Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje delam napake?

kje delam napake?

Jaz te nebi nikoli povabila na pijačo, ker si tako zaplankana. Damo, gospodično lahko špilaš na ogromno drugih načinov, ne pa da izpadeš kot neka izkoriščevalka in kaj se potem čudite, da moški imajo mišljenje, da so babe arogantne in keš pičke. Če povzamem tvoje mišljenje, ko grem s prijatelji (v moški družbi) ven naj mi oni plačujejo pijačo in po tvoji logiki naj se niti enkrat ne ponudim za plačat? Raje ostanem doma!

Bom jz povedal katera je dama sicer sem pa ze v temi ženske MŽ čveka :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Matković poglej,saj ona lahko reče “danes pa jaz plačam”! Ampaaak ti kot moški in kavalir tega NE SMEŠ SPREJETI!

problem je tvoj pristop… ti hodiš po Svetu z konstantno prisotno mislijo o RESNI ZVEZI!

zato pa je ne dobiš…. ko sem jaz študiral kak bom zgubo nedolžnosti ni blo tega od nikoder, ko sem reko ”boli me kurac” in to tudi resnično udejanil in se nehal zanimat kako jo bom zgubo se je zgodilo v manj kot 6 mesecih od trenutka odločitve.

Ti daješ čutit, vedet da si na neka način obupana …. da bi najraje da ko pride en tip ki ti je všeč da greta na rundo ali 2, potem bi se že seksala (do sem je tipu kul) potem pa bi se kar preselila (karikiram) tip pa si misli

”Ok ženska je dobra fukačica (ali pač ne) ampak take psihopatke ki se ji mudi pa res nebom mel!”

Ti maš pri moškem negativno oceno že v štartu, s potencialnim slabim seksom jo samo bolj ali manj pokvariš…. (z dobrim pa komajda nevtraliziraš!)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ampak to je pa zelo čudna izjava za nekoga, ki obljub nikoli ne prelamlja, saj če bi bila tvoja žena, potem si ji vendar nekaj obljubil.

Ampak to je pa zelo čudna izjava za nekoga, ki obljub nikoli ne prelamlja, saj če bi bila tvoja žena, potem si ji vendar nekaj obljubil.[/quote]

govorim hipotetično…. v reali ženi tega nebi obljubil 🙂 ampak bi prej povedal kdaj bi bila moja obljuba NIČNA (pred pričami)

simpl 🙂

Če mi slučajno kdo nebi pustil pa žene nebi bilo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ocitno sem sam jz tak cepec, da ne pustim, da zenska plača pijačo jbg 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne saj plačam jaz tudi lahko vedno, samo 45%+ krat z njenim kešom 😉

Moje stališče: plačam drink zaradi tega, če sem jaz ta, ki vabim ne glede na spol in raznorazne x izgovore…ne vem, kaj imate to ljudje v glavi, da se orientirate po spolu in ne po tem kdo vabi in kdo je vabljen 🙂

To je res vendar je pri spoznavanju, zmenkarijah drugače….

To kar pišeš ti drži ko gre za prijatelje, stare znance itd, pa še tak včasih jaz častim pa je drug povabo zato ker mi je fajn da je povabo da se vidiva/mo.

Ti moraš razumet predvsem to da je možnost da se nikdar več nebota vsedla na drink z osebo preko mize ki je na 1,2,3 zmenku….

Po drugi strani pa če tvojo logiko povzamemo o tem da plača kdo povabi, potem pa se ženske sprašujejo zakaj moški ne pokliče in jih povabi ven po 1 zmenku čeprav sta se mela fajn…. mogoče pa čaka da ga povabijo ženske????

Saj drugač pa lahko rešiš tole kdo povabi plača zelo elegantno da je tudi po tvoje Calypso… enostavno sredi zmenka rečeš še za 1 rundo in jo plačaš, vsak zmenek parno število rund 🙂 pa bo….

Saj pravim jaz osebno častim 2x zapored, tretjič počakam da povabi ona oziroma povabim jaz če ona ne povabi ”dolgo” časa, če pride in ne plača tam 1 runde ali se vsaj ”agresivno” ponudi in vztraja da časti (saj potem bi jaz itak še eno) potem jo odjebem 🙂 molže mojega keša ne rabim…. ga mam sam kje za porabit če se ga hočem rešit 😀

… in prešuštniki vedno znova uporabljajo ta zlajnan stavek, ki vedno znova deluje, ker se vedno znova najdejo trape, ki tem besedam nasedejo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Saj ravno to si sedaj počela, neuspešno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Najprej ti izkazujem priznanje, da si ugotovila, da je težava v tebi (“kje delam napake” namesto evergreena “zakaj so vsi moški prasci”). Sicer pa menim, da delaš več napak. Pišem s stališča samskega moškega, ki išče resno zvezo. Zaenkrat neuspešno, ampak to je že druga zgodba, ki morda terja svojo temo 🙂

Mislim, da imaš težave predvsem z iskreno komunikacijo. Z drugim tipom nisi uspela razčistit ali drži, da je v zvezi ali ne, prvega si odpikala (sicer edino pravilno), ne da bi mu razkrila razlog. Menim, da bi bilo prav povedat, ne glede na njegovo obnašanje; prepričan sem tudi, da bi bilo tako tebi na dolgi rok lažje. Ali je možno, da ne uspeš skomunicirat svojih pričakovanj glede zveze, in slišat partnerjevih? Sumim, da bi se z ustrezno komunikacijo in morda kančkom samokontrole dalo v neki zelo zgodni fazi izogniti najhujšim razočaranjem. Kdo ve koliko primernih kandidatov bi lahko spoznala v preostalem času…

Tretji primer pa kaže na velikansko pomanjkanje samozavesti/občutka lastne vrednosti. Ženska, ki da kaj nase, bi takemu človeku svetovala, da naj uredi svoje življenje in ga povabila, da se zopet oglasi, ko bo srečno samski. Ali res lahko spoštuješ moškega, ki ne zmore prekiniti slabe zveze brez zagotovljenega nadomestka?

Za konec pa…

… opisano obnašanje je vse prej kot privlačno za moškega z resnimi nameni. Če se lupčkaš z mano, vzemi to resno, sicer me prosim čimprej na lep ali grd način skenslaj, da poiščem srečo drugje. Če si se včeraj lupčala z enim, se danes z menoj ne boš. Če si se pred enim mesecem lupčkala z enim, je bilo to, kar se mene tiče, resno in si do nadaljnjega off limits – če bi se želela danes z menoj, get ready to tell the whole story first.

Srečno!

Ohoho, stare tete imate pestro domišljijo. To je ponavadi posledica pomanjkanja stikov z ljudmi, predvsem nasprotnim spolom. Kaj vse še počne dec za nagrado tvoje družbe v tvojih vlažnih fantazijah?

hehe kar tolaži se “ti z novim nikom..” :)) Ko boš enkrat lahko toliko užival kot jaz,se ne boš z nevoščljivostjo obremenjeval več:))

A daj no … ne SME sprejeti? Edino fer je, da plača vsak enkrat …

Komentiram v BOLD…

Najbrz si ze kar v letih, da tukaj prodajas “staro solo”. 😀

Ti zaupam, da se danes v casu emancipacije zensk, itd, s takim prepricanjem doseze vse prej kot zeljeno na dolgi rok. Sam zenske, ki se tako obnasajo prav z veseljem izkoristim. One mene financno. Jaz pa jih emocionalno. Seks pa tako obema pase.

Kaksna domisljavost, da je na zenski le da uziva. lol

PS: To pa se ne pomeni, da zagovarjam obratno, da punca na veliko “casti”, seveda.

Komentiram v BOLD…

Najbrz si ze kar v letih, da tukaj prodajas “staro solo”. 😀

Ti zaupam, da se danes v casu emancipacije zensk, itd, s takim prepricanjem doseze vse prej kot zeljeno na dolgi rok. Sam zenske, ki se tako obnasajo prav z veseljem izkoristim. One mene financno. Jaz pa jih emocionalno. Seks pa tako obema pase.

Kaksna domisljavost, da je na zenski le da uziva. lol

PS: To pa se ne pomeni, da zagovarjam obratno, da punca na veliko “casti”, seveda.[/quote]

Ampak res, takšne miselnosti pa že dolgo nisem slišala:-) Moški naj samo daje, ženska pa samo uživa …hehe

CaveMan,
mislim, da si zadel bistvo. Vse to drži.
Upam, da mi kdaj rata izboljšati komunikacijo ter takoj povedati, če mi kaj ne bo všeč..

Hvala.

Problem je v tem, da če si želiš monogamno zvezo, ni smiselno, da jo iščeš pri fantih, ki so navidezno v nekih polzvezah. Če gre za vezo na dolgi rok, taka zveza več pove o tipčku kot pa o zvezi ali pa celo o njej, se pravi njegovi ženski. Stran od takih, ker tudi, če rata, so šanse, da bo tudi pri tebi v polzvezi velike. In ti najbrž sploh ne boš vedela.

Hec je, da veliko ljudi misli, da, če si v zvezi, se moraš pa počutiti krasno. In takrat si celo sprejet v družbo, ker drugače nisi. Kar je bullshit. Ja, zmeraj se bodo našli grdi komentarji taki o samskosti in taki o zvezah, ki ponavadi pravijo, da si ljudje zbirajo samo tisto kar ostane.. Nauk iz takih komentarjev meni je, da so brezveze.

In veliko ljudi za svoje dolgočasje krivi partnerja, ker …. ne dovolj zanimiv/a, ker se ni potrudil/a in je zveza postala rutina… še in še.. in marsikdo, ki ni samozavesten v svojih mislih poniža partnerja samo zato, ker ima občutek, da če je z njim/njo potem že ni fajn človek. Eh in če ni v zvezi super in fajn… je pa je treba pogledat naokoli. In potem najdejo dekle, letos si bila to ti, in spet malo zaživijo. Ta del je pomojem čisto iskren.. Ampak, ko sebe vprašajo, če bi zapustili trenutno dekle, se pa zadeva naenkrat zresni. Naenkrat doživijo preblisk zdrave pameti in ugotovijo, da imajo doma čisto v redu dekle in da jo imajo v resnici radi in da, če bi se tudi doma tako potrudili, kot so se potrudili v zadjih 3 tednih pri tebi, da bi dobili isti rezultat, iste iskrice v očeh.. in še in še. Eh, taki da rabijo se poseksat naokoli, da tole zgruntajo, takih nočeš. Pa velika večina od teh mora to nonstop ‘gruntat’. Večina zvez, ki gre narazen zaradi druge ženske, grejo narazen zato, ker žena/dekle zve za ta drugo… Velika večina takih tipčkov je nedoraslih.. Sej v resnici babe vemo, da je to res pa mora marsikatera to še na svoji koži…

ohh, jaa, tudi s tvojim odgovorom se bi kar strinjala.
Ja očitno smo nekatere še vedno preveč naivne.., meni se je namreč kaj takega prvič zgodilo, da bi nekdo tako hitro “ugotovil”, da sem jaz tista prava, katero je iskal, da me ljubi, da si želi z mano imeti otroke.., preveč lepo, da bi bilo lahko res: očitno je to možno le v filmih…
Pa mu ne zamerim nič, le jaz se moram iz tega kaj naučiti, čeprav me še vedno vse to muči, njega pa verjetno bolj malo….

Ti ni usojena?
Prej bi rekel, da je nočeš, ko pišeš kako poceni se “prodajaš” nekim f*k fehtarjem.
Ne moreš imet s takimi tipi resne zveze, če so pa s tabo le zaradi tega, da se na hitro “poveselijo” na tebi. Naj pokažejo nekaj več interesa zate kot osebo ne da ti samo natrosijo nekaj sladkih besed in te s tem “kupijo” za kak večer.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Komu pa naj se “prodaja”? Pridnim in sramežljivim, ki ne upajo pristopit, bolj težko.

Komu pa naj se “prodaja”? Pridnim in sramežljivim, ki ne upajo pristopit, bolj težko.[/quote]Ja rej je bolj težko, ni pa nemogoče in ženske to znajo….podkurit koga, da ga mine sramežljivost… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ampak praksa je ta, da mora prvi korak naredit moški. Tukaj zjamrani cmerjokli odpadejo kot gnof z gat, prosperirajo pa frajerji in avanturisti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close