Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kje ali kdo??

kje ali kdo??

Po dveh neuspelih poizkusih izdelave fotografij za nov potni list,me zanima kje bi bil fotograf ,ki bi bil sposoben le te narediti.Od 30 fotografij tudi ena ni ustrezala kriterijem.Bili pri dveh fotografih..žal ni pomoči.Zakaj,je kdo že dal delati slike??

Naši predpisi glede osebnih dokumentov in zahtevanih fotografij so malo ‘mimo’, se vam ne zdi? Dvomim, če ima še kdo tako smotane fotke na osebnih izkaznicah kot Slovenci. Večina zgleda grozno na teh črno-belih posnetkih.
Povej nam malo več, kakšne so sedaj zahteve za fotografije v novih potnih listih?

Kaže, da so te zahteve takšne, da bomo imeli težave na vseh mejnih prehodih, kjer se bomo pojavili s temi novimi potnimi listi, če jih bomo sploh uspeli pridobiti. Težave pa očitno zato, ker bomo na slikah nerazpoznavni.

Slika je izredno pomembna, saj mora natančno odražati biometrične parametre obraza. Prikazati vas mora natančno take, kot ste v resnici, pa če vas ta resnica še tako boli, ne pa kot bi vi želeli da izgledate. Ne mešajte geometrije obraza z umetniško fotografijo, ki namenoma prikriva, spreminja in olepšuje! Sploh pa boste sedaj končno videli kateri fotograf je v resnici fotograf in kateri samo “kar tako nekdo s fotoaparatom v roki”.

Jaz sem se slikala v btc- soncek, brez problemov. Ko te vprasajo moras povedat da je za passport, ker za vse ostalo je baje tut cist drugac. Srecno

kdo podari majhnega psičko?

New Report

Close