri cigaletovi v lj

Ja, to je možno. Tudi v Celju v blagovnici Vele so jih do predkratkim še nekaj imeli. Vendar je distribucija omenjene znamke v Sloveniji ukinjena zato jih ni nikjer več.

lp Jadranka

Hvala za odgovor. Torej, kot se mi je zdelo. Počakati dokler ne grem spet v Francijo. To pa mislim da zdaj kar nekaj časa nebo. Uporabljala sem Hydra nekaj, svetlo modri napisi (ne roza), za suho kožo,starost pod 30. Nisem še našla dobre nadomestne kreme.

Lep pozdrav
greta

Ali si imela Hydra age (v lončku), lahko pa je bilo Hydra Protection (v tubi), to je pa krema z dodanim kisikom za suho kožo. To slednjo mislim, da sem še videla v blagovnici Vele v Celju. Če imaš koga tam naj pogleda. Sicer pa pokliči po telefonu, če jo še imajo mislim, da ti jo bodo rade volje poslale po pošti.

lp Jadranka

Imela sem kremo v lončku, tako da to ne pride v poštev. Vseeno hvala.
Lep pozdrav
Greta

Ja potem bo treba res v Francijo, sorry!

lp Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close