Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje delam napake?

kje delam napake?

Nima se smisla pogovarjati z nekom, ki ni zmožen sprejeti drugega mnenja, le sugerira dalje svoje prepričanje. Ni naša težava, da rad nakladaš pa pri vsaki ne pali 🙂

Ja, lušno je zmerjati z nakladačem nekoga, ki ti na enostavnem primeru dokaže, da nimaš prav.

Veselo svinjaj dalje, skupaj z drugimi uporabnicami ženske nadrase, ki se imate kakor za nekaj več od tipov tu gor…Ampak zakaj potem sploh visite tukaj, se vprašajte.

Nakladečev res nobena ne mara. Problem je le, da jih nekatere ne spregledajo pravi čas, zato je občutek, kot da jih nekatere marajo. Tudi ženske se niso rodile pametne, da bi že vse vedele.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še enkrat: s tabo se nima smisla pogovarjat. Adijo.

Še enkrat: s tabo se nima smisla pogovarjat. Adijo.[/quote]

Ej bejbi… kako se pustiš takole provocirat? 🙂

Še enkrat: s tabo se nima smisla pogovarjat. Adijo.[/quote]

Ej bejbi… kako se pustiš takole provocirat? :)[/quote]

Misliš, da gre za prokacijo? Ne bi rekla.

Ej bejbi… kako se pustiš takole provocirat? :)[/quote]

Misliš, da gre za prokacijo? Ne bi rekla.[/quote]

Misliš, da res tako misli?

Misliš, da gre za prokacijo? Ne bi rekla.[/quote]

Misliš, da res tako misli?[/quote]

Zdaj ni več pomembno, kaj misli ali kaj je mislil.

Mogoče zato, da ubežijo pred tipi kot si ti, ki jim nakladate po lokalih, kot da so neke glupache, ki ne razumejo ničesar in samo pohlevno čakajo, kdaj se bo kakšen tvoje sorte našel, da jim pokvari še tisto malo prostega časa, ki si ga utrgajo zase in za svojo kolegico.
Saj se uboga dekleta počasi ne bodo upala pojavit niti na ulici, ker tam prežite ti in tebi podobni nakladači. Oz kaj pa ti sploh delaš tukaj? Te v tvojih lokalih že vsi poznajo, da nakladaš in te niti not več ne spustijo. Pa si prišel nakladat še malo sem v upanju, da ti bo katera dala?

Za nekoga, ki je včeraj pisal, d aženske varajo, ker hočejo biti podobne moškim, si res malo preveč pameten…

Včasih se malo zadrži, ne repliciraj nekaj na silo, ne frajeriši brezveze in ponižuj sogovornikov. Meni deluješ en mulc, ki se nekaj napihuje na tem forumu, iskreno..[/quote]

Mulc si lahko edino ti, ki pametuje da se moramo izobrazit o ženskah, kot da je nekje knjiga in definicija ki velja za vsako osebo ženskega spola…

kdaj pa sem jaz rekel da fehtam za fuk…. jaz sem se ga ene parkrat moral otresat, tak čist btw 😉 aja ne tega nebi smel napisat ker zdaj se spet hvalim lol….. bo prleto en neregistriran lulek al pa razočarana deklina in me spet oklicala za nedolžnega…

Spet vtrčo največji nakladač na forumu …… ti nakladaš v skoraj VSAKEM prispevku na monu, in kar je še najhuje ne nakladaš samo babam ti nakladaš še nam moškim…. fak

Kdaj pa naj človek žensko spozna in ji ”naklada” (če že hoče) ???? A med službenim časom ma pa čas da jo kdo osvaja ali ji izkaže naklonjenost…..

Saj ženska noče da jo kdorkoli v prostem času ki si ga revica odtrga za kolegico ”teži” ali ogovori, potem pa v službenem času na MoNu jamra kako ni tipov…. a čisto vsakega odjebe lol

paradoks?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz se tukaj malo sproščam. Niti slučajno ne iščem ničesar. Ti pa si, vidim, ubral taktiko, da boš igral odvetnika žensk tu gor, v upanju, da se te kakšna usmili. To se seveda ne bo zgodilo. Ženske bodo še naprej raje jamrale in se pritoževale nad neprimernimi tipi, vas pridne in “normalne” pa bodo koristile le, da vam tu pa tam dajo bombonček in vas pobožajo. Tako pač je..

Takšne, ki ste sem gor “pribežali” pred nečim, pa pomilujem. Beg pred realnostjo ni zdravo početje..

Za nekoga, ki je včeraj pisal, d aženske varajo, ker hočejo biti podobne moškim, si res malo preveč pameten…

Včasih se malo zadrži, ne repliciraj nekaj na silo, ne frajeriši brezveze in ponižuj sogovornikov. Meni deluješ en mulc, ki se nekaj napihuje na tem forumu, iskreno..[/quote]

hehe jaz se tudi ne morem nacudit brezmejne neumnosti ki izhaja iz tega haloskega “jebaca”. Iz posta v post dejansko mimo seka tak da se niti vec ni za smejat, ampak on se vedno zavzeto, evforicno na dan vsaj 50 obsirnih prispevkov FAILa spesni.
Clovek bozji, ko en pav se tukaj hrsis, vidi pa se ti da svoje znanje o vsem crpas samo iz tega foruma, ker nekako vsi, ki tu visite celi bozji dan, pihate v en rog. In ti si kao neki jaki jebach? Koga, desanke? Umiram od smeha. Kdaj pa, ce visis ama vedno tu gor?
Marko je res nakladac brez primere, nisem se videl primerka cloveske rase, ki napise na dan za en cajtng prispevkov, pove pa dejasnko nic in na vsak post replicira z 10 vprasanji.
Ti pa si posebna sorta. Nakladas in se hrsis kaki kao poznavalec si ti, v bistvu pa si pomoje v resnici en beden geek, ki ga je 2x namocil in je s tem posrkal vso pamet sveta, ob krepki podpori mona seveda

kdaj pa sem jaz rekel da fehtam za fuk…. jaz sem se ga ene parkrat moral otresat, tak čist btw 😉 aja ne tega nebi smel napisat ker zdaj se spet hvalim lol….. bo prleto en neregistriran lulek al pa razočarana deklina in me spet oklicala za nedolžnega..[/quote]
Zakaj pa jih potem pecaš ali pa se jim pustiš zapecati, da ti rože zalijejo? Saj ves čas ponavljaš, da jih imaš samo za eno stvar. Jao, jao, kaj ti delaš iz sebe tu gor. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je namen foruma. Malo si zgrešil bistvo povedanega, kot običajno. :))

Pa dobro, ni vsak priden, ki se s teboj ne strinja v neki stvari. Ženske se pritožujejo še največ nad nakladači, to je tistimi, ki nekaj govorijo, delajo pa drugo. Neprimerni so torej nakladači.

kdaj pa sem jaz rekel da fehtam za fuk…. jaz sem se ga ene parkrat moral otresat, tak čist btw 😉 aja ne tega nebi smel napisat ker zdaj se spet hvalim lol….. bo prleto en neregistriran lulek al pa razočarana deklina in me spet oklicala za nedolžnega..[/quote]
Zakaj pa jih potem pecaš ali pa se jim pustiš zapecati, da ti rože zalijejo? Saj ves čas ponavljaš, da jih imaš samo za eno stvar. Jao, jao, kaj ti delaš iz sebe tu gor. :))[/quote]

jaz jih pecam za zabavo…. jaz dandanes sploh ne pričakujem fuka v zameno… mi je gladko vseeno ….

vbistvu prav vidim kak se ženskam pol svetijo oke ko se jim nasmehneš pa jih pohvališ… polepšaš jim dan…

Zdaj pa se fajn mejte …. morda bote našli smisel vašega fukfehtarstva………..

neregistriranih nikov pa itak ni vredno kaj preveč šmirglat…. so sami žalostni luzerčki tisti… skrivajo se za neregistracijo in so fauš… saj bo morda boste nekoč namočli brez da bi plačali… morda vam rata

TROLOLOLOL

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sicer pa je debata čist neproduktivna, če svoje mnenje ne podajo tudi ženske!

Saj si ne upajo, ob taki agresiji. 🙂

Zakaj pa jih potem pecaš ali pa se jim pustiš zapecati, da ti rože zalijejo? Saj ves čas ponavljaš, da jih imaš samo za eno stvar. Jao, jao, kaj ti delaš iz sebe tu gor. :))[/quote]

jaz jih pecam za zabavo…. jaz dandanes sploh ne pričakujem fuka v zameno… mi je gladko vseeno ….[/quote]
Človek se vsega navadi, pravijo. 🙂
Kaj pa tvoje telo, se ne počuti prevarano, če je kaka lušna pred teboj in si je zaželi, ona se ti pa ne preda? 🙂

Ta tema je postala testosteronski poligon “ko je jači”, nima smisla, da vanj žensk drezamo 🙂

Haloski jebac tu nedvomno zmaga. V virtualnem testosteronu seveda

No, saj njemu je pomembno samo to, da vendarle zmaga. Pa čeprav v neumnosti, laganju ali virtualnemu testosteronu.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Hodim po veselicah zelo bi rad spoznal neko dekle .
Sicer če vidim kakšne punce ki so mi všeč grem do njih ter jih vprašam če bi sla vsaj ena z menoj na prvi ples .
No punce nočejo iti z menoj na ples čez nekaj časa pa vidim da so iste punce na plešišču ter se nastavljajo pijanim fantom .
Sicer jas sem zelo prijazen samo ne vem kaj tukaj delam narobe .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close