Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kj so fantje

kj so fantje

Pa, saj tudi, če niso samski, se pa lahko zgodi, da postanejo samski in potem akcija :). Dobro robo je treba imeti na očeh.

O kakšni dobri robi govoriš? A sanjaš?:))

Ehm.
No ja.

Ni vredno, ti rečem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, eni moški tu gor so dobra roba :), samo se mi zdi, da so res večinoma oddani. Ampak stvari se spreminjajo, je treba biti v pripraljenosti :).

Ni vredno, ti rečem. :))[/quote]

A si se ustrašil, da bomo monovke navalile na polno :)?
Malo se hecam, samo dejstvo pa je, da je fajn, da so na monu tudi moški, ki so zreli, ki znajo normalno se pogovarjati, ki ne pljuvajo, ne žalijo, ampak so sposobni neke normalne komunikacije.

Ni vredno, ti rečem. :))[/quote]

A si se ustrašil, da bomo monovke navalile na polno :)?
Malo se hecam, samo dejstvo pa je, da je fajn, da so na monu tudi moški, ki so zreli, ki znajo normalno se pogovarjati, ki ne pljuvajo, ne žalijo, ampak so sposobni neke normalne komunikacije.[/quote]

😉
Jih je malo, ampak so…

Ja, so :). Pohvalno vsem moškim in seveda tudi ženskam, ki so sposobni normalno komunicirati. Zaradi njih je forum fajn obiskovati. Ups, zaradi vas, bi morala napisat :).

Je fajn, ja, ….razen kadar je naval mrgolazni….sam pač mal počakaš, pa je. Sej zmeri zbežijo nazaj
pod kamne izpod katerih so prilezli…

Eden od nastetih je vceraj razdevicil skoraj 20-let mlajso medicinsko sestro. Nic ji ni obljubljal. Bore malo je nalagal. Vsec ji je bil. Frendicam tudi. Punca pa vec ni zelela biti devica. In to je to. Danes pa bi naj prisla druga medicinska sestra. Ta je pa ze kar jebacica. Samo je moral odpovedati zaradi socutja od razdevicene. Pa ne mores pravkar razdeviceno takoj odpikat… Raje jebacico prestavit na kdaj drugic. Jutri se ponuja tretja. Vabi na fancy vecerjo. Se ponudila se je placati. Pa je zavrnil. Pojutrisnjem pa ze pride resna punca. A fuckin.g life, kids. 😉

No za wd lahko samo rečem, da ima enainštirideset že lep čas za seboj, do petdeset je še daaaaaleč:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ni mi jasno; išče FANTE al MOŠKE !!!!

Kej bo zdej… proba naj….40+ pa bo letel perje…

Vidiš kakšna zguba od babe si. na kakšnih samskih portalih je gotovo dost markotov, pa te nihče noče…čeprav jih ti hočeš!

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ni mi jasno; išče FANTE al MOŠKE !!!!

Kej bo zdej… proba naj….40+ pa bo letel perje…[/quote]
Samo vprašanje čigavo:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

In kako to, da so ti najboljši fantje (po vašem mnenju) samski?

Meni priporočate WD40?

Kdo je ta fant?

tukaj smo,ti se mi samo javi
mb

Ta fant je že rahlo v letih. Postaja stara tečnoba:-)))
Nekaj v tem smislu… če bom imel srečo:-)))))
https://www.youtube.com/watch?v=rf02nx_a2RQ

Ta fant je že rahlo v letih. Postaja stara tečnoba:-)))
Nekaj v tem smislu… če bom imel srečo:-)))))
https://www.youtube.com/watch?v=rf02nx_a2RQ%5B/quote%5D

Glej, ženske te priporočajo za partnerja, to je kompliment. Mislim, da jih je avatar hipnotiziral, s tistim petelinom nisi “deloval” tako romantično. 🙂

Antilopa…go go go:))).

Postaviti se moram v vrsto, ampak se mi zdi, da bo glavni kriterij za wd-jčkovo srce, katera ženska zna najbolje ravnati z denarjem. :))

Vrsto? To ne gre tako no. Od kje si pa denar potegnila? Saj imaš svojega, a ne?:)

Postaviti se moram v vrsto, ampak se mi zdi, da bo glavni kriterij za wd-jčkovo srce, katera ženska zna najbolje ravnati z denarjem. :))[/quote]

Mislim, da bo pa on izbiral, katera ženska ima boljšo rito..

Bolj kot denarja mi manjka pameti…

Postaviti se moram v vrsto, ampak se mi zdi, da bo glavni kriterij za wd-jčkovo srce, katera ženska zna najbolje ravnati z denarjem. :))[/quote]

Mislim, da bo pa on izbiral, katera ženska ima boljšo rito..[/quote]
Kar se izbiranja tice, je pa rita na zadnjem mestu…

Ne bo držalo, ti si zeelooooo prebrisan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close