Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje bi lahko spoznal takšno žensko?

Kje bi lahko spoznal takšno žensko?

..haha…in kaj ti ponujaš? od naštetega? kater so tvoje kvalitete’

Veliko kupilujes po spletu?

Digitalizacija ti je sprala možgane.

Naročiš, filtriraš kaj odkljukajte in kaj ne, s klikom na gumb ti prinese hitra pošta.

Ne gre tako! Vsaj še več kot 10 let, tega ne bo

Stari… pojma nimam, kje boš našel takšno idealno. ?

Že z veliko manj kriteriji je potrebno nabrati košaric od žensk, da jih ne znaš prešteti. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=vykhvwCSHj8&list=RDvykhvwCSHj8&start_radio=1

avtor ,ko delajo teste pnematik,je precej kategorji noter ,ene so ful pomembne druge obrobne .Z žensko si morata najprej bit všeč,privlačna ,si dišat ,bit kompatibilna  ,tudi v seksu…Neka izobrazba ja ,bolj važna je ćustvena inteligenca ,da se počutita dobro en z drugum ,da so vama všeč vsaj podobne stvari …vse ostalo je materjalizem…tko ,stvari morajo bit  enostavne ,prvinske …

Odgovor na objavo uporabnika
Kriza iz Pariza, 13.08.2025 ob 11:13

Anonimno 4714, 13.08.2025 ob 11:11

Stara forumašica (res ta prava), 13.08.2025 ob 11:08

Obstajajo, tudi samske.

Ampak imajo pa tudi zahteve

Kaj ji lahko ti ponudiš? Izobrazba, služba, hobiji…

DAJ ODFUKAJ TI PODGANA PRIMITIVNA LUZERKA POFUKANA, KAJ IMATA IZOBRAZBA IN SLUŽBA Z LJUBEZNIJO, TI KMETICA PRIZADETA ZAHOJENA MOTENA???

Si un ubrisan štajerc ne, xxl al kaj je že bil? Dej vozi

Kako je pa kaj tvoja mama zadovoljna s tabo? Pa ata? Sta te onadva naučila takega  lepega izražanja in obnašanja?Najbrž sta ponosna nate, a?

Odkrito povedano tudi men se gravza ta vas “kaj pa ti ponujas”. A smo na trznici in kupujemo kravo al kako?

Pa ti kriteriji…razumem, vsi imamo neke zelje kaj bi radi pri partnerju..ampak halo kaj pa ce so vsi okencki odkljukani, med vama pa ni privlacnosti? Kaj pa ce bos sel h frizerju in se zatreskas v tisto, ki te bo strigla?

Dajte malo stopit na realna tla. Parckanje ni to kaj ti meni ponujas in kaj jest tebi no

za enkrat samski

ČLOVEK  BERI ZDAJ.    TI   NISI  ZA MOŽA, KAM MOLI ZA OČETA.

si ti že razmišljal o moškem?  človek božji ti imaš imginarne želje.  saj tako po opisz že najdeš, kumot. sam to bo pol al lezbika, ločenka in ultra feministka.  take nimajo otork. ne želijo otrok.   ti sploh ne veš, kako vlogo imaš v družini, kot biti mož.  ti si isti kot te ženske, ki jih iščeš?  t si totalno nezrel.  tebi sanja ne kaj bi naj počel mož in kaj ata.  ne vem koliko str?   recima da si 38. uganjavam evo.  ti moraš prvo nehat delat tvoje hobije. to je prvo. pol moraš  najdit nekoga kot sme jaz.- to bo težko. da ti pomaga  pri stilu, oblačneu in sploh v življenju.  ker ti res nimaš pojma.  pol pa moraš začet iskat. žensko ki želi sedaj biti mamica in gospodinja.   če bo imela ful ozke boke ali ne, da bo lahko hodila v klanc ali ne, če bo brala neke pofukanek njige ali ne,  KAJ IMA TO VEZE Z DRUŽINO IN OTROCI?  KAJ?   poroka ni partnerstvo.  poroka je odločitev.  ni to ljubezen. to pride kasneje.  poroka jeo dločitev moškega, da bo poročil neko samico in ji naredil 3 otroke. min 2.  ona vzgaja otroke do 5 leta, NAPREJ TI!   idi v ženitno posredovlanico.  plačaj za 10 zadetkov, o ženskah ki se sedaj takoj želijo poročit.

ne gledat intelektualk ki čitajo.  ne glej uni,. družboslovke.  ti morša imet toliko denarja, da ona ne rabi nujno hodit v sluzbo.  ne rabi bit suha ful in ful lušna. zakaj bi morala bit? je nujuno?  kaj lepota bo tebi dala druzino lepo?   ne rabi bit kot moja žena.  pač je kaka je. se ni sama delala. važno da ima neko šolo, 3l etno da to zna delat. da je pridna hoče imet druzino, se hoče poročit prvo. s teboj?!!

pa ne sex  2 leti.  prvi zmenek,  sex. drugi zmenek sex in zaroka, 3 mesec poroka. majhna.  in že mora bit noseča na poroki.

kaj ti kompliciraš tolk??   tudi psa si morša kupit takega, ki ti jekratakerno pblizu ne vizuleno!!!   n rabi bit darja klishina, izibmajeva, nathlaie caughlin. če ni pač ni.  če nič ne zna pač nič ne zna. če ne čita pač ne čita. pač gleda tik tok. kaj zdaj?  z čem imaš ti problem z njo al sam seboj?

si ti fighter?  imaš črni pas v judu?  bjj?   zaš avto popravit= si mehanik, tehnik?  kakšni hirbi??   v hribe bi rad??

ok. pridi z nami v hribe.  ti si najdi umirejno, običajno žensko. prijazuno fajno, skromno, pridno, delovno,  je kakšna je. saj ne govorim sedja da mora bit  gozna. običajno.  pa če boš to našel, pa poročil, boš lahko šel z nami hodit.  pa boš nosil, puško, pa rukzak, pa bomo še kaj našli. pa boš lazil 3 dni, posran in pohcan okoli, pa vmes se boš šel mma. pa tko bo akcija. dovolj.  sam nehaj pogoje psotavjat.  normalna ženska, ne zmore veliko.  kaj biti rad človek?  kake želje imaš ti?  nem orpe imet fsega.  ti bi rad imel  moderno žensko 176  55 kg atletsko ful, plezalko, ki bo uni prof. matemtike in bo želea imet otroke.  TEGA NI!!  ker to je lezbika

mal ose normaliziraj ti. pa spusti te tvoje kriterije na mau bolj človeško raven. kaj bi ti rad?  kaj?  kaj si ti ? rambo? si ti  187 pa 90 kg pa mašina?

poglej, najdi si kuharco, neko naravoslovko,  čist fseeno. fseeno kako zgleda.  ti si res  do konca zblužen no.

moški mora imet odber karakter bit umirjen in fizično močan kompetenten in dober učitelj.  ženska pa mora bit lešpa, suha  športna in bit mamica in pazit na druzino da je lepo skupi.  zate ta del lepota odpade.  ker nima smisla.  nehaj  zahtevat od ljudi, ne vem kaj.  pomiri se, pa začni delat stvari za tvojo starost. kaj pa boš v hribih?  na morje se gre z družino.

tuntek en, ti bom dal jaz, mora bit izobražena. jebemti glupan fuknen.

Seveda obstajajo, samo ne tam kjer ti gledaš. Tako kot ne greš svinjskega kotleta v ribarnico iskat, tudi takšnih punc ne najdeš tam kjer gledaš. Jaz jih veliko spoznam pri prostovoljnem delu. Ogromno študentk, redko kdaj kakšen moškega spola. Vse so razgledane, fletne, ne razkazujejo se po netu, pomagajo, tudi potujejo kot prostovoljke. Rade hodijo na potopisna predavanja, se učijo novih jezikov recimo, ena me je nahecala da smo šle na kuharski tečaj in je bilo veliko mladih punc tam. Redno obiskujejo knjižnice, gledališče ipd.. So pa to večinoma punce ki iščejo partnerja. Nekoga ki jim bo in najboljši prijatelj in ljubimec. Ne iščejo nekih površinskih odnosov. In ja večinoma so samske.

Kako lahko tolk frustracij spravte v en tak esej, men ni jasno 😀

Mi kakšno predstaviš 36 letnemu samskemu športnemu fit moškemu, KI IŠČE TAKO . Sem iz Gorenjskega konca .

Anonimno 3469, 13.08.2025 ob 12:04

za enkrat samski

ČLOVEK  BERI ZDAJ.    TI   NISI  ZA MOŽA, KAM MOLI ZA OČETA.

si ti že razmišljal o moškem?  človek božji ti imaš imginarne želje.  saj tako po opisz že najdeš, kumot. sam to bo pol al lezbika, ločenka in ultra feministka.  take nimajo otork. ne želijo otrok.   ti sploh ne veš, kako vlogo imaš v družini, kot biti mož.  ti si isti kot te ženske, ki jih iščeš?  t si totalno nezrel.  tebi sanja ne kaj bi naj počel mož in kaj ata.  ne vem koliko str?   recima da si 38. uganjavam evo.  ti moraš prvo nehat delat tvoje hobije. to je prvo. pol moraš  najdit nekoga kot sme jaz.- to bo težko. da ti pomaga  pri stilu, oblačneu in sploh v življenju.  ker ti res nimaš pojma.  pol pa moraš začet iskat. žensko ki želi sedaj biti mamica in gospodinja.   če bo imela ful ozke boke ali ne, da bo lahko hodila v klanc ali ne, če bo brala neke pofukanek njige ali ne,  KAJ IMA TO VEZE Z DRUŽINO IN OTROCI?  KAJ?   poroka ni partnerstvo.  poroka je odločitev.  ni to ljubezen. to pride kasneje.  poroka jeo dločitev moškega, da bo poročil neko samico in ji naredil 3 otroke. min 2.  ona vzgaja otroke do 5 leta, NAPREJ TI!   idi v ženitno posredovlanico.  plačaj za 10 zadetkov, o ženskah ki se sedaj takoj želijo poročit.

ne gledat intelektualk ki čitajo.  ne glej uni,. družboslovke.  ti morša imet toliko denarja, da ona ne rabi nujno hodit v sluzbo.  ne rabi bit suha ful in ful lušna. zakaj bi morala bit? je nujuno?  kaj lepota bo tebi dala druzino lepo?   ne rabi bit kot moja žena.  pač je kaka je. se ni sama delala. važno da ima neko šolo, 3l etno da to zna delat. da je pridna hoče imet druzino, se hoče poročit prvo. s teboj?!!

pa ne sex  2 leti.  prvi zmenek,  sex. drugi zmenek sex in zaroka, 3 mesec poroka. majhna.  in že mora bit noseča na poroki.

kaj ti kompliciraš tolk??   tudi psa si morša kupit takega, ki ti jekratakerno pblizu ne vizuleno!!!   n rabi bit darja klishina, izibmajeva, nathlaie caughlin. če ni pač ni.  če nič ne zna pač nič ne zna. če ne čita pač ne čita. pač gleda tik tok. kaj zdaj?  z čem imaš ti problem z njo al sam seboj?

si ti fighter?  imaš črni pas v judu?  bjj?   zaš avto popravit= si mehanik, tehnik?  kakšni hirbi??   v hribe bi rad??

ok. pridi z nami v hribe.  ti si najdi umirejno, običajno žensko. prijazuno fajno, skromno, pridno, delovno,  je kakšna je. saj ne govorim sedja da mora bit  gozna. običajno.  pa če boš to našel, pa poročil, boš lahko šel z nami hodit.  pa boš nosil, puško, pa rukzak, pa bomo še kaj našli. pa boš lazil 3 dni, posran in pohcan okoli, pa vmes se boš šel mma. pa tko bo akcija. dovolj.  sam nehaj pogoje psotavjat.  normalna ženska, ne zmore veliko.  kaj biti rad človek?  kake želje imaš ti?  nem orpe imet fsega.  ti bi rad imel  moderno žensko 176  55 kg atletsko ful, plezalko, ki bo uni prof. matemtike in bo želea imet otroke.  TEGA NI!!  ker to je lezbika

mal ose normaliziraj ti. pa spusti te tvoje kriterije na mau bolj človeško raven. kaj bi ti rad?  kaj?  kaj si ti ? rambo? si ti  187 pa 90 kg pa mašina?

poglej, najdi si kuharco, neko naravoslovko,  čist fseeno. fseeno kako zgleda.  ti si res  do konca zblužen no.

moški mora imet odber karakter bit umirjen in fizično močan kompetenten in dober učitelj.  ženska pa mora bit lešpa, suha  športna in bit mamica in pazit na druzino da je lepo skupi.  zate ta del lepota odpade.  ker nima smisla.  nehaj  zahtevat od ljudi, ne vem kaj.  pomiri se, pa začni delat stvari za tvojo starost. kaj pa boš v hribih?  na morje se gre z družino.

tuntek en, ti bom dal jaz, mora bit izobražena. jebemti glupan fuknen.

Ne iščem inkubatorja, ampak PARTNERKO. Nekoga, ki mi bo zanimiv, da jo bom rad poslušal, da bo na večerji z znanci naredila dober vtis… Ne rabim obupanke, ki bi rada bila žena in mamica. Naj si dobim nekoga s triletno šolo? Ma ni šabnse, da bo moje otroke neka neizobražena in po možnosti primitivna ženska vzgajala. Seveda mora brati, imeti hobije itd. Nočem neke glupanke, ki mi bo strmela v tiktok.

??? viš kako si “razgledan in izobražen” ???

Primitivka s triletno solo!! Da dol pades! Teb res ni pomoci. Pojdi na eskort.

Pa zaenkrat se pise skupaj, ti MAGISTERIJ ?

# za enkrat samski

Non stop naštevaš, kaj bi ti in tvoje kriterije. Ne gre to tako.

Pozabi na svoje kriterije. Edini kriterij naj ti bo, da te ženska sploh hoče, tudi če je tepka. Vzameš tisto, ki te sploh hoče. Simpl ne?

Te sploh nobena noče, tudi največja tepka? Jebeš pol kriterije.

Ma dej no ,lahko je una s triletno šolo dosti bolj prijetna ,čustveno čuteča ,kot una z doktoratom ,tako ,da vprašanje katera bo pustila boljši vtis na večerji s tvojimi znanci ,ma s to izjavo  ,si pa res fuknjen v glavo…

za enkrat samski, 13.08.2025 ob 12:20

Ne iščem inkubatorja, ampak PARTNERKO. Nekoga, ki mi bo zanimiv, da jo bom rad poslušal, da bo na večerji z znanci naredila dober vtis… Ne rabim obupanke, ki bi rada bila žena in mamica. Naj si dobim nekoga s triletno šolo? Ma ni šabnse, da bo moje otroke neka neizobražena in po možnosti primitivna ženska vzgajala. Seveda mora brati, imeti hobije itd. Nočem neke glupanke, ki mi bo strmela v tiktok.

Lej… mal ga sviraš, ne postavljaš ti pogojev. Na tebi je, kaj sploh lahko dobiš.

koliko si star nisi napisu

Kaj pa ti?

Kaj ti lahko ponudis taksni zenski?

Ti povem, ko smo se mi parckali, nismo razmisljali o vse takem, bistvo nam je bili, da smo osebo cutili in se nam je vecini dobro izslo za 30 in vec let.

Phaha ??????☺️☺️☺️☺️☺️☺️, a to un piše, ko je pisal, o grosti, debelosti in pleši. Oprostite, zgolj reakcija na zadnje brano. ?☺️☺️☺️☺️ Kle na morju so, od do, pa res nobenga ne briga, če je magistrirala. Nekaj je fajn riti, druge povprečne. Res nobena ne nosi izobrazbe na čelu. Imajo pa, po videnem družino, oa ceprav je rit takšna in takšna. No, moški pa tudi, takšni in takšni. Nekaj ze imajo, da so se povohali z otroki. Kaj je pa potem, ko pridejo domov, je pa drugo. Gospa na poti je recimo povedala, da je mož brez želodca. Drugače pa iskriva in humorna. Ti bi pa superlative. Evo čakam*, da muzko ofnajo. Koncerte plačajo, no jest pa vse to iz confort cone poslušam. ?☺️☺️☺️☺️☺️

zeloodvisno02, 13.08.2025 ob 12:32

Ma dej no ,lahko je una s triletno šolo dosti bolj prijetna ,čustveno čuteča ,kot una z doktoratom ,tako ,da vprašanje katera bo pustila boljši vtis na večerji s tvojimi znanci ,ma s to izjavo  ,si pa res fuknjen v glavo…

No bodimo realni, ena ki je v zadnjih 10ih letih končala triletno šolo in ji je to ok pač ne bere, še manj jo verjetno kakšno kulturno udejstvovanje zanima, najhuje je da nima verjetno nobenega interesa sploh se kaj novega učit, slediti stvarem, splošna razgledanost ipd. je verjetno tudi zelo nizka. Ker je razlika med 50+ starim človekom s srednjo šolo, ki v večini kaj dosti več izbire ni imel in med mladim človekom, ki se mu ne da učit. Ker bodimo realni, tisti ki gredo sedaj na triletne šole niso ravno vzor intelekta, discipline in zanimanja do novih stvari. Svoji k svojim. Sanjarjenje kako bo čistilka/frizerka ipd. pristala z kirurgom/odvetnikom/podjetnikom ipd. je fantaziranje. V resnici taki ljudje nimajo čisto nič skupnega. Nekaj je seks, nekaj pa ustvarjanja življenja skupaj. Edini primer takšnih parov je pri parih kjer ima moški zelo močno željo “biti glavni” in boljši ter nadzorovat žensko. Pa še tak takšno ne bo med svoje kolege vozil.

so so

če so tako superiorne tvoje punce, zakaj pa so samske?   zakaj ni nobena poročena?  a ste fse lezbačike. verjetno niste.  ste pa fse umske revice. sprane v feminizem.  poroka ni partnerstvo.  je odločitev.  so zunaj moški kot ji ve lzerke želite. ve ničvredne samice z vašo ničvredno smrdljvo pičko.  obstajajo moški, obstajamo moški, kot si jih ve želite. so zunaj.  jih vidite.  ampak kaj si ti moški želijo od samice?   kaj si taki moški kot si jih ti želiš, kaj si oni želijo.  zelo enostavno.   NE VAS- NE TEBE I NTVOJIH PUNČK.

življenjski stil, 13.08.2025 ob 15:28

No bodimo realni, ena ki je v zadnjih 10ih letih končala triletno šolo in ji je to ok pač ne bere, še manj jo verjetno kakšno kulturno udejstvovanje zanima, najhuje je da nima verjetno nobenega interesa sploh se kaj novega učit, slediti stvarem, splošna razgledanost ipd. je verjetno tudi zelo nizka. Ker je razlika med 50+ starim človekom s srednjo šolo, ki v večini kaj dosti več izbire ni imel in med mladim človekom, ki se mu ne da učit. Ker bodimo realni, tisti ki gredo sedaj na triletne šole niso ravno vzor intelekta, discipline in zanimanja do novih stvari. Svoji k svojim. Sanjarjenje kako bo čistilka/frizerka ipd. pristala z kirurgom/odvetnikom/podjetnikom ipd. je fantaziranje. V resnici taki ljudje nimajo čisto nič skupnega. Nekaj je seks, nekaj pa ustvarjanja življenja skupaj. Edini primer takšnih parov je pri parih kjer ima moški zelo močno željo “biti glavni” in boljši ter nadzorovat žensko. Pa še tak takšno ne bo med svoje kolege vozil.

Samo nekaj je- zadnje čase se med čistačicami marsikaj najde. Imaš tudi izobražene, ki niso imele srečo s službo. Po moje mate tele želje pa zahteve večinoma narobe naštelane.

lloyd

še enkrat.  ti ne razumeš vloge moža in očeta.  ti si pomešal mamo za ateja. plus tega ne normalno mamo ampak samico ultra feminsitko ki ima enega froca zaradi družbe, česa poerbat.  no in ta edinec si verjetno ti.  vzgojen od mamice samohranilke, ločenke, leve fašsitke ultra feminsitke.

tebi osnove niso jasne. ti rabiš fanta. ti iščeš moškega.  primer. ti si šel v nakupš po novi avto, ki bo prevažal stvari, bo praktičen torej touran  in ali cady.  rad pa bi  da je alfa c8.  imaš pa buđet 30 000 evrov.   ja ne gre to.

ti sploh ne raumeš, niti tega, da nimaš pojma o tem kaj pomeni biti mož in oče. tebi se ne sanja.  poroka ni partnerstvo.  poroka ni ljubezen.  poroka ni dva m in ž enkovredna.  ni tega.  poroka je, mož  glavni. žena služi  – bogu v možu.  imata fsaj 2 min 2 otroka.  ti to razumeš?  ti nisi zrel za bit mož in oče. ti si še mali fantek. mamin sinek ki igra moža.  ti  nisi mož. ti si nezrel fantič.

Glede na napisano vprašaj Janeza kje je našel Urško. Začni s pohodi mogoče srečaš kakšno Urško. V bifeju te kaj pametnega sigurno ne čaka.

i know exactly where you are coming from.

takih je povsod, samo verjetno se ne gibljes tam, kjer so one

to kar bom napisala, je predvidevanje

najlazje je ponujati ljubezen, druga stran pa naj ima vse to, za kar nekateri moski sovrazijo zenske, ker so boljse od njih in se oni pocutijo manjvredne.

oprosti, ce se bos pocutil napadenega,

ti si drugacen in kakor sem dojela, bi eno tako iz razloga, da bi se pocutil vec vrednega (pred drugimi, seveda). okej, razumem. kompleksi. odmisli najprej druge ljudi, a bi si se vedno isto izbral kot opisujes? dvomim. tukaj je vsa poanta. ti bi eno da te vlece sem in tja, ker po vsej verjetnosti, ti dosti od nastestetih stvari nimas. kot starsi, ki pricakujejo od otroka, da bo postal tisto, kar sami niso uspeli.

vidim tudi, da ti je zelo pomembna izobrazba (magisterij), zato predvidevam da je tako?

verjetno resnica boli, ker dostikrat zadanem v center. ampak zakaj boli? ce bi se poglobil vase in videl iz kje izhaja ta potreba za tem, bi uspel sam pri sebi. po vsej verjetnosti je v tebi globoka zakompleksiranost in zelja po kazanju drugim, ker nikoli v zivljenju nisi imel te moznosti in nisi nic ustvaril sam ali pa si se pocutil pred drugimi neumen.

sicer razumem, da imas pac rad tak tip zenske in te privlaci inteligenca, uglajenost. jaz naprimer s takim moskim nebi mogla funkcionirat, ker me to ne zanima in bi se dolgocasila, ker je vse prevec tip top in nezanimivo. inteligenca ze, ampak inteligenca je lahko milijon stvari in ne samo kaj ves o svetu in neka nova znanja.

ce sam ves veliko o tem in knjigah in podobnih stvareh, je to ze velik plus. ampak na zalost taka zenska, ne bo izbrala nekoga, ki ni podoben njej, govorim o izobrazbi, druzbi… ali pac? ja tukaj pride vse ostalo, ce jo uspes osvojit ali pa ce je to neka filmska ljubezen in sorodna dusa, potem maybe ? ampak kot ti govoris, da ti je pomemben vtis na druge, sklepam, da je tudi taksni zenski zelo pomembno, kaksen vtis ti naredis in tvoja izobrazba?

drugace pa ne vem zakaj, ampak po nekaterih prebranih tvojih postih, se mi zdi, da nimas lih velik pojma, kako stvari potekajo. ker, ko pribijes, da nekdo zenske z recimo nekim “slabsim” poklicem ne bo peljal pred kolege, je kot da si to samo iz nekega filma oziroma telenovel pobral. realnost je drugacna in veliko ljudi se najde in takrat pri tistih ne zatucanih, je izobrazba zadnja stvar, ki jim je pomembna, oh, ne bos verjel, tudi pred drugimi ? se najmanj pomembna stvar v zivljenju, pred drugimi. ampak okay, nismo vsi istega razmisljanja glede tega, kaj nam je pomembno

po mojem mnenju, to pac ni tisto pravo in ki bil tvoj ego zadovoljen. kar verjamem da ne bi bil nikoli, bi samo potreboval se in se fixa. tako bi tudi ti postajal vse bolj nesrecen, ampak hej, vazno je slika, ki jo ustvarimo, pri drugih, seveda! ?

drugace pa, cisto vsak ma svoj popolen tip, ki ga zelimo, tako da ce odmislim komplekse in ostalo, cisto razumem avtorja

kakorkoli, srecno

Ha, ha, ti boš še dooolgo samski. Sej ne kupuješ eno stvar, ane. Kot prvo izbiramo z očmi, torej, če ni privlačnosti odpadejo vsi kriteriji. Lahko pa daš oglas, nisi ne prvi, ne zadnji. Pa srečno kekec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close