kje bomo pa zdaj čvekal?
če se bo zaprlo, s bo zaradi levičark. ultra toxičnih feministk. red pil content, orej moj. o moških. o tem kakšne prasice so ženske, kurbetine, ej postal premočan. preveč ej bilo pritožb, ženskih luzerk. feministk, lezbačik. ženskih narcistk. saj to ej tipično za narcise. rajeu ničijo fse , zvezo otroke, kot da se sprijaznizjo z resnico. da niso popolne. da so svije.
to ej tukaj problem. ker ni resnice. jaz povem resnico o ženskah. pa me sovražijo. in fseo stale samice koklr toliko normalen, ne razumejo, da bi morale te umske bolniceo dstranit same. in rečt hočemo še njega – mene. ker drugi vas ne bo nič naučil. to je edina resnica. z mano imate resnico. in to pač narice boli. ženski ego je prizadet. evičarji bodo zaprli. ne desničarji.
Anonimno 9074, 22.09.2025 ob 12:48
…ko se drug teden zapre Starševski čvek?
Kar naj se že zdaj prirejajo podatke. Da ne govorim o tem kako nas elita ki nas zajeda obenem s tem nadzoruje.
Že zdaj so gor fejk podatki tako o zbranosti kot številu odgovorv.
Vse se je začelo, zanimivo, s kritiziranjem goloba in njegove kurtizanre.
Zelo zanimivo “naključje”.
Pa vseeno gej PV, mojega glasu nikoli več ne dobiš na volitvah ne ti ne Janša.
Dobrodošli v vladavino velikega brata kjer za minimalca tezgarite in nam lupijo kožo z davki ter nas dušijo s 50 tisoč ptepovedmi.
V naslednjem življenju hočem bit žival al pa se sploh ne več utelesit.
Anonimno 3469, 22.09.2025 ob 13:24
če se bo zaprlo, s bo zaradi levičark. ultra toxičnih feministk. red pil content, orej moj. o moških. o tem kakšne prasice so ženske, kurbetine, ej postal premočan. preveč ej bilo pritožb, ženskih luzerk. feministk, lezbačik. ženskih narcistk. saj to ej tipično za narcise. rajeu ničijo fse , zvezo otroke, kot da se sprijaznizjo z resnico. da niso popolne. da so svije.
to ej tukaj problem. ker ni resnice. jaz povem resnico o ženskah. pa me sovražijo. in fseo stale samice koklr toliko normalen, ne razumejo, da bi morale te umske bolniceo dstranit same. in rečt hočemo še njega – mene. ker drugi vas ne bo nič naučil. to je edina resnica. z mano imate resnico. in to pač narice boli. ženski ego je prizadet. evičarji bodo zaprli. ne desničarji.
Zapira se zaradi takih kot si ti. Kakšno resnico ti sporočam neki, samo sovraštvo iz sebe bruhas. Za tebe mi je najmanj žal, kje boš sedaj filtriral sovraštvo, boš z nožem začel slediti ženskam starim nad 40 let. Crkni govno
Forum je zaprt za komentiranje.