Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kitajska restavracija

kitajska restavracija

Moj dragi ima v kratkem rojstni dan, pa bi ga rada peljala v kitajsko restavracijo, ker to hrano obožuje.

Prosim vas pa, če kdo ve, kje je v LJ kit. rest. z romantičnim ambientom, kar pomeni: zatemnjene luči, kakšna svečka, v ozadju kitajska brenkala ipd.

Hvala!

Pri Škofji Loki, mislim da je vas Reteče imaš eno super kitajsko restavracijo Zlata Ribica, res super, tja ga peli.

Andro.

Jaz hodim v kit.restavracijo v Šiški, ampak sem bolj slaba z imeni… Mislim, da je Kitajski zid. Tam imajo tudi najbolj pristno kitajsko hrano, ambient je tudi fin. Ko boš delala rezervacijo po telefonu, reči da bi rada eno mizo kje bolj v kotu, bolj tak romantično.

LP

ZA LJUBLJANO NE VEM, POZNAM PA SUPER KITAJSKO V PTUJU!!!

A dej Venera spust se dol z neba na realno zemljo.Vprasala je v lj, nabrz ne bo zdaj na eno pekinsko raco hodila na Ptuj.Drugace pa ja Kitajski zid je zakon.

A MISLIŠ DA JE V LJUBLJANI VSE COOL??????? OBSTAJAJO TUDI ČUDOVITI KRAJI, KOT JE PTUJ!!!!! ROMANTIČEN SPREHOD NA GRADU……

se strinjam z Venero 111!!

čeprav sem iz LJ, pa vseeno, zakaj ga ne pelješ nekam izven LJ, na super pojedino..

seveda se temu priemerno oblečeš..

pol pa malo na ogled gradu v lepi mesečini in nekje na sladki poti domov..

..hopsasa… :))))

Kitajski zid je pa ena slabših kitajskih restavracij v Ljubljani. Kvaliteta hrane se je poslabšala, cene so šle gor. Menda je bila ful dobra v Črnučah, čez most levo iz Ljubljane. Dobra, tako po ceni kot kvaliteti je Bei Jin na Brezovici. Malo po netu pobrskaj, pa boš našla tudi ocene restavracij.

Lepo praznujta!

v novem mestu….

Se popolnoma strinjam s tvojo oceno Kitajskega zidu. Mrhe pokvarjene – hrano, ki jim ostaja, dodobra začinijo, vse še enkrat na hitro popečejo na močnem ognju in potem to isto hrano strežejo naslednjim gostom. Pa to ni noben larifari, le verjemi!

ha ha mici, to kar si napisala marsikje delajo, la da na srečo mi tega ne vidimo

najboljša kitajska je na Duplici pri Kamniku. v prejšnjem Nedelu je bla super ocena. Jedla sem že v veliko kitajskih, ampak hrana in prijaznost so v tej res špica.

Najboljša kitajska restavracija z zelo okusno hrano in lepim ambientom je v Retečah pri Medvodah.

KAJ PA KITAJSKI ZMAJ NA IŽANSKI?? MENI JE HRANA TAM ZELO VŠEČ

zelo dobro je v Cesraskem mestu na Litijski. ambient je pa večinoma enak po vseh kitajskih.

Obožujem kitajsko hrano ampak tudi jaz imam v večini Ljubljanskih restavracijah s kitajsko hrano občutek, da higiena glih ne štima, me kar mine pa ko opaziš umazanijo na vseh tistih okraskih…, torej bom vred z barbi vesela, če poveste katera taka restavracija je tudi higiensko neoporečna.

KITAJSKI ZMAJ NA IŽANKI JE TUDI MENI ZELO DOBER.
TUDI PRED LETI KO SO BILE TE AFERE Z UMAZANIJO V KITAJSKIH RESTAVRACIJAH SO BILI ZELO DOBRO OCENJENI (V POZITIVNEM SMISLU)

Ja se spomnim te akcije naših deloholičnih inšpektorjev, sta bili samo Zmaj in še tista Sečuan v centru se mi zdi neoporečni, ampak Zmaj je že dober čas glede higiene precej bogi, preverjeno na lastnem želodcu. Zdaj bi se mi pa res prilegla ena porcija hrustljave račke mnjamiii

Mi smo nehali hoditi v Kitajski zid, ko sem videla njihovo rumpel kamro. Za kozlat. Tudi na Brezovici mi ni všeč, predvsem hrana ni dobra. Še najboljše mi je na Ižanki in v Štorklji. Štorklja je tudi zato v redu, ker lahko tisti, ki ne mara kitajske hrane, je običajno hrano ali pa pizo.

Nisem pa še bila v Kamniku, kjer so bili zdaj ocenjeni s petimi zvezdicami in v Nedelu le redko restavracijo označijo s 4 ali pa 4 in pol. Ti Kitajci so pa dobili 5. Ko gremo naslednjič na kitajsko hrano, gremo tja.

prejšnji teden sem bila v kamniku: hrana je res zelo dobra, lastnica zelo prijazna in porcije ogromne. priporočam! no, ampak za pet zvezdic pa res ne vem, če je – glede na ostale ocene.

Najboljša je definitivno na Brezovici.:)

Definitivno najboljša kitajska restavracija je Zlata ribica v Retečah. Zelo dobra hrana in predvsem lep ambient, pa še res je čisto. Morm rečt davelikokrati grem tja… in še nisem bila razočarana.

Lep pozdrav!

Zmajev paviljon v Novih Jaršah.

je ze kdo bil v novi kitajski v city parku?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close