Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje boste porabili bone

Kje boste porabili bone

Kje ste porabili bone (lanske) in kje boste nove?

Nisem jih še, pa bi jih, samo ne vem kje, kako…. A je kej pametnega?

Ravno vceraj sem pisal DURS, da jim jih podarjam. Boga drzava naj ima te bone. Jaz jih ne rabim. Ker to vam bo ta lopovska drzava vse pobrala nazaj.

Nikjer, naj se grejo solit s temi forami. Zanalasc nikjer!?

Samo res ste u iber hinaci. Govori se o 3,6 milijardni korupciji, več ali manj izpod levih vlad, ker so vladale.

Tle pa bonov nočete,…. aha, jih boste raju prasscem pri koritu podarili…. k so se navadili krast (govorim o 3,6 milijardni zadevi korupcije)….

Vi si prav želite biti pokradeni, ali pa ste plačani iz naslova goljufov… Sej ne rečem, tam kradejo milijone, ne stotake.

Lani za 14 dni dopusta, letos nikjer. Naj jih imajo.

A jih lahko porabim v katerikoli knjigarni za knjige?

Odgovor na objavo uporabnika
vaxx, 16.07.2021 ob 14:22

A jih lahko porabim v katerikoli knjigarni za knjige?

samo letošnjega

Lanskih nimam vec, letosnje bom porabila takoj,ko bo mozno, ce ne drugje v gostilni.

Lanskih nismo porabili ,  letosnje pa je tudi vprasanje ce jih bomo.  V Sloveniji me ne mika nikamor, obozujemo hrvasko obalo.

ZOO, restavracije, zvezki…

Vi kar sanjajte. Vsako podjetje se samo odloča ali bo sprejemalo bone al ne ter če jih bo sprejemalo kakšna bo njihova minimalna vrednost. Večina gostiln jih ne misli sprejemat, prav tako se knjigarne še odločajo ali jih bodo sprejemale in za kakšne nakupe.

Zaradi birokracije pri vnovčenju izbire sploh ne bo toliko kot si večina tu predstavlja.

bomo šli jest kosilo, večerja, ni problema, jaz in mož 100, otroka 50, ene 4-5x bomo že šli fajn jest.

Sploh ne verjamem, da jih kdo ne bo izkoristil. Zakaj pa ne bi šel vsaj na dobro kosilo? To je samo pritlehno nabijanje proti vladi.

Lanski boni: čudovit apartma na Pohorju, pa nam je še ostalo. Letos bomo 5x prenočili na različnih lokacijah po Dolenjski, Kočevskem in Posotelju.

ena mama500, 16.07.2021 ob 16:32

Sploh ne verjamem, da jih kdo ne bo izkoristil. Zakaj pa ne bi šel vsaj na dobro kosilo? To je samo pritlehno nabijanje proti vladi.

Zakaj ne verjameš? Moji lanski so neuporabljeni, letošnji bodo tud.

Dopust plačan s čistim kešom, tudi vse kar sodi zraven. Torej tudi dobra kosila in večerje. Ah, priznam da mi bo sedlo, da ne bom kuhala med dopustom. ?

Ker so eni taki prekleti snobi (skoraj kot Arabci), ki mislijo, da lahko varuškam  pljuvajo v obraz, samo zato, ker so pod njimi, na enak način. V vsaki pori družbe to islamsko  zlo že začenja iz najmanših por ven udarjat in sekat – ti žleht komentarji in ljuje.  Tako vidijo te z boni, kot nekaj manjvrednega, da če imaš bon si garjav in nisi enako vreden.

Lanske sva porabila šele pred dobrim mesecem.  Letošje bova najbrž tudi, a kje in kako , še ne veva.

Jim jih ne pustim.

dejte mal povedat, 16.07.2021 ob 13:16

Kje ste porabili bone (lanske) in kje boste nove?

Nisem jih še, pa bi jih, samo ne vem kje, kako…. A je kej pametnega?

Pri lokalni kelnarci bom dal za rundo!!

Bruhuhuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Lanski porabljeni, letošnji za knjige in šolo. SUPER!

Mene bi bilo SRAM kam it in placat s boni!
p.s. Samo NAIVNEZI mislijo,d a so boni zastonj in da jim jih ni treba placat! ehhehee

Ali te je sram tudi, ko dobiš otroške dodatke? Pa upokojence je sram, ko imajo brezplačen prevoz? Čemu le. Jaz sem jih porabila za lepe počitnice na Štajerskem, letošnje pa tudi nameravam. Kaj bi morala, po tvojem, plačati, da sem naivna? Nič nisem plačala.

Na kurbah, po 15€, ene 7, da bo potres v Lj. ??? Da ne bo žena plačevala mi.????

Desperadodajka, 16.07.2021 ob 17:03

Mene bi bilo SRAM kam it in placat s boni!
p.s. Samo NAIVNEZI mislijo,d a so boni zastonj in da jim jih ni treba placat! ehhehee

Nihče ne misli, da bonov ni treba plačat, saj smo vsi davkoplačevalci, denar pa ne pade z Lune. Taki, kot si ti, ki jim je nerodno plačati z boni, so pa neumni, če nič drugega. Torej boš nekaj plačala in za to dobila prazen nič. Jaka stvar!

Letošnje v kupleraju. Lanskih nisem, ker je bilo za prenočišča. Lanskih je izkoriščeno le 41% vrednosti, kpristilo jih je pa 51% ljudi. Toliko imamo torej popolnih debilov v Sloveniji.

Nisva še nič.

Za lanskih 400 eur (2×200) bova jeseni šla za teden dni na en hudo lušten kmečki turizem na Gorenjsko.

Za letošnjih 200 eur (2×100) pa bom nakupila pol police knjig.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close