Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje delam napake?

kje delam napake?

Pozdravljeni,
sem že v letih ko bi si bilo treba ustvariti svojo družino, ampak imam pri odnosih z moškimi vedno neke zaplete, tako da na koncu ostanem spet sama.

Sedaj razmišljam, kaj sem spoznala v zadnjem letu..

Eno leto nazaj sem spoznala fanta preko za to namenjenem dogodku. Takoj mi je padel v oči. Ko je bil tudi on zainteresiran zame, sem bila zelo vesela. Povedal mi je, da si želi resno zvezo. Vabil me je vsepovsod. Dejansko pa sva hodila potem samo na pijače in že na drugem zmenku je poskrbel, da sva skupaj prespala, ker sva šla nekam daleč na eno prireditev. POtem se je izkazal za zelo ohrnega, niti enkrat nisva šla nikamor kar je govoril: kaj pojest, kino, bazen.., samo na pijače, kjer je pustil, da sem jaz plačevala, on bi pa spal pri meni. Konec je bil ko sem rekla, da sem lačna, sva šla jest, on pa je šel kar ven ko je bilo treba plačati. Zaključila sem, čeprav mu nisem rekla zakaj.

Naslednjega sem spoznala čez nekaj mesecev. Bil je fant iz sanj na pogled. Čisto me je zmešal. Izvedela sem, naj bi imel punco ampak naj ne bi bilo zelo resno, zato mi je to dalo upanje. Meni je rekel, da je samski. Ponudil se je, da pride k meni na pijačo. Nekaj časa sem oklevala, potem sem ga povabila in začelo se je. Ni mi kazal nobenih čustev, zato mi ni bilo dobro. Ko pa smo se srečali, me je vedno povabil na pijačo. Po nekem času mi je bil vsega zadosti in priznal mi je, da je poročen. Zadevo sem zaključila. Komaj sem prišla k sebi.

V septembru sem spoznala nekoga, ki mi je bil sicer simpatičen, ampak nič več, saj sem vedela, da ima že dolgoletno partnerko. Nekajkrat smo bili skupaj v družbi in kazal je vedno večji interes zame. Naneslo je tako, da sva malo skupaj plesala, se objemala in lupčkala. Ampak zadeve nisem vzela resno. Nakar mi on reče, da se morava pogovoriti in če sem kaj razmišljala o naju. Povedala sem, da nisem razmišljala, da ima on itak punco, jaz želim resnega in da ostaneva kolega. On mi je povedal, da v zvezi že dolgo ni zadovoljen in da si tudi želi resno zvezo z drugo punco, in posledično poroko, otroke. Ter, da se je zaljubil vame in naj mu čimprej sporočim, če se bi odločila zanj. Deloval je zelo resno. Po tem dogodku sem o tem razmišljala, ponoči sanjala in se počasi tudi jaz zaljubila vanj, saj mi je bil super, čuteč itd. Rekla sem mu sicer da rabim več časa, on je rekel naj pohitim, ker bi rad z mano živel. Hitro sem se odločila, da z njim poskusim, čeprav ga nisem dovolj poznala. To je izvedel preko moje kolegice saj se do takrat nisva srečala. Bil je navdušen, takoj me je klical itd. A ko sva se naslednjič videla, se je obnašal precej bolj zadržano čeprav je rekel, da je vse ok, ampak da ne bi preveč hitela in da se moram jaz zares odločiti ter da se morava bolj spoznati. Prav tako mi je obljubljal večerjo, kino, toplice, a s tega ni bilo nič, nikoli se nisva uspela zares pogovoriti, mogoče tudi po moji krivdi. Odnos je ratal malo čuden, nekajkrat sva se še videla, tudi prespal je pri meni. Potem pa sem izvedela, da je šel s svojo v toplice in da se trudi da bi zvezo obdržal. Nič mu nisem rekla, on pa mi je še pisal če imam čas itd. Dovolj mi je bilo, zato sem mu napisala poslovilen sms…

Vse skupaj me žalosti. Kaj delam narobe? Mogoče preveč padam na besede in preden spoznam človeka, mu preveč dam.. Rada bi se kaj iz tega naučila, ker mi gre kar na jok…POvejte če vidite kje delam napako. Hvala.

Kaj, ko bi se za nekaj časa osredotočila le nase in ne na potencialnega moškega?
Snovi imaš ogromno, toraj ti dolgčas ne bo.. 😉

V 2 od 3 primerov, ki jih omenjaš, si se ukvarjala z vezanim tipom. In tebe še zanima, kaj delaš narobe?

Bi lahko bil problem sex?
Nekako privabljaš moško pozornost in jo tudi dobiš, a zgleda, da se zalomi nekje v postelji!
Opiši malo kako so se vedli po sexu pa ne po prvem, ampak na splošno.

Imaš pravo zmešnjavo zaradi tega iskanja, na silo ne gre. Strinjam se z Notto, da bi morala delati na sebi. Konec koncev smisel in cilj življenja je v osebni rasti, nekateri to počnejo v zvezi, nekateri sami, vsak od nas ima svojo pot; na silo delati spremembe ni vedno dobro.

Ker hoče nekaj na silo in avanturisti so hitro na razpolago. 🙂

Kje pa so “resni fantje”, zveze željni? Doma se sramežljivo skrivajo za računalnikom? Če je tako, ni čudno, da pretežno srečuje vezane avanturiste.

Ker hoče nekaj na silo in avanturisti so hitro na razpolago. :)[/quote]

leta, biološka ura dela tik tak in povrhu še obupano deluje. Enkratna vaba za avanturiste.

Ti bom jaz povedal kje delaš največjo napako….

Spremeni pogled na svet in napake lahko postanejo zabava!

Spremeni svoje mišljenje in svet se bo spremenil

itd itd itd….

v glavi je tvoja največja napaka 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ni čudno, da v reali operirajo pretežno avanturisti. Ponavadi so samozavestnejši in drznejši. “Resni fantje” so doma za računalnikom, kjer pišejo vsebinsko bogate poste, da je danes težko spoznati žensko. Potem se ženske pritožujejo, da srečujejo samo kurbirje, mirni fantje se pa pritožujejo, da jim vse ženske avanturisti poberejo.

idealna za ljubico ☺

btw: a je sedaj jasno kakšne pokveke so “4 jezdeci apokalipse” in kakšni desci si upamo ukvarjati se z bejbami ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bla bla. Pes ki laja, ne grize. Taki, ki ste nonstop logirani tu gor, zagotovo niste nikakršni uspešni jebachi. Zato se pa tolk napihuješ, ker si v reali navaden revček.

Pa kaj ji pišete,da naj dela na sebi a ne dela??

Jaz mislim, da je pač v življenju tako, da moraš sprejeti tudi kakšen kompromis. Pa čeprav s stisnjenimi zobmi. Pač tipi, ki jih omenjaš so bili vezani morda bi sčasoma pustili svoje izvoljenke zaradi tebe.

Zakaj ti to pišem? Zato, ker si sedaj v teh letih, ko samskih u redu tipov (kot sem naprimer jaz), ki si jih bila vajena v zgodnjih dvajsetih ni več. Vsi so v vezah in po moje ti ne preostane drugega kot da kateri kakšnega nezadovoljnega spelješ. Samskega tvojih let kakršnega si ti želiš pa da je normalen žal ne boš dobila.

Jaz mislim, da ti ne delaš nič narobe kvečjemu si preveč iskrena in poštena.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Samo jaz rajši ližem…. ker redkokeri paše če jo grizem med nogami 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti se imaš za v redu tipa? 🙂 Hahahaha….
Tudi to kar predlagaš, je milo rečeno podlo.

Calypso sej isto zate velja :))

Nisi ti pisal, da si samski? Zakaj ji torej svetuješ vezane, pljuvaš v lastno skledo? Povej ji raje, kje lahko sreča take, kot si ti.

Zakaj pa?

Ker si v približno isti situaciji kot ona :))

Ne, pa nisem. Tu nisem zato, da bi koga iskala, ni to moj cilj. Tukaj si predvsem širim obzorja, izmenjujem mnenja. Na tebi je v škodo, da vse ženske mečeš v isti koš.

Kako pa kaj tvoja ljubica? Te še ni povrgla? :-)))

mamo, teto, sestro … vprašaj za NM-3w … pa glej s kakšnim ksihtom se privlečejo domov od mene

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tudi to kar predlagaš, je milo rečeno podlo.[/quote]

podlo ampak realno… kaj je ženska delala drugih 10-15 let (20-35) glede na to da ji zdaj teče voda v grlo

Tudi to kar predlagaš, je milo rečeno podlo.[/quote]

podlo ampak realno… kaj je ženska delala drugih 10-15 let (20-35) glede na to da ji zdaj teče voda v grlo[/quote]

Kaj pa veš, kakšne so bile njene potrebe in cilji 10 ali 15 let nazaj, ne moremo kar tako aroganto sklepati in sikati o biološki uri ipd neumnostih. Niti tega ne vemo, če ji res teče voda grlo. Mene s svojo objavo ni prepričala, da ve natančno kaj hoče, mi deluje izgubljena; morda se preveč primerja s svojo generacijo, ne vem. Pristnost želj ni zanemarljiv faktor.

To je najboljša varianta. Zapelji poročenega, saj je vsak drugi doma nezadovoljen.

Verjamem, da če drugemu namerno zakon/vezo razdreš, da se ti to vrne (v še bolj grdi obliki).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close