kje 50 letni normalni samski moški
Bo treba v Kalifornijo… 😀
Zadnjic mi opisuje svoje zmenke, pa vikend tu, pa vikend tam, … Pa ga vprasam kolk ga je kaj stalo. No, na koncu mi rece, da sem mu cist vzel veselje do zensk. Koncno mu je kapnilo za kaj se gre, lol.
[/quote]
A tok daleč, a nič v Slo ne pride, kje je pol na sredi poti 😂😜 ti verjamem 😀
Tako je – babe lene in nesposobne čakajo na take, da se sprostijo iz zakonov in zvez v kateih so po 20 let, potem jim oa druga puberteta zavrti moda in glavo. taki so sicer lahko tudi dobra terna ja, kjer so jih druge sformirale, kalile, jih rihtale, štimale, jih tudi “naredile”, potem se je pa takim descem odkegljalo, ker jim je godlo, ko jim take laskajo – da se še lahko vržejo na trg med babe…..
Najdite si svojega, ka 15 let dresirajte, modelirajte, pa ga boste imele pri 50ih. Zakaj bi vam ga mogle druge pripravit – ja, pri 50ih je tudi velika večina že frej malih otrok, seksualno dobro ulaufani, prepucani, hidravllka tudi spet odlično deluje pri teh letih, ker so manj “zmatrani”; kot so bili reteklih 20 let, ko so se ukvarjali s svojim mladim potomstvom .
Samskih, greha vrednih 50letnikov, brez problematičnih prikolic in problematične preteklosti je pa zelo malo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.