Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kitty . koncert Neishe odpovedan

kitty . koncert Neishe odpovedan

Kitty, koncert Neishe je odpovedan. Zaradi kao težav s kolenom. Koncert Frbotence in Naberja tudi v Portorožu. Kaj smo morda postali malo izbirčni, pa ne morejo dost kart prodat. Še vedno lahko sedi in pojčka. Poročilo z morja: ravno prava voda, imejte se. Popetre po kmečko pojejo.Pa še nabolj fajn je.lp, Kanelca je pa še vedno v redu, samo ne za otroke s seboj vzet.

o hvala za to informacijo 🙂 res lepo. Se dobro da me buca boli. Bomo pa jutri pohajali:)

Gremo pa na Cubismo 9.8. upam,da bo ok.Avditorij Portorož, če ti je ta zvrst všeč. Meni je, samo še Gibo zraven manjka.Alya bo pa za mlajše teden prej. Samo da ne odpade zaradi komolca.hihi, enostavno ne štekajo da so mal predragi za svojo kvaliteto.Moje mnenje.

🙂 po moje bo luštno. Na Cubismo…za Alyo imam kakšno desetletje preveč 😉

PA 23.8. Bajaga v Avditoriju tudi zna biti lepo. Malo spomine oživet.

Pismo samo če pomislim, da sem za koncert od Vascota dala nekaj manj kot 50€, da je bilo 60 tisoč ljudi pol se nekateri pri nas res neverjetno cenijo.

Točno to. In za Cubismo z veseljem dam 2o evrov – že rezervirala – za Neisho (sorry meni je zadnje čase mimo, saj vem da ti je všeč) pa ne dam 15 evrov.Hvalabogu okusi so različni.

New Report

Close