Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kje dobim zajčje in žrebičkovo meso ter divje postrvi

kje dobim zajčje in žrebičkovo meso ter divje postrvi

Zanima me ali kdo ve, kje prodajajo kvalitetno žrebičkovo in zajčje meso. Potem pa me zanima še nekaj. Ker je sin alergičen na sojo, postrvi pa hranijo s sojino moko, ali je možnost, da substance soje ostanejo v postrvi in ga dražijo. Hvala vam že vnaprej. Če pa kdo ve, kje se dobi divje postrvi, bom napotka zelo vesela.
Hvala za odgovore in lep pozdrav.

Žrebičkovo meso……milim, da se imenuje mesnica Krušič, tam nekje zdaj za Kolinsko imajo samo konjsko meso, kunčje….ali zajčje dobiš….pri kakšnem kmetu na tržnici malo povprašaš………….včasih jih prodajajo tudi v večjih nakupovalnih centrih, tam kjer imajo tudi piščance……

Kar se tiče postrvi….če ti kakšen ribič ujame, si me pa spomnila na naše Kamniške postrvi v K.Bistrici, k jih pozimi hranimo s kruhom iz mostu, prav poželivo čakajo…..zdaj se pa bujijo…..ker jih spet lovijo……bomo pa čakali zimo………

Na tržnici že ne, ker je v k…

zajčje meso sem pred kakim letom kupila na tržnici btc – v pokritem delu pri eni gospe na vogalu ko prideš skozi prvi vhod.
konjčka pa pojma nimam – mogoče celo v leclercu kaj najdeš – če so medved, bi znalo biti tudi kaj takega…samo meni se vse to full smili – jaz sem kupovala za taščo…in mi je avto fino dišal po mesu…

p

Njboljse divje postrvi smo dobili na bovskem in nekje ob Sori – seveda ulovljene:) Ribarnice po mojem odpadejo, vsaj na obali – vse iz ribogojnic.

Mesnica Krusic – zakon za konjsko meso in predelavo. Lp

Mesnica Krušič na glavni ljubljanski tržnici – sveže in predelano konjsko meso (salame, hrenovke, kranjske…)

zajec-ne vem (?!), menda se pari s podgano

…????. !!…::((

Res drži, da se lahko zajec pari s podgano.

in kaj bi prišlo ven? dolgouhe miši?

eh ne verjamem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close