Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kj so fantje

kj so fantje

Samska, v najboljših letih, izobražena, uspešna pri delu, pa kje so fantje?

Tudi otrok si želim, pa čeprav kot samohranilka…

Oh, kam se vrti svet…

javi se mi .- da ti ne bo dolgčas, dokler ne najdeš princa svojih sanj

od kje pa si?

Oh, fantje so tu:-)

Lj

hannis769@gmail.com

da vidim 🙂

Na spletu si partnerje iščejo samo propadli luzerji. Še bolj zavoženi so ti, ki se luzerjem “diskretno” ponujajo.

Jah, Franček,

kje smo že, a na jugu ali v ZDA; kjer je že to nekaj vsakdanjega kot stopiti v trgovino…

Mogoče, Franček bi po klasični poti. Tudi jaz, takoj!!! Ne preko neta…

pa kje so tile moški?

Kaj ti pomaga izobrazba, dobro plačan šiht, leta, videz, vse to, ko pa še vedno ne znaš uživat lajf ? S takšno žensko se vezat, je isto, kot prostovoljno it v zapor.

Z netom ni nič narobe. Problem je, ker je malo uravnovešenih ljudi, sposobnih zdravega razmerja.

Kaj pa luzerke?

Očitno jim premalo naproti stopiš..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider,

in kako gre tebi?

Zaenkrat nič uporabnega.

Skrivajo se pred uspešnimi bodočimi samohranilkami:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Super! uspešno samski, še vedno..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ha ha

zaenkrat še samska!!!

Dokler me kdo ne ujame v mrežo

Dj roniiii usaj nik zameni k se te kuj.spoznaa

Manca, WD je fejst moški pa samski je :). Samo pazi se nas monovk, če ga prizadaneš slučajno.
Ostalih samskih tu gor pa je po mojem bolje, da se na daleč umakneš. Vsaj tistih stalno pisočih.
Robi, Matjazko, Marko, Boom… ti so sicer čisto fajn fantje, samo mislim, da ni noben od njih samski.

Glasuj Zame

d*e*š*e*t*k*i*c*a

Ja, tu gor imaš kar nekaj samskih:
Eninedini Bog – večni študent, zaljubljen sam vas in v svoje telo, že leta in leta študira, sovraži ženske
WD40 – verjetno nekje med 30-50, fajn človek
Boom – nekaj podobnega kot WD, ni čisto sigurno, da je samski, sicer je videti oster, samo po mojem tudi ok moški
matjazko – ni čisto ziher, da je samski, ampak je pa fajn dec, razmišlja, načitan, vredno spoznati
matkič – ni zanimiv, kot boga, tudi on še ni samostojen, mama mu vse finacira
entip – totalno zagrenjen, prostaški, veliko zahteva od žensk, važen mu je seveda samo videz ženske, nič ne nudi
domen – kaj vem, mladič, ki ga je očitno punca zapustila pa je malce besen
franček – provokator
dater – nedolžen fant, ki se pa rad hvali, da veliko seksa

Poznavalka…zelo slaba ocena, vsaj kar se tiče statusov.

Tako analizo lahko spaca skp samo nekdo, ki se še išče in je nezadovoljen sam s sabo.

Ja pa za Marka tudi ne vem ali je samski ali ni, mislim, da ni. Če pa je, se pa splača potrudit kaj okrog njega.

Kje sem pa zgrešila :)?

Bog, matkič, entip, franček, dater – to so sigurno samski, nemogoče, da ne bi bili.
Torej sem zgrešila pri kakem matjažku, boomu, marku? In kateri od njih ni samski.
WD, se mi zdi, da je napisal, da je samski.

emam eno prosto mesto sponzoruše ☺
ponudbe na diskretenslo@gmail.com

Ne morem ti povedati, kaj je res in kaj ne, ker ne bi bilo etično.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close