kje delam napake?
Ženske že po naravi njihovega razmišljajo še kak dan vnaprej in jim je seks večinoma posledica neke čustvene bližine, česar tako razmišljujoči kot si ti, niti ne rabijo…. :/
Važno da se rivle…[/quote]
Aha, ženske so a priori bolj čustvene, imajo celo nek domicilj nad čustvenostjo, ker so določenega spola? 😉
Ni tu malo preveč idealiziranje ženske, ženska kot “velika mati”, ženska kot “žrtev nečustvenih moških”, “žrtev pijancev”, zapuščena ženska, trpeča ženska, ženska kot “popolno bitje”? Seveda, kako te vloge povezati s seksualnostjo, z dejstvom, da veliko žensk funkcionira “kot moški”, in obratno. Te vloge so bolj družbeno predpisane (tradicionalistične) in kulturno pogojene v veliki meri, čeprav določene razlike obstajajo (na biološki ravni, ki vpliva tudi na psihično zaradi različnega hormonskega sestava pri obeh spolih). Da je seks pri ženski poteka skupaj s “čustvenim paketom”, ne bo držalo. Za statistiko si lahko vzameš eno povprečno 25-letnico iz večjih slovenskih mest, boš mogoče presenečen, da je kar lep delež imelo precejšnjo število partnerjev. Ne 2,3,4 ali 5, ampak tudi krepko navzgor. Če so iskale v teh moških zgolj čustveno bližino….. 🙂
On_, kakšen odnos pa sta imela z očetom, če ni vprašanje preveč osebno, in v kakšni vlogi si videl svojo mater? Aha…. :)))
Haha, ste simpatični vsi skupaj! Sami samski tipi brez seksa (dobro, pustimo tistih par izjem), pa ful pametni in to ne samo zase, ampak celo za ženske.
Ne glede na to kaj vi pravite, narava je poskrbela, da si tudi vse zdrave ženske z normalnim libidom vsaj nekaj dni v mesecu in to v času ovulacije zelo želijo seksa. Kontracepcijske tabletke pa pri nekaterih to “naravno željo” nekoliko ubijejo.
Ženske že po naravi njihovega razmišljajo še kak dan vnaprej in jim je seks večinoma posledica neke čustvene bližine, česar tako razmišljujoči kot si ti, niti ne rabijo…. :/
Važno da se rivle…[/quote]
Aha, ženske so a priori bolj čustvene, imajo celo nek domicilj nad čustvenostjo, ker so določenega spola? 😉
Ni tu malo preveč idealiziranje ženske, ženska kot “velika mati”, ženska kot “žrtev nečustvenih moških”, “žrtev pijancev”, zapuščena ženska, trpeča ženska, ženska kot “popolno bitje”? Seveda, kako te vloge povezati s seksualnostjo, z dejstvom, da veliko žensk funkcionira “kot moški”, in obratno. Te vloge so bolj družbeno predpisane (tradicionalistične) in kulturno pogojene v veliki meri, čeprav določene razlike obstajajo (na biološki ravni, ki vpliva tudi na psihično zaradi različnega hormonskega sestava pri obeh spolih). Da je seks pri ženski poteka skupaj s “čustvenim paketom”, ne bo držalo. Za statistiko si lahko vzameš eno povprečno 25-letnico iz večjih slovenskih mest, boš mogoče presenečen, da je kar lep delež imelo precejšnjo število partnerjev. Ne 2,3,4 ali 5, ampak tudi krepko navzgor. Če so iskale v teh moških zgolj čustveno bližino….. 🙂
On_, kakšen odnos pa sta imela z očetom, če ni vprašanje preveč osebno, in v kakšni vlogi si videl svojo mater? Aha…. :)))[/quote]Ma ja Matjazko kaj bi rad povedal s tisto “povprečno 25-letnico iz mesta”?
Če je njo tisto početje z x partnerji resnično tako osrečuje mora bit ena odslužena prostitutka pred penzjo najsrečnejše bitje na svetu….. :/
In ja, m in ž imamo različen način razmišljanja in čustvovanja, glede na spol, o tem ni dvoma, kdo ima in zakaj več katerih lastnosti se pa lahko pogovarjamo. Samo ne v tej temi, smo že preveč zašli od osnovnega vprašanja avtorice.
Zadnje vprašanje razumem kot provokacijo na katero ima takšen “psiholog” kot je Matjazko že izdelan odgovor, glede na št mojih objav iz katerih si je lahko ustvaril že zelo podrobno analizo… :)))
To sploh ni res.
Pri ženskah je mediana spolnih partnerjev višja, kot pri moških. Pri moških je tako, 80% je luzerjev, ki imajo v življenju 1 do 2, mogoče ajde 3. 20% je jebachev, ki jih imajo dosti.
Upoštevaj, da ženska, če kolk tolk zgleda, ne rabi delat skor nič, da jo moški opazijo. Pri 17 začne seksat, recimo. 5-6 partnerjev nabere do 25, dok si reko keks, pa to če je ful zbirčna.
Povprečna ženska v življenju seksa z več partnerji, kot povprečen moški, to sem popolnoma prepričan.[/quote]
ženske lahko s tipi seksajo enakokrat kot tipi z njo… povprečje je IDENTIČNO mediana je nepomembna….
če je samo 20% jebačev pol ma ženska kmalu težko izbiro med jebači in se začne ponavljat sploh če je skoz na istem kraju…..
mediana je nepomembna…. število spolnih partnerjev hetero seksualnih oseb je identično….. globalno gledano….[/quote]
Upam, da sta te svoje izsledke res dobro preverila in podkrepila z dodatnimi metodami. Če ne, vsekakor priporočam še ugotavljanje variance in standardne napake. Poleg tega bi bil priporočljiv tudi izračun toeretičnih frekvenc ter ugotavljanje normalnosti porazdelitve s kakšnim chi-kvadrat testom.
In ena razočaranka je zate kronski dokaz, da vse ženske seksajo zgolj iz čustvene potrebe?[/quote]Ej najmanj kar je ste nesramni s temi “dokazi”, ki avtorici zelo malo koristijo. Ona je postavila zelo jasno vprašanje na katerega je želela odgovor-razpravo, vi pa ste speljali vodo na svoj jeba.čki mlin….
Potem bo pa Robi kriv, ker kao nima reda na forumu….ccccccc
še sreča da tole s katero se jaz dol dajem ji ne ubije te potrebe tabletka….. al pa ji jo pa bi bla drugač še bolj divja… o moj bog 😀
Tu v tej temi imamo eno, ki je v relativno kratkem času “poseksala” tri tipe, al so bli jebachi, plejerji, luzerji… pojma nimam, ampak ona kakor piše, ostaja nezadovoljna, oropana in izgleda, da tudi nezadovoljena neglede na njihove načine pristopa , centimetre… in druge nesmisle, ki jih neki “ne luzerji” tu omenjate kot pomembne za neko “resno zvezo”.
Resnica je pa ta, da so vsi od vpletenih očitno nekaj izgubili in zelo malo oz nič pridobili.
O čem se torej pogovarjate vi, ki niste “luzerji”? :/[/quote]
Svoje pisanje je začela nekako s skrbjo, da “je v letih, ko bi si lahko ustvarila družino”. Ta občutek se ji je torej lahko pojavil šele s tiktakanjem biološke ure in utegne spet izginiti, ko bodo potrebe njene maternice potešene. Takrat se utegne tudi zgoditi, da ji postane “najbolj primerno sredstvo” odveč, v primeru da ji ga uspe najti.
še sreča da tole s katero se jaz dol dajem ji ne ubije te potrebe tabletka….. al pa ji jo pa bi bla drugač še bolj divja… o moj bog :D[/quote]
Pa si ziher, da je na tabletkah? Ti se tako braniš frocov, da te bo ena ziher narihtala, ko boš to najmanj pričakoval. Sem ti že rekla enkrat, da bil lahko bil dobra reklama za kondome. 🙂
Točno tako, iz pisanja je moč razbrati, da ne gre toliko za čustveno potrebo, kot skrb pred tiktakanjem biološke ure in s tem povezano iskanje za določen čas najete delovne sile, ki naj daruje svoje seme v družinsko dobro, a kaj ko taka za določen čas najeta delovna sila kar kmalu postane tehnološki višek, ko izpolni svoje poslanstvo..
ženske lahko s tipi seksajo enakokrat kot tipi z njo… povprečje je IDENTIČNO mediana je nepomembna….
če je samo 20% jebačev pol ma ženska kmalu težko izbiro med jebači in se začne ponavljat sploh če je skoz na istem kraju…..
mediana je nepomembna…. število spolnih partnerjev hetero seksualnih oseb je identično….. globalno gledano….[/quote]
Upam, da sta te svoje izsledke res dobro preverila in podkrepila z dodatnimi metodami. Če ne, vsekakor priporočam še ugotavljanje variance in standardne napake. Poleg tega bi bil priporočljiv tudi izračun toeretičnih frekvenc ter ugotavljanje normalnosti porazdelitve s kakšnim chi-kvadrat testom.[/quote]
Boom, preveč pričakuješ – “gospoda” nimata blage veze, na kaj si ju opozoril 😀
Upam, da sta te svoje izsledke res dobro preverila in podkrepila z dodatnimi metodami. Če ne, vsekakor priporočam še ugotavljanje variance in standardne napake. Poleg tega bi bil priporočljiv tudi izračun toeretičnih frekvenc ter ugotavljanje normalnosti porazdelitve s kakšnim chi-kvadrat testom.[/quote]
Boom, preveč pričakuješ – “gospoda” nimata blage veze, na kaj si ju opozoril :D[/quote]
Dokler svoji izsledkov ne stestirata še z z dodatnimi analizami, je vsaka razprava o (ne)brezpredmetnosti mediane in povprečja preuranjena. zato jima priporočam, da naj raje operirata z modusom. Seveda pa moram pripomniti, da slednji (kljub izrazu) nima nobene veze z njunimi modi.
Boom, preveč pričakuješ – “gospoda” nimata blage veze, na kaj si ju opozoril :D[/quote]
Dokler svoji izsledkov ne stestirata še z z dodatnimi analizami, je vsaka razprava o (ne)brezpredmetnosti mediane in povprečja preuranjena. zato jima priporočam, da naj raje operirata z modusom. Seveda pa moram pripomniti, da slednji (kljub izrazu) nima nobene veze z njunimi modi.[/quote]
Boom se proba nardit kao izobraženega…. jaz sem v srednji pa na višji računal mediano pa modus pa še kaj zraven….. verjamem da ničelne teorije ne poznaš čeprav si jo sam uporabil še kdaj…. pffff kvazi pametnjakoviči lol
ti analiziraj svojo lastno rit… operiram lahko jaz s čemerkoli kakorkoli in kolikor želim….
Jaz ti priporočam da se vdariš v glavo… S ciglom… vse kar delaš pred tem je preuranjena neumnost….
Točno tako, iz pisanja je moč razbrati, da ne gre toliko za čustveno potrebo, kot skrb pred tiktakanjem biološke ure in s tem povezano iskanje za določen čas najete delovne sile, ki naj daruje svoje seme v družinsko dobro, a kaj ko taka za določen čas najeta delovna sila kar kmalu postane tehnološki višek, ko izpolni svoje poslanstvo..[/quote]
In tebe to skrbi, ker imaš z ženskami čiste in iskrene namene? Jim poveš, da si samo jebač, ko jo začneš pecat ali jo zapeljuješ z besedami, ki nimajo nobene zveze z resnico in tvojimi resničnimi nameni?
Ker saj veš, isti se z istimi dol dajete oziroma dajemo. Če si torej iskren, se nimaš kaj bati, da bi te katera okrog prinesla, če ji boš že na začetku povedal, da si jebiveter.
Sicer pa nihče ni rekel, da je punca nedolžna. Se svojih problemov zaveda oziroma jih želi rešiti, za razliko od nekaterih drugih.
Točno tako, iz pisanja je moč razbrati, da ne gre toliko za čustveno potrebo, kot skrb pred tiktakanjem biološke ure in s tem povezano iskanje za določen čas najete delovne sile, ki naj daruje svoje seme v družinsko dobro, a kaj ko taka za določen čas najeta delovna sila kar kmalu postane tehnološki višek, ko izpolni svoje poslanstvo..[/quote]No, če bo našla samo nekoga, ki bo “daroval seme” (beri seksal brez kondoma) se bo zgodilo točno to kar predvidevata, ker tudi sedaj seksa zato ker to itak tako vsi počnejo pri tej starosti, če bo pa vendarle našla kak drug razlog zakaj bit z moškim bi pa znala najt še kako drugo zadovoljstvo kot pa le običajen orgazem…. 😉
Glede na to, da se sprašuje kaj dela narobe bi bilo možno, da to tudi nekoč najde. Mnogim taka vprašanja niti na misel ne pridejo…. 😉
Kaj? To, da je narava enako močna tudi pri ženskah, še huje, da seksajo iz čistega užitka, izključivši čustva, tako kot moški!!!! :)) Da. tudi ženske to zmorej v nasprotju s tvojim osebnim idealom ženske in iz tega izvirajočimi predstavami o “popolni ženski”, ki je izrazito čustvena, ranljiva, krhka, žrtev “pohotnih” moških… 😀
A ima zadovoljitev kakršnih koli potreb že, osrečujoč občutek? Kako dobo sem se najedel, sit sem, torej sem srečen? 😀
Ja, dokler ne posplošujemo, ker mislimo, da so meje povsod, ostre oz. jasno začrtane, takrat začnemo zlahka graditi na klišejih in prehajamo na neka subjektivna prepričanja, misleč, da so objektivna in splošno veljavna.
še sreča da tole s katero se jaz dol dajem ji ne ubije te potrebe tabletka….. al pa ji jo pa bi bla drugač še bolj divja… o moj bog :D[/quote]
Pa si ziher, da je na tabletkah? Ti se tako braniš frocov, da te bo ena ziher narihtala, ko boš to najmanj pričakoval. Sem ti že rekla enkrat, da bil lahko bil dobra reklama za kondome. :)[/quote]
Od žensk, ki vlagajo v prihodnost, je zelo pomemben konto na banki moškega, če je v očeh takšne ženske potencialen oče. 🙂 Ker je Matkič nekaj omenjal o mesečnih prilivih, zelo nespametno, sedaj ni varen niti pred MON-ovkami,torej tudi pred tabo ne, ki si takoj pomislila, kako kondom naluknjat… 😀
Pa si ziher, da je na tabletkah? Ti se tako braniš frocov, da te bo ena ziher narihtala, ko boš to najmanj pričakoval. Sem ti že rekla enkrat, da bil lahko bil dobra reklama za kondome. :)[/quote]
Od žensk, ki vlagajo v prihodnost, je zelo pomemben konto na banki moškega, če je v očeh takšne ženske potencialen oče. 🙂 Ker je Matkič nekaj omenjal o mesečnih prilivih, zelo nespametno, sedaj ni varen niti pred MON-ovkami,torej tudi pred tabo ne, ki si takoj pomislila, kako kondom naluknjat… :D[/quote]
Pred mano ste vsi varni. Lahko pa napišem razglas in se vam vsem javno odpovem. 🙂
Od žensk, ki vlagajo v prihodnost, je zelo pomemben konto na banki moškega, če je v očeh takšne ženske potencialen oče. 🙂 Ker je Matkič nekaj omenjal o mesečnih prilivih, zelo nespametno, sedaj ni varen niti pred MON-ovkami,torej tudi pred tabo ne, ki si takoj pomislila, kako kondom naluknjat… :D[/quote]
Pred mano ste vsi varni. Lahko pa napišem razglas in se vam vsem javno odpovem. :)[/quote]
Glede, da imaš vse te vratolomne ideje in prebliske, kako ti lahko vse ženska zagode, bi bil previden na Matkičevem mestu. :)))
Pred mano ste vsi varni. Lahko pa napišem razglas in se vam vsem javno odpovem. :)[/quote]
Glede, da imaš vse te vratolomne ideje in prebliske, kako ti lahko vse ženska zagode, bi bil previden na Matkičevem mestu. :)))[/quote]
Saj to niso moje domislice. Poznam druge ženske in kar nekaj fantičev, ki so podobno razmišljali kot Matkic, pa potem nekateri od njih postali očetje že pri dvajsetih. In to z ženskami, ki jih niso hoteli “izbrat” za mater svojih otrok. 🙂
Kaj? To, da je narava enako močna tudi pri ženskah, še huje, da seksajo iz čistega užitka, izključivši čustva, tako kot moški!!!! :)) Da. tudi ženske to zmorejo v nasprotju s tvojim osebnim idealom ženske in iz tega izvirajočimi predstavami o “popolni ženski”, ki je izrazito čustvena, ranljiva, krhka, žrtev “pohotnih” moških… 😀
A ima zadovoljitev kakršnih koli potreb že, osrečujoč občutek? Kako dobo sem se najedel, sit sem, torej sem srečen? 😀
Ja, dokler ne posplošujemo, ker mislimo, da so meje povsod, ostre oz. jasno začrtane, takrat začnemo zlahka graditi na klišejih in prehajamo na neka subjektivna prepričanja, misleč, da so objektivna in splošno veljavna.[/quote]Se strinjam s tabo in me veseli, da si spoznal subjektivnost svojih trditev 🙂
Še da se sponimo kje sva midva začela debato v tej temi:
Želel sem povedat, da vsaj večina rabi neko čustveno bližino, da jim je seks v resnični užitek. Večinoma.
In takšna se meni zdi tudi avtorica te teme.
Lahko pa, da se motim.
Forum je zaprt za komentiranje.