Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje bi lahko spoznal takšno žensko?

Kje bi lahko spoznal takšno žensko?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 13.08.2025 ob 15:41

so so

če so tako superiorne tvoje punce, zakaj pa so samske?   zakaj ni nobena poročena?  a ste fse lezbačike. verjetno niste.  ste pa fse umske revice. sprane v feminizem.  poroka ni partnerstvo.  je odločitev.  so zunaj moški kot ji ve lzerke želite. ve ničvredne samice z vašo ničvredno smrdljvo pičko.  obstajajo moški, obstajamo moški, kot si jih ve želite. so zunaj.  jih vidite.  ampak kaj si ti moški želijo od samice?   kaj si taki moški kot si jih ti želiš, kaj si oni želijo.  zelo enostavno.   NE VAS- NE TEBE I NTVOJIH PUNČK.

Raje samska kot pa s tipom, kot si ti.

Ni pomembna samo zunanjost, je pomembna tudi notranjost in način razmišljanja in tvoj je tak, da normalna ženska res ugotovi, da je pravzaprav biti samska prav super

Točno mene si opisal. Pa še precej imam pod palcem, mimogrede.

Te pa ne bi spustila na kilometer blizu, veš. Osnovnih manir nimaš. Najprej se predstavi, potem pridi ven s svojimi željami. Pustiva, da te pravopis tudi žuli, saj magisterij ti že lektor popravi, pa predporočno pogodbo tudi ?

Kako pa kaj tvoj karakter? Se znaš opisati?

Drugače boš pa ziher tapravo na monu našel, ja…. Tudi s tebi enakovrednim magisterijem ?

aaaa, kako osvežujoče za mon- šoping listki ?, kaj naj ona da na mizo.. ziher obstaja tudi taka.

ps- pametni pogovori nimajo povezave z šolsko izobrazbo.. poglobljenih pogovorov pa marsikdo niti ni sposoben, vse ve vrti v nekem plićaku..

Zakaj bi si pa hotel spoznati še eno, ki te itak ne bo marala, avtor?

Anonimno 3060, 12.08.2025 ob 09:56

Ta forum je leglo LEVIH IN DESNIH psihopatov in SVOBODNIH zombijev KATERI ŽE 3 + LETA VESELO PLEŠEJO.

Poleg tega, da zapis avtorja odraža slabo pismenost, se mi glede na uporabo izrazov tudi dozdeva, da je tip že nekoliko v letih. Zdaj pa bi se kar naenkrat rad ustalil in imel lepo in pametno žensko, z otroki in časom za športanje večkrat tedensko itd. Pa niti ne ve, kje takšne najti. Kako pa živi, da nobene takšne ne sreča? Ali pa jim je sam popolnoma nezanimiv, ker ne izpolnjuje niti enega kriterija, ki ga sam zahteva od žensk.

“pol moraš  najdit nekoga kot sme jaz.- to bo težko. da ti pomaga  pri stilu, oblačneu”

Firbec matra, kako bi zgledal tak image makeover, upam da ga ne bi napravili v ful ozke, na kolenih strgane kavbojke, npr. DSquared, da jih imajo v BTCju, krajše hlačnice, da se vidijo kosmate noge nad štunfi, spodaj superge z debelim podplatom, da je par cm višji, obvezno firma, zgoraj oprijeta majica s kratkimi rokavi, spet firma, Stone Island ali kaj tazga, + obvezni oversize sončni špegli, Gucci ali kaj podobno kičastega, frizura pa pobrit po straneh, zgoraj in zadaj pa voluminozne in daljše, tzv. bundesliga stil, izdatna količina voska, da se to lepo šajna.

Za to estetiko je skorajda nujen tudi specifičen način hoje, malo bolj na široko, po “moško”, v komunikaciji pa pogosta besedna zveza majke mi.

v kakšni teretani

.https://www.youtube.com/shorts/Sti47kZLEZM?feature=share

.https://www.youtube.com/shorts/SXx6wNQhX8I?feature=share

Stara forumašica (res ta prava)

jaz sem moški zate ne tip. tipi so tisti ki tebe jebejo.   ti si malo pomešala dejstva.  ti lahko moškega, mene recimo zavrneš, takrat ko jaz tebe zaprosim za roko. nič prej.  ampak ti moraš do tega prit. ti, ne boš nikoli prišla do tega. ker te nihče ki bi ga ti spoštovala- NE ŽELI.   moškim , nam je brez takih levih fašsitk super. turdimo se da feminstik ne srečamo. fse naredimo. da nimamo opravka z takimi kuzlami ničvrednimi.  si ti že kdaj videla dobrega moškega, postavnega, uredu izgled, kompetenega z neki dnarja, da ima debelo levičarko. shirano feminsitko?  neko sdatrikulo nad 30??  si kdaj?    nisi a ne.  ker tega ni.  ker ne obstaja.  ker taki moški si lahko izbiramo. imamo opcijo.  ženska ima opcijo če je lepa od 20 do 25. pol je konec.  ti in tvoje male kuzlice, zakaj bi jaz ali pa nekdo drug plačal tebi al ikeri drugi za sex. pnudil sploh plačilo, lepe besede za sex?  tvoja pizda ni nič posebnega.  fsaka pride standardno z luliko. mlajša ko je , lepša je.  4 milajrde žensk je. v vsaki družbi je nekako 2/3 žensk in 1/3 moških. četudi bi se fsi moški poročili ostane 1/3 žesnk samskih. in ti in tvoje kuzlice ahutične mislite da iamte vzvod odločanja in izbire??  po kaki logiki to?   biti žena je častni naziv.  totalno nezrela si. oprana v feminizem.  ti sploh veš ne kako vlogo ima žena. kakšno ima mož. tebi se sanja ne.

če ste tko superirone ve lezbačike, ZAKAJ NI NOBENA POROČENA?   ker obstajajo moški, ki si jih želite. so zunaj, jih vidite. povsod.  ampak kaj si ti moški želijo do ženske. kaj lahko takek uzlice meni ponudijo, kaj mi ne more 23 letnica??  ki je že žena- ki bo ubogala, bovodljiva, bo lep oskrbbela za otorke, bo fit, suha.  ti si že tolk stara da niti frocov več  ne moreš imet.  to ste ničvredne samice.  brez kake koli vrednosti.

seveda ti lahko pišeš proti meni pa gopcaš pa žališ. logično. kr daj.  rezultat je viden. jaz imam 20 otrok ve pa nobenega.  jazdobim 20 letnico kadarkoli želim.  ti pa enga luzerja ne moreš prepričat da bi te zaročil.  pizdo daješ nekemu jebačeku gnoju ugabnemu, ki ti povee da te ne bo poročil!! pove ti pa mu daješ da si sprazni svoja smrdljiva jajca.  sama ga ocenjuješ da ni dost dober zate za moža, pa mu daješ da ge guzi ko kurbo ugabno. to je zate normalno?    pol pa birada pogoje psotalvljala nekomu ki je res uredu??  si ti še normalna.

poglej,  ti nimaš izbire.  ti bi morala biti zadovolja da te sploh kdo želi, kdorkoli.

za enkrat samski, 13.08.2025 ob 10:55

Pozdravljeni,

tudi sam sem prišel v tista leta in obdobje v življenju, ko bi se rad vstalil in imel družino. Želel bi si spoznati kakšno fajn žensko, pa ne vem, kje iskati. Zunaj vse samo v telefone bulji. Bom opisal kakšno bi hotel.

Seveda mi mora biti všeč tudi vizuelno, a to ni ključno. Da je objektivno luštna, postavna. Da se ukvarja s športom, dvakrat tedensko, trikrat, pač neka zmerna vadba, ne da je kakšna fitnes obsedenka. Da je vedno urejena, priložnosti primerno oblečena. Da ima rada hribe, spet ne neka obsedenost, ampak da greva recimo v soboto v Bovec. Poleg tega bi si želel tako, da ima rada otroke in si želi družine, tudi sam si namreč želim otrok. Rad bi, da je izobražena, da ima npr. magisterij. Ampak to ni vse. Mora biti tudi razgledana. Torej. Da jo zanima kaj se v svetu dogaja itd. Nočem neke punce, ki bi blebetala kaj so včeraj delali v Kmetiji, kater šporget bo kupila soseda Špelca in kako je parkirala Cvetka. Želim si tako, ki bi brala knjige, po možnosti ne dr. romane ampak kaj pametnega. Da ne bi cele popoldneve strmela v TV, telefon in tiktok, kot je zdaj moda. Pa da bi imela svoje hobije npr. igranje klavirja, slikanje ali kaj takega.

Torej, nekako že obupujem, ko vidim kakšne so te ženske. Nobena zanimiva, nič pametnega ne znajo se pogovarjat. No ja, a takšne ženske sploh obstajajo? Pa če kdo ve, kje bi lahko tašno spoznal.

Ne moreš se po cele dneve pogovarjati samo o globokih debatah in razmerah po svetu. Življenje je sestavljeno tudi iz banalnih stvari in včasih paše kakšen čevapčič tema.

Kaj pa boš z njo?

Anonimno 3469, 13.08.2025 ob 20:35

Stara forumašica (res ta prava)

jaz sem moški zate ne tip. tipi so tisti ki tebe jebejo.   ti si malo pomešala dejstva.  ti lahko moškega, mene recimo zavrneš, takrat ko jaz tebe zaprosim za roko. nič prej.  ampak ti moraš do tega prit. ti, ne boš nikoli prišla do tega. ker te nihče ki bi ga ti spoštovala- NE ŽELI.   moškim , nam je brez takih levih fašsitk super. turdimo se da feminstik ne srečamo. fse naredimo. da nimamo opravka z takimi kuzlami ničvrednimi.  si ti že kdaj videla dobrega moškega, postavnega, uredu izgled, kompetenega z neki dnarja, da ima debelo levičarko. shirano feminsitko?  neko sdatrikulo nad 30??  si kdaj?    nisi a ne.  ker tega ni.  ker ne obstaja.  ker taki moški si lahko izbiramo. imamo opcijo.  ženska ima opcijo če je lepa od 20 do 25. pol je konec.  ti in tvoje male kuzlice, zakaj bi jaz ali pa nekdo drug plačal tebi al ikeri drugi za sex. pnudil sploh plačilo, lepe besede za sex?  tvoja pizda ni nič posebnega.  fsaka pride standardno z luliko. mlajša ko je , lepša je.  4 milajrde žensk je. v vsaki družbi je nekako 2/3 žensk in 1/3 moških. četudi bi se fsi moški poročili ostane 1/3 žesnk samskih. in ti in tvoje kuzlice ahutične mislite da iamte vzvod odločanja in izbire??  po kaki logiki to?   biti žena je častni naziv.  totalno nezrela si. oprana v feminizem.  ti sploh veš ne kako vlogo ima žena. kakšno ima mož. tebi se sanja ne.

če ste tko superirone ve lezbačike, ZAKAJ NI NOBENA POROČENA?   ker obstajajo moški, ki si jih želite. so zunaj, jih vidite. povsod.  ampak kaj si ti moški želijo do ženske. kaj lahko takek uzlice meni ponudijo, kaj mi ne more 23 letnica??  ki je že žena- ki bo ubogala, bovodljiva, bo lep oskrbbela za otorke, bo fit, suha.  ti si že tolk stara da niti frocov več  ne moreš imet.  to ste ničvredne samice.  brez kake koli vrednosti.

seveda ti lahko pišeš proti meni pa gopcaš pa žališ. logično. kr daj.  rezultat je viden. jaz imam 20 otrok ve pa nobenega.  jazdobim 20 letnico kadarkoli želim.  ti pa enga luzerja ne moreš prepričat da bi te zaročil.  pizdo daješ nekemu jebačeku gnoju ugabnemu, ki ti povee da te ne bo poročil!! pove ti pa mu daješ da si sprazni svoja smrdljiva jajca.  sama ga ocenjuješ da ni dost dober zate za moža, pa mu daješ da ge guzi ko kurbo ugabno. to je zate normalno?    pol pa birada pogoje psotalvljala nekomu ki je res uredu??  si ti še normalna.

poglej,  ti nimaš izbire.  ti bi morala biti zadovolja da te sploh kdo želi, kdorkoli.

“jazdobim 20 letnico kadarkoli želim”

Ampak ste raje 24/7 na Monu da vas vsi pljuvajo?

hjahja, 13.08.2025 ob 20:41

Kaj pa boš z njo?

Sanja svinja o kukuruzu, še sam ne ve. Zato pa trola.

Ti, Anonimno 3469, daleč si ti od moškega. Misliš, da je moški tako nekulturno, prostaško in primitivno zmene kot si ti? Nimaš blage veze. Srečna vsaka, ki ne naleti na takega kretena.

P.S. Le kaj so ti lezbijke naredile? Te je katera pustila zaradi ženske? Verjetno. Pa ne samo ena, kot izgleda!???

mogoče v metroju

.https://youtu.be/dLBllo1fbl4

Sam si si odgovoril na vsa vprašanja in ugotovil, kakšne so ženske. od tu dalje razmisli, ali boš še dalje iskal iglo v kopici sena, ali pa boš raje užival v življenju izven resne zveze.

Podobni ljudje se zadržujejo na podobnih mestih. Kakšno življenje to živiš, če nobene ne spoznaš primerne? Kje se zadržuješ da same neprimerne najdeš? Očitno ne živiš tako kot si želiš da bi tvoja bodoča partnerka živela. Zakaj hočeš nekaj kar očitno sam nisi zmožen? Če bi imel življenjski stil kakršnega pričakuješ od bodoče partnerke, bi spoznaval takšne ženske. Oz. vsaj vedel bi kje se zadržujejo 🙂

samski cinik, 14.08.2025 ob 09:35

Sam si si odgovoril na vsa vprašanja in ugotovil, kakšne so ženske. od tu dalje razmisli, ali boš še dalje iskal iglo v kopici sena, ali pa boš raje užival v življenju izven resne zveze.

In vendarle so vredne vsakodnevnih javnih referatov tvojega veličastnega uma in neprecenljivega časa. …

Moj ženski um razlogov za tako početje ne dojema.

Anonimno 4714, 13.08.2025 ob 11:15

golazen babja podganja

pejt k unemu luzerju pa se zadavi s tisto kopalnico, kmetica zarukana

spotoma se pa še na platno poserji

A tebe so spet iz inštitucije spustili, ali si pobegnil?

Mogoče bi ti pa mama morala z “žajfo” oprati usta, ko so tako umazana.

Fuj, ogaba.

ne ozioraj se na kloaku tule.

Jaz razumem, da iščeš prijetno, razgledano žensko.

Kje najti…. gledališče, planine, muzeji, knjižnice

You are an idiot!

But don’t take it personaly.

Da je odrasla oseba, ki naj bi – vsaj po željah (utopijah) sodeč – imela akademski naziv, kopico pomembnih interesov, družbeno relevantnih po možnosti, oseba, ki naj bi brala svetovne klasike, ali pa vsaj resne zgodovinske romane in biografije velikanov, oseba, ki naj bi mestoma zašla tudi v gledališče in na koncerte resne glasbe, torej da je oseba takšne kozmopolitanske omike in subjektivne tankočutnosti sposobna napisati tako absurdno slab in odbijajoč ženitveni oglas je malodane skoraj nemogoče. Ali na kratko …

Sanja svinja o kukuruzu, a kukuraza nema. 

Toliko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close