Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje delam napake?

kje delam napake?

Ti ni usojena?
Prej bi rekel, da je nočeš, ko pišeš kako poceni se “prodajaš” nekim f*k fehtarjem.
Ne moreš imet s takimi tipi resne zveze, če so pa s tabo le zaradi tega, da se na hitro “poveselijo” na tebi. Naj pokažejo nekaj več interesa zate kot osebo ne da ti samo natrosijo nekaj sladkih besed in te s tem “kupijo” za kak večer.[/quote]
Usodo pa si pišemo s svojimi prepričanji in navadami.
Zato mogoče res ni usojeno in je lažje ostati pri svojih prepričanjih, kot pa kaj spremeniti pri sebi in potem spremeniti usodo.

Če je to da ga dvakrat namoči prosperiranje potem ok…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Usodo pa si pišemo s svojimi prepričanji in navadami.
Zato mogoče res ni usojeno in je lažje ostati pri svojih prepričanjih, kot pa kaj spremeniti pri sebi in potem spremeniti usodo.[/b

Super.

Zdaj, ko si ji to namignil, ve, da bo morala tudi sama naredit kak korak. Pri tistih, ki se držijo bolj v ozadju. Evo recept. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je to da ga dvakrat namoči prosperiranje potem ok…. :/[/quote]
Čakaj, čakaj, eni so tud z malim zadovoljni. 😉 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Evo in takole punca lahko sklepa, da vsi tipčki varajo, ker se oni drugi držijo zase in se ne ponujajo. Zvestih takole sploh nikjer ne vidiš, tudi, če si v stiku z njimi jih sploh ne opaziš, ker ti ne ‘ponujajo’ take energije. Babnce pa glih na to padamo.. kao, občutek topline….Sam, hm, kje se pa zadržujejo samski s tem potencialom zvestobe??

Če je to da ga dvakrat namoči prosperiranje potem ok…. :/[/quote]
Čakaj, čakaj, eni so tud z malim zadovoljni. 😉 :)[/quote]

Kdor z malim ni zadovoljen velikega ni vreden….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Čakaj, čakaj, eni so tud z malim zadovoljni. 😉 :)[/quote]

Kdor z malim ni zadovoljen velikega ni vreden….[/quote]
Tako tudi je. Problem je v tem, da je enfant napisal, kot da dobi VELIKO. :))

Z napačnimi tipi se ukvarjaš in premalo se ceniš. Če ima tip punco, se nobena ženska, ki kaj da nase, ne bo pustila takšnemu tipu “izsiljevat” oziroma ne bo podlegla njegovemu priganjanju. Nimaš se ti kaj določat. On naj se odloči ali bo z njo ali ne bo z njo. In to brez da bi vedel, da bo gladko presedlal na drugega konja. Ali pa še hujše, da bo kar v dveh sedlih sedel. On se mora trudit zate, ne ti zanj. Vsaj v takših okoliščinah je ponavadi tako. Očitno daješ vtis,da si pripravljena za “ljubezen” naredit vse in si preprosto lahek plen raznim tičfiričom, ki ti lažejo v obraz in izkoriščajo tvojo naivnost.
Če si hočeš dobro, naredi križ čez takšne luzerčke in poišči nekoga, ki bo tudi sam pripravljen se malce potrudit zate, ne da samo čaka, da ti vdano izpolnjuješ njegove ukaze. Niti tako obupana, da se ne bi mogla bolj cenit.

Se povsem strinjam s temle. Le to bi dodal, da ti fičfiriči sploh ni nujno, da lažejo, le tako zmedeni in neodločni so, da danes mislijo tako, čez dve uri pa že drugače. Na koncu izpade, kot da lažejo seveda.

Kdor z malim ni zadovoljen velikega ni vreden….[/quote]
Tako tudi je. Problem je v tem, da je enfant napisal, kot da dobi VELIKO. :))[/quote]

kdo dobi veliko…. tisti ki odpade kot gnof z gat kot pravi enfant ziher ne dobi veliko… lahko pa se kregamo da je subjektivno 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako tudi je. Problem je v tem, da je enfant napisal, kot da dobi VELIKO. :))[/quote]

kdo dobi veliko…. tisti ki odpade kot gnof z gat kot pravi enfant ziher ne dobi veliko… lahko pa se kregamo da je subjektivno :)[/quote]
Saj subjektivno tudi je. Za nekoga je to, da lahko dobi žensko za en večer vsake par tednov, veliko. Meni to ne pomeni nič.

kdo dobi veliko…. tisti ki odpade kot gnof z gat kot pravi enfant ziher ne dobi veliko… lahko pa se kregamo da je subjektivno :)[/quote]
Saj subjektivno tudi je. Za nekoga je to, da lahko dobi žensko za en večer vsake par tednov, veliko. Meni to ne pomeni nič.[/quote]

Edino kar mi je hecno, dosedanje izkušnje so mi kazale (in to v več kot 2 ali 3 primerih) da ”dobit žensko za 1 noč” pomeni NIČ ravno tistim ki tega ne morejo dobit ali pa bi pri tem imeli gromozanske težave v 99.99999% poskusov….

Tale spada v tisto ko se ljudje z 5-10 cm lulčki tolažijo da velikost ni pomembna ampak tehnika….

Lahko zdaj ti posvoje greš in probaš drkat da enim (meni) ne pomeni nič partnerstvo ravno zato ker ga ne morem dobit, ampak to je brezveze sploh omenjat samo nimam zdaj cajta razlagat zakaj 😀

Zdaj, ko si ji to namignil, ve, da bo morala tudi sama naredit kak korak. Pri tistih, ki se držijo bolj v ozadju. Evo recept. :)[/quote]

Tisti, ki se držite bolj v ozadju, ste sramežljivci brez jajc. Vprašanje, kaj ženska sploh pridobi, če spozna takega. Razen če ni tudi sama socialno vprašljiva, asocialna..

Ja tudi meni se je zdelo, da je iskren v tem kar govori, ni se mi zdel nek množičen osvajalec ženskih src.., kazal je čustva, skoraj zjokal se je zraven.,,,se mi zdi res, da je bolj tako kot je rekel Marko, takrat je mislil in govoril tako, naslednji dan pa v drugič okoliščinah že drugače..

Edino to ne vem, če sem pravilno ravnala, da sem kar tako odrezala, ne da bi slišala njegovo mnenje o. da bi se pogovorila. Ker nekega zadoščenja sedaj pa nimam. Sem mislila, da bom hitreje pozabila, ampak ni čisto tako. Vem, da so druge punce večinoma takšne, da hočejo priti stvarem do dna in razčistiti ter jim kar naprej težijo (meni je sicer to že prav vsiljivo), ampak moram reči, da jim dostikrat tudi uspe in dosežejo svoje.

Meni je pa hecno to, da ne dopuščaš možnosti, da nekdo tega sploh ne želi. :)) Torej zakaj ne dopuščaš tega? Ta odgovor prepuščam tebi. 😉

Zdaj, ko si ji to namignil, ve, da bo morala tudi sama naredit kak korak. Pri tistih, ki se držijo bolj v ozadju. Evo recept. :)[/quote]

Tisti, ki se držite bolj v ozadju, ste sramežljivci brez jajc. Vprašanje, kaj ženska sploh pridobi, če spozna takega. Razen če ni tudi sama socialno vprašljiva, asocialna..[/quote]
Tisti, ki se držijo v ozadju, samo nimajo tako močne potrebe biti v ospredju. Ko boš večji, boš spoznal, da so na svetu ljudje z različnimi značaji in imajo temu primerne različne potrebe/želje. Nima nobene veze z jajci. 😉

In kaj dosežejo, če razčistijo? 🙂
Dejstvo je, da ti nimaš niti pri sebi razčiščenega kaj sploh hočeš, kaj boš potem razčistila pri drugih. Saj ti ni rekel, da je samski. Rekel ti je, da ima punco in da mu zveza ne štima. Če tega ne moreš razumet kot dejstvo, da imaš opravka z zasedenim moškim in da so verjetnosti, da se bo to zate dobro izteklo zate minimalne, potem se kar pripravi na to, da se ti bodo takšne zgodbe še pa še ponavljale.
Običano je tako, da tudi ko nekdo odide iz neke zveze, potrebuje nekaj časa, da zadevo “preboli” in šele nato je pripravljen na novo resno razmerje. Ženska, ki hoče resno razmerje, to običajno ve in se umakne, če ne želi biti samo njegova “rebound girl”.

Ali pa svoje potrebe/želje smao prilagodite svojih zmožnostim.

Meni je pa hecno to, da ne dopuščaš možnosti, da nekdo tega sploh ne želi. :)) Torej zakaj ne dopuščaš tega? Ta odgovor prepuščam tebi. ;)[/quote]

Jap tako kot si moški z 10 cm lulčkom ne želi malo večjega kajne???

Zato ker tega ni, razen če si frigiden! nizki libido in malo testosterona, oziroma po domače da si bolj pičkasto poženščen!

Ko bom srečal moškega ki ma v erekciji 10cm in bo reko da noče ali si ne želi met niti milimetra višjega bom pa verjel da obstaja tip ki ne more dobit babe za 1 noč (brez plačila) in da si to hkrati tudi ŽELI lol….

To je skoro tak kot da bi eni dobivali miljon evrov ti pa si ŽELIŠ da nebi dobo nič…..

Matkic ti si spet pri metru, debata je pa o nečem drugem, ker se z metrom ne meri….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si pa spet zgrešil bistvo kar sem napisal… nič novega

Bikini,
ne ni bilo jasno do nedavnega, ko sem ugotovila, da je očitno res zaseden, saj se mi je govoril drugače, da je že praktično samski, da se je on že odločil, samo še na mojo odločitev čaka. Zato nisem tega vzela kot da je vezan, čeprav se je kasneje izkazalo da ni čisto tako kot je govoril. Saj zato pa sem tudi prekinila stike.
Verjetno sem ravnala tudi prav, ne more se zmišljevati in me zavajati…
Bom že pozabila, še vsakega sem, da bi se pa ukvarjala z zasedenimi mi pa na kraj pameti ne pride, do sedaj sem se jih vedno izogibala, sedaj se jih bom pa še bolj..

Ne vem, vem pa, da če to sklepaš po sebi, sigurno ne moreš posploševati na vse. 🙂 Če si še tako želiš, se ti ne bo podaljšal, v kolikor si ga meril v pokončni drži. :))

V tem primeru pa ne bi rekel, da gre za prepričanje družbe in da ti tega ne rabiš? Ccc, Matkič, slabe primere to daješ. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close