Najdi forum

kitke

Pozdravljeni!

Razmišljam, da bi si naredila kitke po celi glavi pa me zanima kako se ta stvar vzdržuje…glede pranja in če se jih brez problema potem podre ali si je treba vse ostriči

Lep pozdrav!

Nekateri so zadovoljni s kitkami in nekateri ne! Jaz poznam gospo, ki so ji lasje kar masovno zaceli odpadati po kitkah in se je potem fajn ostrigla!
Ni pa nujno. lasje se perejo kot ponavadi, le da se bolj umiva lasisce in dalj casa se susijo v kitkah.
odlocitev je vasa. mogoce se se kdo oglasi na forum, ki ima vec izkusenj s tem.
lp alenka

kitke,če so pravilno narejene s pravimi vsadki ni problemov.res pa je da pazi ko si umivaš da si fajn spereš šampon,ker drugače so težave. in seveda balzam,ki ga po lasišču ne spereš popolnoma na konicah pa čisto.ne uporabljaj grobih elastik…

Ce zelis kvalitetno narejene kitke (brez posledic kot so prekomerno odpadanje las in strizenje) pisi na afro.kitke@gmail.com ali poklici na 031-88-23-45.

Lep pozdrav vsem.

koliko pa stanejo taksne kitke?

ojla!lej js sm mela 4 mesece nazaj kitke.lej meni so vsi govorili da si bom uničla lase,pa si jih tut mal nism.to je odvisno kdo ti dela in da ti pravilno naredi.s pranjem kitk nism imela nobenega problema.lahko ti dam tel.od te ki je meni delala,ona je zelo uredu in razložila ti bo vse.meni ni bilo žov da sem si jih dala,bila sem zelo-zelo zadovolna.

lp

am js sem imela kitke in bila zelo zadovolna.s pranjem kitk ni nobenega problema.lej men so vsi govorili da si bom lase full uničla pa si jih nisem popolnoma nč.ker fora je v tem kdo ti dela pa kako ti naredi.VERJEMI MI.lahko ti dam tel. cifro od te ki je meni delala.ona je zelo vredu in ti razloži čisto vse..

mene pa zanima z čim takšne kitke spenjajo.. sama si želim imeti takšne kitke.. amapk ne maram imeti nekakšnih navadnih gumic ker mi potem z snemanjem teh zadevic dosti lasov odpade.rada bi še vedela.. če lahko imaš takšne kitke brez umetnih vstavko in pa koliko pride?

Spoštovana Ashanti.
Če mislite na kitke, ki se spletejo iz vaših las, potem je postopek tak, da se pač spletejo v želeni debelosti vsake kitke. Ni bojazni pri negi las, po razpletanju pa lase ne bodo poškodovani.
Za umetno dodane kitke pa ne garantiram, da bo v redu, ker sem že veliko tega že videl na laseh, slabega več kot dobrega.
V naših STEVO salonih delamo le kitke iz vaših naravnih las.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Živjo jaz bi te prosila, da mi pošlješ na moj e-mail, številko od te gospe, ki ti je delala kitke.

Lp, Ana

Amela,….ali lahko tudi jaz dobim ime in št osebe ,katera ti je delala kitke :=)

Pozdravljeni,

kitke dodanimi sintetičnimi lasmi pletemo tudi v frizerskem studiu Evilhair.. 😉

Lp
Naya

********************** Frizerski studio EVILHAIR Trubarjeva cesta 55 Ljubljana http://www.facebook.com/Evilhair/app_453357294705395 http://www.evilhair.com/ naya[afna]evilhair.com

Bi lahko tudi meni poslali telefonsko od njih ker bi zelo rada imela kvalitetno spletene kitke

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close