Najdi forum

Kje bi dobil…

eno relativno poceni kišto, ker tole mi po skoraj 6 letih vrag začenja jemat…?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

v hoferju ali po Bolhi. Ampak že po 6 letih? Tale moj notebook je star 8 let…

comp al auto?

“že” po šestih letih ja, samo kolkor je imel obremenitev, še dobro da dela:) počas ga začenja ventilator matrat, samo se mi samo ventilatorja ne splača menjat, ker pride skor več kt je računalnik vreden…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

pobrskaj po mimovrste, če si pripravljen dati 500eu, potem si nabereš že uredu mašino. pri zasebnikih se dobi tudi ceneje, a je čisto odvisno na kakšno robo naletiš, lahko imaš potem same sitnosti

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Sej tole z vnetilatorjem zgleda logično. Na prvi pogled.
Cilj je imeti računalnik za internet in ostale neumnosti, kar bo ta mašina zmogla še 4-5 let.
Torej: menjava ventilatorja ene 20 EUR (s kišto pejt v štacuno pa najdte tazga, da paše, zamenjaš pa sam). In problem je rešen.

Ali pa 450 EUR za nov računalnik, ki bo čez 4-5 let isto brezupno zastarel.
Pod črto je računica jasna.
(mimogrede, men je ravno dons isto crknil ventilator, ampak bom vsaj šel ocenit strošek menjave. Če bo par 10 EUR, bom gladko menjal).

jest sm pa pr 8 letenem hp astmo rešil tako, da sem kupil vrtljivo podlogo z ventilatorjem. Pa še nagib ma za lažje tipkanje.

Drgač se pa tud pr rubežnikih dobi dobre mašine pocen, sam morš spremljat.

Tegale sem si omislil in sem kar zadovoljen…le še disk je treba dokupit…ti ga zmontirajo zastonj….
Če ne rabiš zahtevnih programov, je ćist ok….1080p filmov sicer ne predvaja tekoče(čeprav piše da jih), normalno pa predvaja 720p filme do 6 GB velikosti…imaš pa tud bolj zmogljive…

Še najbolj všeč mi je miniaturna velikost in možnost namestitve za monitor, ali na polico pokončno in vodoravno, število USB vhodov, optični izhod in HDMI izhod…imam pa bluetooth tipkovnico in miško ter povezavo z 42″ LCD….

http://www.mimovrste.com/artikel/2740141625/q=zotac%20zbox/nettop-zotac-zbox-ad02-16-ghz

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Tale moja jetra od Acerja isto, star 7 let, ventilator je ratal glasen kot sobna klima.
Mal spremljam kje dobiti relativno poceni novega, Harvey Norman ima kar ugodne, pa še na obroke brez obresti, Bigbang malce dražji od ostalih, ampak ima včasih ugodno akcijo, pri LeClerku imajo dostikrat akcijo in se kar soliden dobi že za 350e, se bo treba odločit za enega od naštetih prodajalcev, če pa kdo ve za ugodno varijanto pa kar !!!!!

NE kupujem že sestavljenih, sestavit si ga dam po svojih željah (mimogrede, te so kar visoke, glede na to da rabim dost spomina, dober procesor, pa da je comp tudi namesto tv), razlika v denarju ni očitna tako zelo.

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

sej jst si navadno kišto tud sam sestavim, sam laptopa si pa lih ne morš 🙂 lahk sam pogledaš katera konfiguracija ma najboljš razmerje med ceno in “črevesjem” 🙂

Tegale sem si omislil in sem kar zadovoljen…le še disk je treba dokupit…ti ga zmontirajo zastonj….
Če ne rabiš zahtevnih programov, je ćist ok….1080p filmov sicer ne predvaja tekoče(čeprav piše da jih), normalno pa predvaja 720p filme do 6 GB velikosti…imaš pa tud bolj zmogljive…

Še najbolj všeč mi je miniaturna velikost in možnost namestitve za monitor, ali na polico pokončno in vodoravno, število USB vhodov, optični izhod in HDMI izhod…imam pa bluetooth tipkovnico in miško ter povezavo z 42″ LCD….

http://www.mimovrste.com/artikel/2740141625/q=zotac%20zbox/nettop-zotac-zbox-ad02-16-ghz%5B/quote%5D
čiščenje ventilatorja/hladilnika in menjava diska za novega (večjega) sta pri meni naredila čudeže… razen, če je res fizična okvara na ventilatorju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close