Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje bi našla punco za resno zvezo

Kje bi našla punco za resno zvezo

Nekaj me zanima kje bi našla punco za resno zvezo mi kako kdo pomaga najti takšno punco

v pomanjkanju opcij si najdi moskega, jih mas dost pozenscenih, dokler mu ne bos gat slekla se vedla ne bos hehe

Koliko si stara, kaj te zanima, kaj beres, v kaj vejames, kaj poslusas, imas psa? Macko? Izobrazba? Narodnost? Brati – sestre? Odnos z druzino? Nepredelane travme? Slabe izkusnje? Dobre? Bivse veze? Odnos z bivsimi? Avto? Darovi? Umetnost? Pojes? Igras?

Potrebujem žensko s stanovanjem, kjer bi me za stalno prijavila.

Odgovor na objavo uporabnika
Lana887, 07.08.2025 ob 15:51

Potrebujem žensko s stanovanjem, kjer bi me za stalno prijavila.

Take Matere Tereze ne  boš našla, ker ima večina žensk vsaj eno zrno šoli v glavi.

Haaaaaahaha haaaahaha, da se te ne more znebiti v stanovanju za katerega 3 generacije delajo prekleta gnida parazitska.

Saj imate parado. Tam jih je kolikor hočeš.

Na paradi jih boš našla…z lasmi v vseh barvah modre, rdeče, vijolične… kategorija od 100 kg naprej, s tatuji, pirsingi…

Nerablond777, 07.08.2025 ob 15:32

Koliko si stara, kaj te zanima, kaj beres, v kaj vejames, kaj poslusas, imas psa? Macko? Izobrazba? Narodnost? Brati – sestre? Odnos z druzino? Nepredelane travme? Slabe izkusnje? Dobre? Bivse veze? Odnos z bivsimi? Avto? Darovi? Umetnost? Pojes? Igras?

si a huje kot FBI ene ste res usekane v trajno

Lana887, 07.08.2025 ob 12:17

Nekaj me zanima kje bi našla punco za resno zvezo mi kako kdo pomaga najti takšno punco

izpovedi moje bivse ki je bila lezbika, tista ki išče ponavadi nastrada ker zenska dela na tem da uniči drugo zensko ali pa jo da na povodec!

Saj s povodcem bi bila tudi zadovoljna, da ima le stalno prebivališče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close