Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje boli srce?

kje boli srce?

že 2 dni me boli…ne vem če je srce….tik nad dojko, na sredini oz. malcev levo. Nekako v intervalih, kot bi me pri vdihu. Če zadržim dih, pa tud vsake toliko, kot da bi bolel vdih, izdih pa ne.
Drugače se počutim ok, nič posebnega.
Mi lahko kdo opiše, kako boli srce? Oz. če imaš težave s srcem.
Sem sama, malo me je strah, če se mi kaj zgodi…..pe ša kak teden bom sama….

To je mišica

A imaš/si imela kakšne probleme z pljuči? Opisuješ da te boli pri dihanju…

So pljuča, želodec, ki lahko podajajo znake, ker pač tiši, so panični napadi, ki govorijo o tem, da je kaj narobe s srcem, pa ni.

Je pa sedaj veliko viroz. Pri nas sta dva junaka hodila v službo zato, da sta junaka, čeprav tveganj ne razumejo, da se kdo drugi okuži. Grem na dopust. Le dopust mi ni povedal, da sem pobrala celo malhko bacilov od viroze, jo nesla domov, obležala. Ker sem ogromno tudi kihala in ker pljuča niso zdržala vsega napora, me je tudi bolelo pri vdihu. Na koncu sem še kašljala, pa je bolelo prav tam, kjer praviš ti, ker se nisem mogla odkašljati. Ko se je samo pozdravilo, sem ob kašlju začutila tisto pikro bolečino prav tam, ampak samo da sem se odkašljala in dokončala viruse, ki so jih trosili. Pridem pa v službo po tednu dni, pa spet vsi okuženi. Zaenkrat ok.
Drugače imam zdravila za srce, samo to, kar praviš ti, je pač vremensko in virusno.

Srce NE boli. Znaki za bližajoči se infarkt so čisto drugačni. Bolečina v levi roki, recimo.

To kar boli tebe ni povezano s srcem.

Bolečino v levi roki čutim že od otroštva…

Poleg zgoraj naštetega je še možnost mišično skeletne bolečine. Bolečina, ki nakazuje probleme s srcem, pa se kaže bolj v sredini prsnega koša in seva večinoma v levo roko, lahko pa tudi v čeljust in hrbet.

Tesnoba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close