Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Kitara – nakup – kje ugodno?

Kitara – nakup – kje ugodno?

Spoštovani!

Moja kitara se je zlomila in sedaj seveda razmišljam o nakupu nove. Ker pa finančno stanje ni najbolj blesteče, me zanima, kje je mogoče kupiti dobro kitaro po ugodni ceni. Zanima me predvsem okolica Ljubljane, Kranja, Ajdovščine ali Postojne.

Že vnaprej se zahvaljujem za informacije in pomoč.

Vidka

čaw pitka! žal ti nimam kake pametne trgovine za svetovt, lahko pa prečekiraš mal po netu, v brskalnik http://www.najdi.si vpiši odkup rabljenih kitar, kitare al pa kej. drgač pa če kupuješ rabljeno kitaro morš bit ful previdna in pozorna, vse natančno preglej če je vredu, vrat mora bit raven, ne kriv, pa ti svetujem da ko greš nakupovat (če pri nakupih slučajno še nisi izkušena) vzameš s seboj še koga ki se bolj spozna na to. v ljubljani mislm da je dost trgovin z glasbili pa se trenutno lih ne spomnem tistih k sm bil. mislm da so v centru dve pa malo od bavarskega dvora je ena, pa ful jih je povsod, saj boš našla. veliko sreče pri igranju, ayd

Hvala za pomoč.

Ko bo ugoden čas, gremo v akcijo.

Lep pozdrav.

Vidka

Okolica Nove Gorice oz stara Gorica v Italiji (Gorizia), trgovina z glasbenimi instrumenti- Pecar. Nahaja se na travniku, pri Standi.

Mica, hvala! Na nakup čez mejo pa še pomislila nisem! Gorico poznam, tako da ne bo problema najti.

Vidka

kje bi pa lahko naročila kitaro preko spletne strani?
lahko tudi iz tujine…
POSIM ZA POMOČ!

New Report

Close