Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje dober sladoled v LJ???

Kje dober sladoled v LJ???

Na obisk v Slovenijo prihaja res dobra kolegica iz Italije z željo, da ji razkažem Ljubljano in da jo peljem tudi na sladoled. Sedaj sem pa v zadregi… Ima res visoke standarde za sladoled pa sedaj ne vem kam jo naj peljem v centru Ljubljane, da ne bo razočaranja. Nisem iz LJ. Ima kdo kako idejo kje je res dober sladoled v centru LJ? Hvala…

V centru že dolgo ne več. Meni je okus po plastiki. Probaj v BTC. Meni je dober v enem kafiču na koncu ulice od Eurospina, proti S smeri. Ali pa čez S obvoznico za Bežigrad, na levo je ena slaščičarna.

Nikjer, ampak res…

ne vem, že dolgo nisem, sem sicer v nedeljo plačala, kepa je bila 3,9.. okus pa baje ne več tako dober kot včasih.. to je bilo pri kakavu ob ljubljanici.. zvezda mogoče?.. unega v meku so pa poslabšali, pa mi je bil včasih ful všeč, tisti čisto navaden z jagodnim prelivom..

Kepice so drage, ampak: meni je všeč v Zvezdi, možu Cacao (ob Ljubljanici), tudi v Vigo (od tromostovja proti magistratu na vogalu na levi) hodijo eni.

Mogoče je Zvezda ok tudi zaradi drugih slaščic, kot vem, Italijani ne poznajo takih tort, kot mi. Mogoče pa prijateljica tudi kaj od tega poskusi. Zvezda v Hotelu Slon je boljša kot tista na Kongresnem trgu.

Vigo. Odličen.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 07.08.2025 ob 22:38

ne vem, že dolgo nisem, sem sicer v nedeljo plačala, kepa je bila 3,9.. okus pa baje ne več tako dober kot včasih.. to je bilo pri kakavu ob ljubljanici.. zvezda mogoče?.. unega v meku so pa poslabšali, pa mi je bil včasih ful všeč, tisti čisto navaden z jagodnim prelivom..

Pa zakaj to plačaš??!!!   Zakaj se pustiš tako opetnajstit?!

Flower33, 07.08.2025 ob 22:10

Na obisk v Slovenijo prihaja res dobra kolegica iz Italije z željo, da ji razkažem Ljubljano in da jo peljem tudi na sladoled. Sedaj sem pa v zadregi… Ima res visoke standarde za sladoled pa sedaj ne vem kam jo naj peljem v centru Ljubljane, da ne bo razočaranja. Nisem iz LJ. Ima kdo kako idejo kje je res dober sladoled v centru LJ? Hvala…

V centru je kar nekaj dobrih sladoledov. Jaz grem najraje v Dimatteo, čeprav mi je po okusu še boljši v Fetiche Patisserie. Tudi Gelateria Romantika ima zelo kvaliteten sladoled.

Cacao, Teta Frida, Yauya, Makrame.

https://www.google.com/amp/s/www.journal.si/lifestyle/gastronomija/najboljse-sladoledarne-v-ljubljani/%3famp=1

Najboljsi sladoledi v Ljubljani.

Mi najveckrat zavijemo v Cacao, nekako nam je fajn lokal.

Glede sladoleda je odvisno kateri okus kje vzames in potem na koncu itak ugotovis, da so vsi ti sladoledi dobri po svoje.

3,9, 08.08.2025 ob 07:00

Pa zakaj to plačaš??!!!   Zakaj se pustiš tako opetnajstit?!

a jebiga, nismo vedeli, koliko je, jaz pa obljubila ?.. sicer je pa to verjetno v centru klasična cena, zvezda verjetno še dražja..

Zartrose, 08.08.2025 ob 10:10

a jebiga, nismo vedeli, koliko je, jaz pa obljubila ?.. sicer je pa to verjetno v centru klasična cena, zvezda verjetno še dražja..

Aja, razumem.  Ampak to je res totalno odiranje.

Če preračunaš, koliko časa mora povprečen človek delati za te 4 €!

Če grem v Ljubljano, se bom prej najedla sladoleda doma.  Ni pogojev, da jim dam ta denar.

V Istri ga imajo mnogokje še vedno po 1,5 € in  ljudje kupujejo,

Tisti, ki ga imajo za več so obiskani samo od kakšnih Angležev, Ukrajincev in Američanov.

Glas za vigo

3,9, 08.08.2025 ob 13:11

Aja, razumem.  Ampak to je res totalno odiranje.

Če preračunaš, koliko časa mora povprečen človek delati za te 4 €!

Če grem v Ljubljano, se bom prej najedla sladoleda doma.  Ni pogojev, da jim dam ta denar.

V Istri ga imajo mnogokje še vedno po 1,5 € in  ljudje kupujejo,

Tisti, ki ga imajo za več so obiskani samo od kakšnih Angležev, Ukrajincev in Američanov.

ja, se strinjam, čisto odiranje.. vem za drugič hehe.. dve leti nazaj so imeli še po 2,7 pa večja gužva je bila.. sedaj bolj prazno, no vem zakaj.. sicer sama nisem nek ljubitelj sladoleda, tko da komot brez njega..

Gelateria Romantika. Ni sladoled sicer, gelato, ampak Italijanki bo to najbrž še bližje, njihovi okusi so res božanski. Cacao tudi ni slab, tudi Vigo ne, ampak GR je nekaj posebnega.

So pa tudi eni novi, Yauya Patisserie na Bregu 12, ena mlada punca vodi, ki je v Italiji vsa možna šolanja za sladoled in še ene druge slaščice delat končala, nisem sicer še probal sladoleda, ampak je pa pri njej vse fenomenalno, tako da je najbrž tudi to:https://yauya.si

Kamorkoli, samo v Zvezdo ne. Meh sladoled, mala količina in cene da te stisne… Ne grem več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close